Tudor a explicat de vre-o 3 ori ca el doar a observat chestia asta si ca face totul ca la carte si voi continuati sa ii spuneti sa fie corect. Hai, lasati prostiile si spor la treaba!
Tudor a explicat de vre-o 3 ori ca el doar a observat chestia asta si ca face totul ca la carte si voi continuati sa ii spuneti sa fie corect. Hai, lasati prostiile si spor la treaba!
Hai sa nu ne mai contrazicem si sa le luam banii la americani. Ce am ''mancat'' eu in ultimele posturi a fost doar o mica paranteza referitoare la acest hit. Nu sfatuiesc lumea sa recurga la astfel de practici pt. ca eu am facut doar 20-30 de hit-uri din 600 in acest mod .
am renuntat la site`ul asta si m`am resemnat desi poti face o afacere cu el. dupa cum spuneam aveam 2 conturi, unul Romania(am renuntat la el ca tot ce faceam in mod normal a fost bagat pe US sau a disparut) si unul pe USA. intai m`a banat pe cel de USA(aveam 230$ netrasferati in amazon, toti platiti fara pending facuti in aproape 2 saptamani cu somn de lagar) si 2 zile nu am mai facut(le`am dormit, dupa nebuneala de ~16 ore pe site ca sa nu ma aleg cu nimic), si cand sa intru pe cont a aparut ca e suspendat. le`am trimis mail, si mi`au spus ca pt. double-account mi le`au suspendat pe ambele. problema e contul de pe care am apucat sa comand camera vietii si bricheta zippo, imi apare parola gresita. e imposibil sa fie gresita ca m`am logat de zeci de ori cat sa ma uit de comenzi si sa invat calumea amazonul. in concluzie mi`au schimbat parola si e posibil sa imi fi anulat si comenzile. in concluzie cred ca m`am chinuit degeaba 1 luna si ceva sa fac mizeriile alea de transcriptii audio care imi mierleau urechile ca sa inteleg ceva in vajaiala si toate panaramele de hituri cu confirmare mail(acum primesc cate 20 mailuri pe zi spam), iar in final nu m`am ales cu nimic. sa`i ud in gura, daca eu am gresit cu ceva. inteleg sa`mi fi suspendat contul de USA, dar macar il lasa naibii pe cel din RO ca mai lucram macar la casting words(care sta 1 saptamana sa te plateasca). am experimentat si mturku, din pacate s`a terminat prost pt. mine. TRANSFERATI TOTI BANII IN CONTUL AMAZON, SI CUM FACETI 30-40$ COMANDATI CEVA SA FITI SIGURI CA NU SE INTAMPLA NIMIC. DACA MAI PRIMESC MACAR BRICHETA ZIC SARU`MANA
Pai aici ai fost oarecum inconstient. Aia $230 trebuiau transferati imediat cum i-ai facut. Oricum, asta e, life goes on, desi cred ca esti destul de nervos![]()
foarte, noroc ca am tastatura din guma si am pe ce sa ma descarc. le: cel mai tare si cel mai tare si cel mai cel mai tare ma oftica ca deja aranjasem cu doamna aia draguta de la posta cat sa platesc la camera. normal trebuia 1 milion dar cu 3 sute o rezolvam cand imi sosea. nu trebuie sa mai dau pe la bucatarie o perioada pana imi revin din nervi ca daca vad taish imi vine sa ma infig in el.
poate sa`mi schimbe si mie un moderator numele? l`am ales pe asta cand eram in extaz, acum sunt in agonie si imi place forumul deci as vrea sa raman. daca nu se poate nu`i bai, fac alt cont dar macar sa stiu. asta e total offtopic dar pana acum doar topicul asta l`am frecventat deci nu stiu pe unde puteam sa intreb asta,
bai...voi ori sunteti fraieri ori nu stiu...
cum naiba eu pastilutza bogdan(si poate si altii) am reusit sa scoatem banii de pe conturi blocate din motive mai mult sau mai putin adevarate ...si voi nu reusiti nimic
dupa parerea mea va meritati soarta...
fara nicio suparare...dar 200 de dolari emai mult decat salariul minim la noi...
si cu vama daca sunteti mai descurcareti sau macar daca luati la puricat paginile anterioare aflati cum sa platiti un minim la vama sau chiar deloc
SUCCESURI
OFF:Intra pe threadul asta
ON:Szergiu are dreptate.Dati-le frate email-uri,insistati,ca doar e munca voastra si daca nici asta nu merge,incercati gandirea pozitiva,la mine a functionat,dupa fix a luna mi-am recuperat contul de 183$ si mi-am comandat camera.Oricum,cred ca Szergiu,Pastilutza si eu suntem experti in conturi banatelol,cred ca fiecare a avut cel putin pe 5 conturi ban...
In fine,cel mai rau imi pare de Tudoran![]()
Stie cineva vreun book seller care trimite in ROmania? Caut o carte gears of war ( nu conteaza care volum)
Habar n-am,cauta si tu Amazon.com Help: Shipping & Delivery(te-as ajuta putin,dar sunt foarte obosit)
Szergiu, Bogdan, ce mai e de facut sau de spus la mail`ul asta?Code:Hello, We have reviewed your account and have confirmed that it was in violation of the Participation Agreement. The account was suspended for one or more of the following reasons: * Quality: Workers are expected to maintain high quality results for HITs. * Multiple accounts: As stated in the participation account only one account is allowed per person. Signing up for multiple accounts or using multiple accounts simultaneously will result in suspension. * More than one user in the same account * Word verification: A worker can be banned if they fail to submit the correct word multiple times for a given image. * Bot use: Automatic HIT completion is not acceptable in any circumstance; human intelligence is required for each task. Since the investigation into the account showed it was in violation, it will remain banned and can not be reopened. The Participation Agreement can be found using the following URL: http://www.mturk.com/mturk/conditionsofuse Thank you for trying Mechanical Turk. Best regards, Brittany T.
Jura-te ca nu-i asalol.
Nu cred ca iti dau ban pt multiple account daca nu ai fost blocat de nici un requester. Eu de cand am inceput n-am luat nici un ban.
*Cel mai bine, incearca sa le explici ca ai frati care si-au facut si ei cont si sunt stabiliti afara. Incearca asa.
P.S.: Azi am vazut cea mai bine platita slujba de cand fac hit-uri: 49$ pt o ora jumate de transcript. Daca nu era admiterea era a mea. Am vrut s-o postez aici da' in 3 min a fost luata
![]()
Daca nu aveti ce face incercati niste hit-uri de la Prod Universe, e plin azi de ele
https://www.mturk.com/mturk/searchba...=A4J69LESC0EQV
Is this a web-page:
https://www.mturk.com/mturk/preview?...WYE2G23PWQ2YBZ
Pacat ca trebuie sa plec.
Bafta la hit-uri !
---------- Post added 18-07-2010 at 01:11 PM ----------
Am primit si eu acest mail de la ei :
Imi cere social-numberul sa ma verifice. A mai patit cineva asta ?Greetings from Amazon Payments:
In order to keep your Amazon Payments account active you will need to verify your account information.
To verify your account information:
1. Sign in to your Amazon Payments account.
2. Click the Edit My Account Settings link at the top of the page.
3. Click Verify My Account Information and submit the requested information.
Thank you for using Amazon Payments and please sign in to your account and contact us if you need more information about this request.
- The Amazon Payments Team
Ce e de facut ?
---------- Post added 18-07-2010 at 03:38 PM ----------
Sa ma astept la pierderea contului? Eu am bagat ultimele 4 cifre din CNP si isi vor da seama ca nu sunt din State.
Am 200 de dolari pe cont si chiar nu as vrea sa0i pierd.
Is this a webpage?!Sariti pe ele!
haha, unul dintre siteuri era un profil de hi5 al unei pitzipoance de la noiiote: http://hi5.com/friend/p32804807--sweet_andrushk--html
Bookmarks