product rnr sunt pt us? sau nu au restrictie la tara?
Nu stiu daca s-a mai intrebat,dar banii ii poti pune numai intr-un cont de amazon.com,sau merge sa ii pun pe unul uk?
O.o nu stiati de alea? erau unele se numeau: review a easy video commercial ceva gen.. le faceam super repede , si plateau si mult
In cat timp se platesc si ce puneai in cele 2 casute?
Am observat ca s-au dus ca painea calda.Am facut si eu...acum sa vedem daca nu ma baneaza inainte de payout.
Eu am pus la majoritatea 4 si 10 ... Alternand cu 3 si 5 prima casuta si a 2a cu 8 si 9
226 intr-o ora si un pic
ii bine ?
Is curios ce vine inainte: plata sau banu'![]()
"requesterId" value="A723EXFXEJXU3"
Sper ca asta-i.
Am dat view page source ca sa-l gasesc.
Puteti sa faceti cum vreti, dar eu am facut 1 la 10 secunde si am primti reject, am vorbit cu ala.. i-am explicat cum faceam si mi-a zis ca nu e bine , si mi-a dat un bonus de 25$ ( ca mi-am cerut scuze , si a zis ca poate ma scapa si de cele 200 de rejected pe care le-am primit ).. ieri am facut 30 $ alaltaieri 25 si miercuri vreo 27.. e super de treaba tipul dar daca le faceti cel putin serios:-\..
Today 631 504 0 127 $30.24
500 limita? glumiti O.O? uneori fac si peste 600
@dudel , incearca sa le faci mai lent.. risti sa iei multe rejecturi daca le faci asa reped![]()
pt conturile noi exista limita de 500 de hituri.Ti-a platit tot ce ai facut in seara asta sau ti-a platit ce ai facut in cursul zilei de ieri?
---------- Post added 13-02-2011 at 03:05 AM ----------
This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team.
)))))))))))
e momentan pending.. dar probabil imi plateste pe maine tot.. vreo 35 de dolari
EDIT: Aveti vreo idee despre un magazin de console? va rog? am cautat ca un spart si chiar nu am gasit deloc.. orice in afara de wii si psp,![]()
. Nu stiu daca se renteaza sa fac hit0uri dinastea: din 499 am pana acuma 23 approved si 42 rejected... ar trebui sa ma astept la un ban cand se termina hit-urile alea?lol ce naspa ca nu primesti toti banii de la hit-urile astea, ca eu am primit de 2 ori mail de la turk alert si vad ca mai sunt inca 5300 de hit-uri de facut....
Bookmarks