Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 250 of 312 FirstFirst ... 150 200 240 248 249 250 251 252 260 300 ... LastLast
Results 4,981 to 5,000 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #4981 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    voi cand transferati bani de pe mturk cum faceti ???
    eu am facut asa......
    Account Settings ,............Transfer your earnings to your U.S. bank account or to your Amazon.com gift certificate balance........ am selectat ....... Instantly purchase an Amazon.com Gift Card ......si am introdus valoarea cat vreau sa transfer dupa care continue

asa faceti nu ????

oricum a fost acum un an ,si poate am facut eu vreo greseala ca sa nu va mai duc si pe voi in eroare
    ramane ca am gresit eu
    dar sa imi raspundeti cum faceti voi
    si dupa ce sunt bani in gift card ,ai un timp limita sa ii folosesti de acolo ?adica sa nu ii pierzi de acolo

2. #4982 SP
    Member yyomax's Avatar
    da....

3. #4983 SP
    Junior Member Hiperjet's Avatar
    Emptysilence, Gift Cads nu expira, asta ti-o pot spune cu siguranta. Scrie la ei pe site, cautasem mai demult.

4. #4984 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    ok ms mult pentru raspunsuri

scria cineva pe un forum ca in stanga sus a pagini poti da sa vezi ce seller trimite in Europa,nu gasesc asa ceva
    sau unde altundeva trebuie sa dau sa vizulizez care trimite in Europa ?

5. #4985 SP
    Member yyomax's Avatar
    dar nu in stanga sus... dai pe produsul care vrei....si apoi dai [View shipping rates and policies]...si vezi dak trimite si in europa...

6. #4986 SP
    Member antifacat's Avatar
    Quote Originally Posted by yyomax View Post
    dar nu in stanga sus... dai pe produsul care vrei....si apoi dai [View shipping rates and policies]...si vezi dak trimite si in europa...
    corectez...selectezi marimea culoarea etc...dupa click pe firma care vinde(apare dedesubt) si apoi pe [View shipping rates and policies]

7. #4987 SP
    Member yyomax's Avatar
    da ...

8. #4988 SP
    Junior Member eXe1515's Avatar
    guys i have a small problem se inplineste peste cateva zile mai precis 2 aproape 3 saptamani si nu s-a mai auzit nimik de coletul ps2? ce as putea face sa-i sun?

9. #4989 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    https://www.mturk.com/mturk/preview?...RN0KWW62GR7680 regret ca gasesc asemenea hituri cand sunt foarte obosit. 1$ pentru 150 de cuvinte nu-i de refuzat, mai ales ca vin de la un requester cu "note" foarte mari.

10. #4990 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by eXe1515 View Post
    guys i have a small problem se inplineste peste cateva zile mai precis 2 aproape 3 saptamani si nu s-a mai auzit nimik de coletul ps2? ce as putea face sa-i sun?
    Ai luat de la lukiegames?

11. #4991 SP
    da

12. #4992 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Daca cumperi de la ei dureaza putin mai mult...

13. #4993 SP
    ok deci inseamna sa nu ma ingrijorez ?
    cam cat 4 -5 saptamani?/

14. #4994 SP
    Junior Member HChris's Avatar
    Product listings sunt in fiecare noapte?

15. #4995 SP
    Member Florin27's Avatar
    Nu neaparat...Cateodata nu sunt bagate...

16. #4996 SP
    Am facut 500 USD in sfarsit si mi-a aparut in Dashboard urmatorul notice:

Please provide your tax information.
    Providing your tax information will help ensure that you receive the appropriate tax reporting documentation from a Requester if you reach the IRS tax reporting threshold. Please see the FAQ to learn more.
    So...yeah... Chestia e ca inca ma lasa sa mai fac HIT-uri, adica am putut da accept. E normal? N-am incercat sa mai transfer bani pe gift card pt ca nu am decat 0.84 centi in account balance si nu ma lasa, trebuie minim 1 usd. Acum nu stiu ce sa fac...Imi blocheaza contul daca mai incerc sa mai fac niste HIT-uri si sa tranfer bani? Sau sa ma las pagubas, sa cheltui cei 500 USD si sa fac alt cont (inclusiv de Amazon, nu? -> inca nu mi-e clar aici cum sta treaba, pe mine nu m-au banat pana acu ).

later edit: pt cei interesati, aici sunt toate detaliile: https://www.mturk.com/mturk/help?hel...x_why_tax_info

Ce nu pricep este ce zice referitor la foreign workers (cum ar fi conturile de RO):
    Non-US Resident Tax Information
    Why am I asked to fill out my tax information?
    Requesters are required to collect tax information from all foreign Workers who work on their HITs. The information we are asking for is the same information you would provide in an IRS W-8BEN form. Please refer to the IRS website for more details: www.irs.gov.
    Am vazut cativa pe aici cu conturi de 1500 USD, banuiesc ca erau de RO. Nu v-a intrebat nimic de taxe?

17. #4997 SP
    Member antifacat's Avatar
    am trecut de 1900$ si nu m-a intrebat niciodata de taxe...sau alte informatii in afara de cele care le-am dat cand am facut contul...cred ca astea se platesc acolo unde se scot banii cash(din cate stiu eu,state si india). eu demult am zis ca va complicati tare cu conturi de us,siteuri de nume false ets...na faceti cum stiti

18. #4998 SP
    Member yyomax's Avatar
    am primit vreo 6-7 mesaje de la alertturk azi noapte....au fost RnR si product listing la greuceanu

19. #4999 SP
    Update:

Man, wtf. Desi am notice-ul ala cu taxele pe ecran, inca ma mai lasa sa transfer bani in gift card (tocmai imi platise cineva cateva hituri mai vechi):

You Have Successfully Withdrawn Funds from Your Amazon Payments Account
    Funds have been successfully transferred to your Amazon.com Gift Card balance. You can use your Gift Card balance to purchase items on Amazon.com
    Transaction: Withdrawal from Amazon Payments Account
    Amount: $2.00 USD
    Date: Mar 10, 2011 - 3:23 AM PST
    Status: Success

Contul nu e blocat, cand mi-l blocheaza? Sau trebuie ca un singur requester sa imi plateasca in total 600 USD, astfel incat sa imi ceara SSN-ul ca sa isi plateasca el taxele?

Si pls, raspundeti-mi si mie, at cand va baneaza si va faceti conturi noi, voi va faceti si cont nou pe Amazon.com? Pt ca nu vad altfel cum...

Antifacat, thx, urmatorul meu cont va fi pe RO, n-am nevoie de astfel de batai de cap. Plus ca vreau sa strang mai multi bani, nu doar limita lor de 500-600 USD (??). Sper doar sa nu ma baneze pt conturi multiple, nu stiu cum verifica ei asta...Am IP fix si nu prea pot sa-l schimb asa usor.

20. #5000 SP
    Member yyomax's Avatar
    pai ce n-ai inteles ...cand iti faci cont pe mturk iti face automat si pe amazon cu aceleasi date(email+parola)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 250 of 312 FirstFirst ... 150 200 240 248 249 250 251 252 260 300 ... LastLast