Acum, 1:40AM, 1000+ hits la ProductRnR cu 0.06. Bag picioarele in ea limita de 100 hituri
LE: defapt am facut doar 88, nu stiu de ce nu ma lasa pana la 100.
LLE: 1900+ hits and growing![]()
Nu facem. Asta-i thread pt. cei care pun hituri de facut.
vezi pe computergames ca is aia ce fac.
Imi da-i si mie link-ul cu thread-ul , nu gasesc...
There are no HITs available for you at this time. Please try again tomorrow. E limita de hints ?, am facut vreo 90+...
Am si eu o intrebare..Telefoanele de la FGS Trading au bateriile formatate?Si daca nu cat trebuie sa tin bateria la incarcat pentru a o formata?Multumesc.
Cine stie , plateste : Jamendo AWS , ProdUniverse , ccdmkka , Dolores Labs , am pending de aprox o zi ????
Sunt nou pe Mturk.
Pana acum am facut 15 hits de 0.18$ (Copy text from scanned image - HAVI Digital). Aveti si alte recomandari? M-am cam plictisit de astea.![]()
![]()
CUPS Research Lab At CMU -Take a 5-minute survey with 70 cent bonus opportunity! pentru 55$ raspunzi la niste intrebari, in care iti cere sa zici daca un cod care ti-l da sa il pui instr-o casuta seamana cu codul real al cardului tau si intrebari deastea ''mind****'' , vreau sa stie daca plateste pana la urma , eu oricum nu am card sau acc in bank....
Check this out https://www.mturk.com/mturk/preview?...JZFOJQSDMBL117 requester Target.com Quality
Ps: plateste CUPS, nu trebuie de-acu' sa dai datele reale ale contului![]()
Bookmarks