Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 268 of 312 FirstFirst ... 168 218 258 266 267 268 269 270 278 ... LastLast
Results 5,341 to 5,360 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #5341 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    50 de lei
    Pachetul a ajuns la vama si nu am avut probleme...oricum valoarea declarata era 79$
    Comanda data pe 14 si a ajuns cam pe 19 la vama si pe 21 l-am ridicat(au program doar 2 zile pe saptamana la vama)
    Recomand FGS Trading

Are careva idee daca firmele de curierat livreava colete la domiciliu si sambata???
    Am un pachet ce vine prin pegasus si azi a intrat in RO...l-au vamuit...etc...asa imi apare pe pagina de tracking
    E vreo sansa sa il livreze maine?
    Am sunat la ei dar nu raspunde nimeni...
    Heh, ceva simbolic tot trebuia sa lasi la vama De asta mi-e teama mie, la mine in oras, inainte de a verifica coletul, ma intreaba valoarea lui. Daca nu se stabileste exact cu sellerul ce si cum, e cam nasol. Doar s-o dau cu "nu mai stiu", "un var a platit" etc...

2. #5342 SP
    Junior Member Andu's Avatar
    Acum, 1:40AM, 1000+ hits la ProductRnR cu 0.06. Bag picioarele in ea limita de 100 hituri
    LE: defapt am facut doar 88, nu stiu de ce nu ma lasa pana la 100.
    LLE: 1900+ hits and growing

3. #5343 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Parca ai scrie un jurnal de bord

Produniverse is alive...again

4. #5344 SP
    Member hcm90's Avatar
    Quote Originally Posted by Ike View Post
    Heh, ceva simbolic tot trebuia sa lasi la vama De asta mi-e teama mie, la mine in oras, inainte de a verifica coletul, ma intreaba valoarea lui. Daca nu se stabileste exact cu sellerul ce si cum, e cam nasol. Doar s-o dau cu "nu mai stiu", "un var a platit" etc...

si la mine face la fel, eu incerc sa tot evit raspunsu pana vad pachetu sa stiu exact cat sa zic

5. #5345 SP
    Junior Member Ewan's Avatar
    Ce hit-uri faceti?
    Cat dureaza confirmarea hit-ului de la momentul trimiterii?

6. #5346 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Nu facem. Asta-i thread pt. cei care pun hituri de facut.
    vezi pe computergames ca is aia ce fac.

7. #5347 SP
    Imi da-i si mie link-ul cu thread-ul , nu gasesc...

There are no HITs available for you at this time. Please try again tomorrow. E limita de hints ?, am facut vreo 90+...

8. #5348 SP
    Member Florin27's Avatar
    Am si eu o intrebare..Telefoanele de la FGS Trading au bateriile formatate?Si daca nu cat trebuie sa tin bateria la incarcat pentru a o formata?Multumesc.

9. #5349 SP
    Member hcm90's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin27 View Post
    Am si eu o intrebare..Telefoanele de la FGS Trading au bateriile formatate?Si daca nu cat trebuie sa tin bateria la incarcat pentru a o formata?Multumesc.
    depinde de telefon, telefoanele mai noi au bateriile formatate din fabrica, (de ex HTC Desire HD), intreaba pe vreun forum de specialitate

10. #5350 SP
    Cine stie , plateste : Jamendo AWS , ProdUniverse , ccdmkka , Dolores Labs , am pending de aprox o zi ????

11. #5351 SP
    Member antifacat's Avatar
    Quote Originally Posted by hcm90 View Post
    depinde de telefon, telefoanele mai noi au bateriile formatate din fabrica, (de ex HTC Desire HD), intreaba pe vreun forum de specialitate
    bateriile li- ion nu se formateaza

12. #5352 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by Ewan View Post
    Cine stie , plateste : Jamendo AWS , ProdUniverse , ccdmkka , Dolores Labs , am pending de aprox o zi ????
    ccdmkka platesc dupa mult timp, dar platesc. Eu nu am avut vreun hit respins de la ei, si chiar a fost o placere (parca) sa le fac. Apar rar insa.

13. #5353 SP
    Junior Member Target84's Avatar
    Dolores - plateste 100%, Produniverse- platesc si ei, iar de restul nu stiu.

14. #5354 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    Produniverse is alive...again
    adica? au inceput din nou sa bage hit-uri calumea si sa le accepte? Tin minte acu un an ca cei de la produniverse erau cei mai tari... ce vremuri . back when there was no limit, no nothing

15. #5355 SP
    Junior Member Target84's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    adica? au inceput din nou sa bage hit-uri calumea si sa le accepte? Tin minte acu un an ca cei de la produniverse erau cei mai tari... ce vremuri . back when there was no limit, no nothing
    Eu am facut deja 100 de hit-uri pe ziua de azi si vad ca nu m-au limitat si pot face in continuare.

16. #5356 SP
    Member Florin27's Avatar
    Pai si a disparut limita la 1100-1200 de hituri sau nu mai e nici pe cont nou?

17. #5357 SP
    Junior Member sirAdrian's Avatar
    Sunt nou pe Mturk.
    Pana acum am facut 15 hits de 0.18$ (Copy text from scanned image - HAVI Digital). Aveti si alte recomandari? M-am cam plictisit de astea.

18. #5358 SP
    CUPS Research Lab At CMU -Take a 5-minute survey with 70 cent bonus opportunity! pentru 55$ raspunzi la niste intrebari , in care iti cere sa zici daca un cod care ti-l da sa il pui instr-o casuta seamana cu codul real al cardului tau si intrebari deastea ''mind****'' , vreau sa stie daca plateste pana la urma , eu oricum nu am card sau acc in bank....

19. #5359 SP
    Member Florin27's Avatar
    Plateste ca l-am facut si eu ..

20. #5360 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Check this out https://www.mturk.com/mturk/preview?...JZFOJQSDMBL117 requester Target.com Quality
    Ps: plateste CUPS, nu trebuie de-acu' sa dai datele reale ale contului

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 268 of 312 FirstFirst ... 168 218 258 266 267 268 269 270 278 ... LastLast