Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 303 of 312 FirstFirst ... 203 253 293 301 302 303 304 305 ... LastLast
Results 6,041 to 6,060 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #6041 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Pentru Andu, faceam hituri cum aveam timp.Multumesc Dudel, o sa ma gandesc la propunerea ta.

2. #6042 SP
    Junior Member Andu's Avatar
    Scuze, am uitat sa dau quote cand am postat acel reply. Intrebarea mea era pt bimaifrend

Quote Originally Posted by bimaifrend View Post
    Your request was not completed successfully.
    This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team.

Eu nu inteleg dc nu m-am logat de pe alt ip, am avut destul de putine hit-uri negative chiar daca asta nu cred ca are nici o legatura...e tare dubios ce mi s-a intamplat . Mturk "sux"

3. #6043 SP
    Junior Member buzau's Avatar
    Am si eu o nelamurire: La vama cand imi vine un produs din afara UE, pe langa tva mai platesc si pe greutate? adica daca depaseste 2 3 kg...

4. #6044 SP
    Junior Member luludia07's Avatar
    Quote Originally Posted by buzau View Post
    Am si eu o nelamurire: La vama cand imi vine un produs din afara UE, pe langa tva mai platesc si pe greutate? adica daca depaseste 2 3 kg...
    Nu platesti nimic pe nici o greutate,ai platit odata transportul cind ai facut comanda.

5. #6045 SP
    Ar fi bine k vreau sa mi iau un sac de proteine de 5kg

6. #6046 SP
    Intreba cineva pe aici de un seller din UK cu RayBan,am gasit unul http://www.amazon.com/s/qid=13388135...I9M&page=1&rh=

7. #6047 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    aveți cont pe US sau RO ?

8. #6048 SP
    Member ionutz727's Avatar
    US. Nu prea ai ce face pe RO.

9. #6049 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    C�t lua p�nă intrau banii in Payments ?

10. #6050 SP
    Member Florin27's Avatar
    Cam 2 saptamani dupa ce iti aproba hiturile..

11. #6051 SP
    Quote Originally Posted by Florin27 View Post
    Cam 2 saptamani dupa ce iti aproba hiturile..
    Asta daca ai cont nou,in general depinde de requester,poate sa dureze citeva minute sau maxim 24 de ore.

12. #6052 SP
    Member ionutz727's Avatar
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    C�t lua p�nă intrau banii in Payments ?
    10 zile iti ia..dar in astea 10 zile tre sa ai facute cel putin 3 hituri.

13. #6053 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Am de gand sa achizitionez un laptop in valoare de 400$.Sellerul nu trimite cu valoarea de 49$ sau oricat mai putin.Stie cineva cat am de platit la vama?Exact 24% sau se mai aplica si alte taxe pentru produsele electronice?
    Multumesc!

14. #6054 SP
    zicetzimi va rog un magazin de electronice din UE pentru ca vreau sa mi iau un hdd de laptop pls!!!!

15. #6055 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Un seller de unde sa pot lua un cablu de date (de zune) la un pret decent imi puteti recomanda? Pana acum am gasit cablul la 0.9 si shipping 39usd... Comparativ cu un cablu de date de iphone de la uxcell, 3usd transport moca...

16. #6056 SP
    Junior Member magonia's Avatar
    Pentru HoTSaucE: platesti 24% din valoarea produsului + transport.

Cazul meu: comandat un laptop 550 USD + 93 USD transport (expedited, in 5 zile mi-a ajuns acasa prin UPS); platit 24% din 643 USD + un comision de vreo 10 lei catre UPS Romania ca s-a ocupat de formalitatile vamale. Laptopul mi-a venit acasa prin curier, am platit in total ~ 560 ron direct curierului.

In iarna am comandat un procesor+memorie: valoare 250 $ + 50$ transport. Ajunse la posta. Platit la posta 24% din 250$ valoarea produselor, dupa ce m-am luat un pic cu ei ca vroiau 24% si din transport.

Pt produsele care vin din EU nu mai platesti nimic. Mai greu de gasit selleri insa.

17. #6057 SP
    Member eecode's Avatar
    Urat sa platesti 560 RON la vama, urat rau..

18. #6058 SP
    Member Szergiu's Avatar
    De ce e asa de urat?
    Pana la urma sa te scoti cu laptop care la noi probabil e ~2000 de ron cu 550 ron cash e rau?
    Si eu cand am comandat laptopul de la beach camera... am incercat sa ma tocmesc cu ei sa declare valoare mai mica...dar de unde...nicio sansa...
    am insistat putin si dupa vreo 2-3 refuzuri au incetat sa mi mai raspunda la mesaje.
    Eu pt un colet de aproape 1000$ am platit ~770 ron...

19. #6059 SP
    Member eecode's Avatar
    Problema este unde ajung banii de pe taxe, eu am o parere foarte proasta despre statul roman.
    Daca ai fi cumparat produsul acela cu bani de pe card cred ca erai de aceeasi parere cu mine, dar avand in vedere ca i-ai facut pe mturk e ok.. Nici la posta n-ai avut vreo sansa?

20. #6060 SP
    Junior Member magonia's Avatar
    In general sellerii nu accepta sa declare o valoare mai mica si nici eu nu insist; am intrebat, mi-au raspuns, am mers mai departe cu comanda sau nu.
    Am avut si o surpriza placuta: am comandat un ceas la Just Calculators, total comanda $150 si ei au trecut $70 pe factura, fara sa le ceara nimeni.

TVA este o taxa care se duce catre statul roman si nu prea poti sa o ocolesti.
    Poate daca iti vine coletul la posta si ai cunostinte acolo sa fii taxat la o valoare mai mica (eventual sa nu iti ia TVA si la transport cum m-am certat eu cu ei si am platit TVA doar la costul produselor) insa daca iti vine printr-unul din marii curieri nu stai la discutii. Cat este pe factura, inclusiv transport, atat te taxeaza.

Doua colete mi-au venit astfel; unul prin Fedex, altul prin UPS; ei au birouri in Romania si se ocupa si de formalitatile vamale; m-au sunat in ambele cazuri, de la Fedex Otopeni si de la UPS Otopeni, mi-au cerut CNP-ul ca sa-mi faca factura si mi-au spus cat am de plata. Ce poti sa faci, sa refuzi coletul?

Ideal ar fi sa comanzi din EU, dar stiti careva vreun seller de electronice care sa trimita in Romania?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 303 of 312 FirstFirst ... 203 253 293 301 302 303 304 305 ... LastLast