Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 48 of 312 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... LastLast
Results 941 to 960 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #941 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    deci sa inteleg si eu . voi aveti conturi de US ? si daca aveti , nu v-au prins sau cva ? Intreb si eu , ca vad ca sunt la Hit-uri USA only care is chiar usor de facut si f bine platite
    Eu nu am cont de US ,deoarece mai am 30$ in amazon si 2 comenzi de 78$ si nu vreau sa ma risc

2. #942 SP
    Member Szergiu's Avatar
    pe amazon iei ban doar daca te loghez din alta parte...am patit-o eu...
    odata ce sunt banii in contul de amazon degeaba iei ban pe mturk..ca nu iti ia si banii de pe amazon...si pe asta am patit-o
    ma lamureste si pe mine cineva cat costa transportul la acest produs?
    Amazon.com: Apple iPod touch 8 GB (3rd Generation) NEWEST MODEL: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41WgyV%2ByOLL.@@AMEPARAM@@41WgyV%2ByOLL

Flavius...am xbox 360
    si cred ca trimite si in romania ca la Destination Country in josul paginii este si romania pe lista

3. #943 SP
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    pe amazon iei ban doar daca te loghez din alta parte...am patit-o eu...
    odata ce sunt banii in contul de amazon degeaba iei ban pe mturk..ca nu iti ia si banii de pe amazon...si pe asta am patit-o
    ma lamureste si pe mine cineva cat costa transportul la acest produs?
    Amazon.com: Apple iPod touch 8 GB (3rd Generation) NEWEST MODEL: Electronics
    Nu trimite nimeni in RO...stai sa-ti mai caut eu , dar te-as sfatui sa mai faci inca 200$ si iti achizitionezi un X360 Elite sau chiar Arcade .
    -EDIT-Sergiu tu vrei neaparat generatia 3 ?

4. #944 SP
    Member Szergiu's Avatar
    chestia e ca ieri era ipod 3g 8gb la acelasi pret ca aici...iar transportul 10 $
    si ma gandesc daca au fost vor mai fi...
    totusi stie cineva cat e transportul pentru asta de mai sus?daca e mentionata romania la Destination Country cred ca trimit si astia la noi

5. #945 SP
    Banned Mario's Avatar
    Szergiu la ce hituri mai lucrezi?

6. #946 SP
    Member Szergiu's Avatar
    de atunci nimic...
    cand nu e nu e
    stie careva transportu pentru ipod-ul de mai sus?

7. #947 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    pot transfera bani de la gift card la Amazon Payments balance ?

8. #948 SP
    Member Szergiu's Avatar
    pai daca ai cont de sua prin amazon payments se transfera banii....
    ca sa cumperi un gift card ai nevoie de card din sua
    revin...cu intrebarea mea...in legatura cu transportul.va rog

9. #949 SP
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    pai daca ai cont de sua prin amazon payments se transfera banii....
    ca sa cumperi un gift card ai nevoie de card din sua
    revin...cu intrebarea mea...in legatura cu transportul.va rog
    Simuleaza o comanda si vezi cat iti arata la Shipping & Taxes , insa taxele nu ti le contorizeaza.

10. #950 SP
    Banned Mario's Avatar
    Mi-am facut cont de US,e super tare va recomand,sunt o gramada de hituri cu 1 $ etc care se fac rpd..

11. #951 SP
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Mi-am facut cont de US,e super tare va recomand,sunt o gramada de hituri cu 1 $ etc care se fac rpd..
    Daca sunt asa de multe poti sa ne dai si noua un link ?

12. #952 SP
    pai am 10 dolari la ghit card balance iar eu vroiam sa ii bag la amazon payments

Mario cum de tu le vezi si noi nu ?

13. #953 SP
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    pai am 10 dolari la ghit card balance iar eu vroiam sa ii bag la amazon payments

Mario cum de tu le vezi si noi nu ?
    Are detector de hituripentru US

14. #954 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar

15. #955 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    stiti un user serioes care vinde cu taxe de transport mici ? vreau sa imi cumpar un mousepad steelseries......

si poate imi puteti spune niste hituri de facut ratie, am 83 ratie si nu prea gasesc hituri.....

16. #956 SP
    Amazon.com: Apple iPod touch 32 GB (3rd Generation) NEWEST MODEL: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/413XvF0yukL.@@AMEPARAM@@413XvF0yukL

vad ca merge in romania
    Dar nu e noul iphone ? astia scriu ipod

vreau si eu raspuns pentru acest produs
    vad ca e 262 de dolari,depaseste 310 ? adica inca 50 de dolari epste ???
    iar daca am o parte din bani pot sa mai bag pe amazon ? si cu ce card ? merge cel de la ING

17. #957 SP
    Member Szergiu's Avatar
    zice asa daca vrei sa il cumperi
    Apple iPod touch 32 GB (3rd Generation) NEWEST MODEL cannot be shipped to the selected address.
    si iti poti alimenta contul cu un card ...nu stiu care si cum

---------- Post added 09-02-2010 at 02:18 AM ----------

nu mai sunt ipod-uri touch 3g 8GB pe amazon?
    nu gasesc unul care sa trimita in RO nici mort

---------- Post added 09-02-2010 at 02:58 AM ----------

sellerul amazon.com trimite electronice in europa?

18. #958 SP
    pai eu i-am dat sa il cumpar chiar daca in conbt am doar 10 dolari si am apasat pe a doua adresa a contului de Romania si a mers ,dupa care imi arata optiunile de plata si imi arata acei 10 dolari iar mai departe nu am mai putut ca nu aveam bani in cont

cand am selectat Romania adresa mea mie nu mia zis nimic

19. #959 SP
    Member Szergiu's Avatar
    unde mai exact dai tu add to cart sau buy with 1 click...?
    Attached Images Attached Images amazon.png

20. #960 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ok . intrebare de 10 puncte . Acuma vreau sa imi fac cont de US si am de gand sa completez cu o adresa random . Faza e . Daca vreau sa comand ceva de pe contul meu de US , produsul comandat nu o sa mearga la adresa aia fantoma ? Ca din cate stiu , daca fac hit-uri atunci o sa fiu rasplatiti cu dolari care pot fi folositi numai pe Amazon . Nu ? Sau o sa primesc chiar dolari adevarati pe care mi pot pune pe card ? Si inca o chestie , ce date ar trebui sa fie reale ? Numele ar trebui ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 312 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... LastLast