ei, 3 dolari, dar gandeste-te ca astea tot apar si cine stie, poate vei mai avea nevoie de Worker ID, si de unde-l scoti ?
Plus ca HIT-ul asta tot revine, si eu de exemplu am luat cu asta de azi 12$ de la ei...
ei, 3 dolari, dar gandeste-te ca astea tot apar si cine stie, poate vei mai avea nevoie de Worker ID, si de unde-l scoti ?
Plus ca HIT-ul asta tot revine, si eu de exemplu am luat cu asta de azi 12$ de la ei...
E prima data cand am nevoie de Worker ID.Ai scos bine din hitul asta,sper sa imi aflu si eu Worker ID-ul si sa il pun la pastrare.Dar se ne mai anunti cand apare hitul asta,ca pentru tine este ,,specialitatea casei``lol.Apropo,cati bani ai Mturk?Ai comandat ceva pana acum?
daca a mai facut cineva modelul in afara de atrium,trimiteti si mie o poza va rog,ceva pe tastaura ,pe wc ,anything
Le:vad ca a expirat,thnx anyway
Momentan am doar 41 $ Cu ce am facut azi ar trebui sa ajung pe la 52-53 $. O sa va anunt, sigur, l-am mai anuntat pe acesta
De comandat nu mi-am comandat nimic inca. Am incercat sa iau niste jocuri pt PSN dar nu am reusit si acum strang pt un DS3, sa vad daca reusesc sa iau. Daca nu, strang si eu mai mult, oi vedea pentru ce. E nasol cand nu stii exact pentru ce strangi...
---------- Post added 11-02-2010 at 11:50 PM ----------
https://www.mturk.com/mturk/searchba...A268O8OG9LTB6A
v-am auzitpe voi ca va transferati banii pe amazon de frica sa nu luati ban si sa ramaneti fara ei
cum faceti ?
eu cand intru pe amazonpayments sunt deja acolo
iar pe mturk daca vreau sa dau send pot doar la amazon gift
---------- Post added 12-02-2010 at 01:44 AM ----------
Vote on a logo for a new company -1 dolar intr-o secunda
---------- Post added 12-02-2010 at 01:50 AM ----------
in 5 min ma platit![]()
1000facute ca la carte
(gluma)
Daca le accepta sau nu , nu ma intereseaza , deoarece le-am facut ca nu aveam cu ce sa-mi ocup timpul.
stiti un user care vinde produse de gaming pentru pc ?
vreau sa aibe un transport bun...
Does this product belong in this category?
Am luat calificari.Asta care l'am pus aici e genial.Apesi doar Yes or No.
mie cred ca nu imi mai da acces
apare cand dau search cu acest hit Not Quali....![]()
Bookmarks