Eu am o intrebare pentru cei care fac HIT-uri de US. Pe ce va retrageti banii ? Si cum ? Ca m-am pus odata pe US si trebuia cod de muncitor, bla bla, si nu puteam nici sa scot banii.![]()
am facut request la "Running Score Qualification in Home & Garden (Expert)" si nu am primit nici un raspuns.... a mai incercat cineva ?
Intri in amazon payments->your accounts->withdraw->amazon card gift si scrii cati bani vrei sa transferi
Astazi am lucrat cel mai mult de pana cum,si mai vreau sa fac 100 de hituri pana mai pe seara cand ma intru pe PSN...thx Pastilutza
Din hiturile in pending 15 sunt de 40 de centi si restu de 3 sper sa le aprobe![]()
Dupa Amazon Payments nu poti sa transferi bani si pe card ?
Sau numai pe US poti sa bagi bani ?
Categorize this blog https://www.mturk.com/mturk/preview?...Z57W1Y59Y08WM0 a lucrat cineva? Pareri?
Eu am lucrat. Am facut de test si inca sunt la pending. Acum lucrez la cele cu How-To-Video. Sper sa le accepte.![]()
si gift cardu asta nu tine cont de tara in care traieste userul . nu stiu cum sa zic. Nu o sa scrie pe gift card ca e luat de catre un locuitor din SUA dar in schimb comanda e dusa in Romania ?
. Sau odata ce iei gift card-ul poti sa il folosesti oriunde si nu conteaza in ce tara a locuit tipul de pe mturk ?
ca eu as zice ca e suspect un tip care locuieste in sua isi comanda sa zicem un ps3 in Romania(numa daca nu trimite la ceva rude
)
Din cate am observat eu, transferul din contul mturk catre ceva (accesibil RO) se face doar in gift BALANCE, care e altceva decat gift card. Gift balance e gen credit pe amazon.COM. Si cu ala, combinat cu oameni/shop-uri care trimit in RO, poti cumpara chestii de pe amazon.com, folosind banii de pe mturk. Someone correct me if I'm wrong.
Alright ! 510 HIT-uri !De ce 510 ? Ca sa vina fix 20.50$ in cont. Am o fixatie sa am mereu numere rotunjite.
Da.mi-a dat la acum "how to" reject la 18/29nu m-ai merge ca inainte
cred ca nu mai fac decat vreo 5 azi,imi zice ca le plagiez si asta e adevarat dar inainte i-am facut in jur de 50 de hituri asa si le-a aprobat pe toate.
Bookmarks