pai nu aveam cum sa le incurc , am un singur cont . si mai mult de atat aveam parola salvat in browser , deci tinea minte parola singurului cont pe care il am . si acum cand ma loghez imi arata un cont gol , fara HITuri , fara bani , fara nici o activitate.
dupa ce am Transfer your earnings to your Amazon.com gift certificate balance am primit mail cu confirmarea tranzactie dar totusi banii nu sunt nici in contul de amazon , nici in cel de amazon payments ?
am gresit pe undeva sau mai am ceva de facut ?
Am facut 26 de hituri cu How to...sper sa le accepte ca pe 11 dintre ele deja le-au platit.
ti-am mai zis...
am patit-o si eu si mai cineva...
ai incurcat parolele emailurile
devil
eu tot ceva in genu aluia am luat
Amazon.com: VGA HD AV Cable Xbox 360: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41rZ7vqS9DL.@@AMEPARAM@@41rZ7vqS9DL
Va rog cv...nu le mai scrieti celor care pun intrebari care au deja raspuns pe acest thread.Mi se pare ca sunt niste trolli care nu nici in limba romana nu stiu sa scrie...
In fine...nu vreau tot forumul pe capul meu,face'ti ce vreti dar v'am spus..va raciti gura de pomana pt lucruri care deja s'au vorbit.
Stiu , ii sunt recunoscator pentru asta , de asta m-am si adresat asa.
"tinere" ? din cate vad eu tu ai doar 15 ani , asa ca las-o mai usor cu adresarile astea.
-__________________________________________________ ________________________-
Mi-a acceptat vreo 26 din alea de aseara de 10 centi.
Vai...imi cer scuze ca am pus acel "nu" buclucas...Postul era mult mai dur dar l'am editat.
Si app de limba romana:
Dar cred ca cei de la primul link in cristal iti face ce vrei tu, pentru ca vad acolo ca sunt diferite forme.
Cand am zis de limba romana am spus de acei useri cu 4 posturi(toate facute pe mturk,care nu au nici o treaba cu consolele)
Bookmarks