Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 71 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 ... LastLast
Results 321 to 340 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

1. #321 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    �n altă ordine de idei, mi se pare mie sau majoritatea elevilor de pe forumul ăsta sunt tocilari care �n afară de jocuri și tocit nu știu nimic?
    Dar deh, iau 9 și 10 și le dă mami și tati bani �n continuare...
    Deci de maine dragi copiii...pentru ca altii nu au avut bucuria de a merge la scoala si au trebuit sa jefuiasca/munceasca de la varste fragede....va dati pe brazda si dati la oameni in cap.

FFS ...ce doamne iarta-ma vrei sa faca un copil de 13 ani....mananca invata se joaca doarme si e parazit la parinti pana la 18 ani sau pana termina facultatea si isi asigura un viitor.

2. #322 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Voi faceti scoala joi ?

Facem prima ora de fizica (cel putin doar atat cred ca facem) ! La mine, poate sa fie si razboi afara, ca noi ora de fizica tot o facem!

3. #323 SP
    Member Execitor's Avatar
    La noi joi e greva..

4. #324 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Inspectie la istorie aici...joi

Maine competentele la info(clasa a XII-a)!
    Visez la o sala plina de iMac-uri frumoase si lucioase

5. #325 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Inspectie la istorie aici...joi

Maine competentele la info(clasa a XII-a)!
    Your dreams will be shattered so badly.

6. #326 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Mai e mult pana visul tau va deveni realitate poate apuc eu
    Momentan ne multumim cu DELL-urile "hackuite" de doamna "informatician".

7. #327 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    iMac-uri in scolile din Romania
    good one.

8. #328 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    iMac-uri in scolile din Romania
    good one.
    Why not ?

PS-> Test la mate si la biologie, sa merg sau sa nu merg, aceasta este intrebare (cu toate ca chiar am invatat ) ?!

9. #329 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Ce se aude maine cu greva?E si in Giurgiu?
    iMac-uri nu cred.Le'ar baga repede Windows.

10. #330 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by Theodor01 View Post
    Ce se aude maine cu greva?E si in Giurgiu?
    iMac-uri nu cred.Le'ar baga repede Windows.
    Nush, daca era si la voi trebuia sa va anunte

11. #331 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Ne'au anuntat.Facem ore.

12. #332 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    *****. La fel si noi. 5 ORE IN ZIUA DE GREVA. My God...

13. #333 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    *****. La fel si noi. 5 ORE IN ZIUA DE GREVA. My God...
    Taci mai suparatu' forumului... altii dau competente in ziua respectiva si mai sunt si mustrati de profesori si pedepsiti ca de ce nu arata solidaritate fata de greva. De parca eu pot sa spun: da domne, nu mai dau bac numai ca sa va sustin voua greva!

Dar intr'adevar, e mult mai naspa sa faci 5 ore in zi de greva OMG OMG OMG OMG MY GOD LOL WTF decat sa trebuiasca sa recuperezi vineri dupa program 3 ore + 2 ore de pregatire pentru bac + gura profesorilor + note mai mici la anumite ascultari din "lipsa de solidaritate"...

STFU ca intotdeauna exista mai rau...

14. #334 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Taci mai suparatu' forumului... altii dau competente in ziua respectiva si mai sunt si mustrati de profesori si pedepsiti ca de ce nu arata solidaritate fata de greva. De parca eu pot sa spun: da domne, nu mai dau bac numai ca sa va sustin voua greva!

Dar intr'adevar, e mult mai naspa sa faci 5 ore in zi de greva OMG OMG OMG OMG MY GOD LOL WTF decat sa trebuiasca sa recuperezi vineri dupa program 3 ore + 2 ore de pregatire pentru bac + gura profesorilor + note mai mici la anumite ascultari din "lipsa de solidaritate"...

STFU ca intotdeauna exista mai rau...
    Mi te imaginez zicand astea pe un ton rap si ma amuz , rau .

..maine nu ma duc la scoala chiar daca iau absente . Fac si eu greva ce ...

15. #335 SP
    Member Ayrton's Avatar
    La mine se intra cu 2 ore mai tarziu...daca intram la 1 acum intru pe la 3.Orele de 40 minute si pauzele de 5....azi am ajuns acasa pe la 8 jumate...

16. #336 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Greva asta este o mare prostie, o pierdere de timp, o scuza proasta a sindicatelor pentru incapacitatea lor de a negocia cu guvernul. Pana acum au lucrat pe ascuns mana in mana cu acest guvern, acum pe final de an incearca sa se ridice putin in ochii profesorilor care le platesc salariile si luxurile ce si le permit. Totul se rasfrange asupra elevilor. Toata furia sindicatelor se abate in aceste momente asupra lor. Ce vina au ei? De ce trebuie sa piarda materia scolara? Ce recuperari? Totul se invata la timpul lui, nu sambata, sau in 9 ore pe zi ca in judetul Buzau ce au de recuperat cam 3 saptamani de greva. Eu nu sunt deacord cu greva, nu sunt deacord cu neincheierea situatiilor scolare. Sfatuiesc toti elevii sa mearga la scoala si sa faca greva lor. Sa se revolte fata de iresponsabilitatea dascalilor ce nu-si desfasoara activitatea in ziua respectiva. Pentru drepturile lor pot gasi maretele sindicate si alte cai de rezolvare, alte cai de protest. Nu lipsirea copiilor de educatia atat de necesara. Parca nu este deajuns ca nu prea se desfasoara in unele locuri, la unele ore, de catre unii dascali, asa cum ar trebui activitatea didactica. Mai este nevoie si de o intrerupere pentru etalarea "muschilor" sindicatelor. "Uitati ce putem face daca nu faceti ca noi. Va lasam copii repetenti 1 an."

Mergeti la scoala chiar daca vi s-a spus sa nu o faceti! Nu va lasati pacaliti, va poate costa, solidaritatea cu dascalii. Si parintii vostri ce pazesc? Prin lege copii au dreptul la educatie. Parintii vostri platesc pentru asta. Sunt curios ce iese pana la urma.

17. #337 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Mergeti la scoala chiar daca vi s-a spus sa nu o faceti! Nu va lasati pacaliti, va poate costa, solidaritatea cu dascalii. Si parintii vostri ce pazesc? Prin lege copii au dreptul la educatie. Parintii vostri platesc pentru asta. Sunt curios ce iese pana la urma.
    nu pricepi ca ei nu isi dau interesul oricum?Nu e ca si cum daca te duci la scoala e garantat ca inveti ceva.

18. #338 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Anyway, im going to school... la ora actuala imi fac tema la mate ca aseara nah, am fost cu prietenii si am adormit dupa 1 ora... adik la 10

Noua dirigu' ne-a spus sa mergem la scoala...acum oi vedea dak se fac ore, hai salut baieti!(si fetele)

19. #339 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    In Craiova e greva este greva,era pus un afis in local :d(cel putin la mine in scoala)

20. #340 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by FormableTube View Post
    In Craiova e greva este greva,era pus un afis in local :d(cel putin la mine in scoala)
    U Lucky

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 71 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 ... LastLast