si eu trec in a 12a :-ss . Sigur o sa reduc cu mult orele de joc . Asa ca profit acuma din plin. Mi-am cumparat vreo 5-6 jocuri vara asta si o sa dureze pana le termin sau pana iau o mare parte din trofee $$ .
. Dupaia
: bye bye games
.
Btw daca vreau sa devin game designer ce facultate ar trebui sa fac ?(mda ..trec in a 12a si nu stiu la ce facultate vreau sa merg .. asa ca nu stiu nici daca o sa conteze media la liceu sau Bac-ul sau toate celelalte
) . Eu is la mate-info . Asa ca ... sugestii ?
Stiu ca nu exista o facultate anume ca sa devii game designer da totusi care ar fi cea mai/cele mai recomandate. (btw sunt din Cluj )

. Mi-am cumparat vreo 5-6 jocuri vara asta si o sa dureze pana le termin sau pana iau o mare parte din trofee $$ .
. Dupaia
: bye bye games
.
) . Eu is la mate-info . Asa ca ... sugestii ?

de la Cluj si economia din clasa a 11a care e relativ usoara. Intra pe siteul universitatii sau 
Am dat Cambridge-ul vara asta si sper sa iau B (cat cer majoritatea facultatilor) si la BAC peste 7.5 per total si peste 8 la mate. Asta-i cam cerinta standard la toate facultatuile cu profil de economie.
daca dai IELTS cu siguranta iei nota mai mare ca la un CAE sau CPE pentru ca este mai usor examenul, cere doar strictul necesar. Mai sunt cateva facultati cum ar fi cele din Manchester si Birmigham care cer doar sa ai CAE luat si nu conteaza nota

Bookmarks