Mate nu dau. Română, istorie & geografie aici. Ugh.
---------- Post added 17-05-2013 at 07:26 PM ----------
Voi faceți ceva cu protocolu' & profii la bac ?
Mate nu dau. Română, istorie & geografie aici. Ugh.
---------- Post added 17-05-2013 at 07:26 PM ----------
Voi faceți ceva cu protocolu' & profii la bac ?
Taxă pentru proști. Se strâng bani inainte de BAC și se dau unor profesori sau inspectori sau nu știu ce, care NICI MĂCAR NU TE SUPRAVEGHEAZĂ. Deci practic: bani aruncați aiurea cu speranța că astfel te vor lăsa să copiezi.Unii elevi au impresia că dacă dai banii ăștia de "protocol", că "așa se dă", indupleci pe cineva.
Eh, stai chill că și liceul meu o să dea bacul cu un alt liceu de prestigiu unde nu a picat nimeni in ultimii ani.
Nu se stie nimic legat de subiectul III la romana. Toti imbecilii sunt convinsi ca va fi proza,plecand exclusiv de la premisa ca anul trecut a picat poezie. Which is stupid. E o comisie formata din 10 oameni,face fiecare cate un subiect,dupa care se trage la sorti. Si ala e. Mi se pare foarte imprudent sa iti inveti doar proza si sa ignori cu desavarsire poezia. Programa o prevede.
Recomand sincer sa cititi toate operele autorilor canonici. Si eu aveam vreo doua romane necitite,m-am pus la punct weekend-ul asta. Comentariile pot fi incomplete sau pot contine erori. Ramai cu mult mai mult dupa ce ai citit cartea. Plus ca mai e timp,6 saptamani sunt destul de mult. Si pe cand mergi la examen,le ai proaspete in cap.
Daca pica Iona la subiectul III,o sa fie grav. O sa se pice pe capete,exact ca in anul acela cand la tipul intelectualului,o mare parte au vorbit despre Ilie Moromete. Desi e scurta ca dimensiuni,tragedia lui Sorescu e incarcata de substraturi si sensuri pe care unii tind sa le inteleaga destul de greu.
Nu cred ca in 6 saptamani mai am timp sa citesc toate romanele, nu am citit decat Baltagul complet si ala prin 2008 parca... ma apuc serios de invatat din 1 iunie... tocmai ca sa le am proaspete in cap.
P.S. Daca o sa am ghinionul sa nimeresc ceva ce nu stiu cat de cat bine la SB III ma bazez pe faptul ca o sa fac la primele 2 subiecte de un 5. La informatica iau minim 8 si la mate sper sa iau un 6-7. Oricum la mine conteaza sa am BAC-ul luat, nu conteaza si media cu care il iau pentru ca la admiterea la facultate o sa dau examen si nota din examen e nota de admitere.
Aia e OK,la mine conteaza si nota la bac. Bineinteles ca apuci,ieri am citit in 12 ore Ultima noapte (nu o citisem inainte),Moara cu noroc (o citisem,dar uitasem,nu mi-am facut nici fise de lectura) si Alexandru Lapusneanul. Sunt in total vreo 15 opere,cred,in programa.
Dar da,daca te intereseaza doar sa treci,atunci e OK. Cu putina atentie,poti face primele doua subiecte perfect si ai 7-le asigurat.
Cine zice ca trebuie sa citesti toate operele in intregime? Rezumate, conspecte, referate = muuuult mai bune, trust me.
Subscriu, nici eu nu am citit nicio carte din cele pentru bac si am luat o nota foarte mare invatand rezumate.
Problema mea e la istorie. Că am o profă idioată care nu știe să predea și nu-mi intră nimic in minte. Am cumpărat un memorator d-ăla de pe net, dar la unele chestii are destul de puțin ( la domnitori, de exemplu ).Aș vrea să trec măcar cu 8 bacu'.
Istoria o poti invata si singur. Desi sunt doar a 11a, mi s au parut ok subiectele de la simulare la istorie, iar de invatat, istoria mi se pare foarte usoara si chiar frumoasa.
Sincer sa iti spun chiar acum incerc sa fac o varianta la romana si deabia am facut 2 subpuncte de azidimineata de la 10... lenea e mare![]()
By MonkY in forum GSM
By RonanN1 in forum Console Club
By MonkY in forum Concursuri
By Malach HaMavet in forum Offtopic
By OlBlueEyes in forum Jocuri PC
Bookmarks