Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce credeti, este trucata secventa in care Traian Basescu loveste un copil sau nu ?

Voters
89. You may not vote on this poll
  • Nu este trucata

    43 48.31%
  • Da este trucata

    21 23.60%
  • Nu ma intereseaza

    25 28.09%
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 30

Thread: Este trucata secventa cu Traian Basescu sau nu ?

  1. #1 SP
    VIP Member Donely's Avatar

    Este trucata secventa cu Traian Basescu sau nu ?

    Ce credeti despre filmulet, este trucata secventa in care Traian Basescu loveste un copil sau nu ?


  2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Fiecare crede ce vrea. Cei care nu il au la inima nu or sa creada ca e fals si ceilalti or sa asculte parerile cascadorilor/regizorilor/etc ce au fost spuse in n emisiuni la tv, respectiv ca e trucat.

    Practic, rezultatul depinde de 2 lucruri: daca esti pro sau contra basescu si daca ai urmarit emisiunile unde se demonstra ca e trucat, de catre profesionisti.

  3. #3 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Sincer nici nu conteaza, cum a spus si Mircea Badea: raspunsul lui Basescu cand a fost intrebat ptr prima data despre inregistare a fost "Poate a zis baiatul ceva" pai e clar ca dupa capul lui nu-i nimic iesit din comun sa ii aplici o bucata buna dupa cap la un copil handicapat(asa am inteles) si mai ales ca nici nu e copilul tau!

    Am vazut pe antena3 au luat si eu dovedit cu inregistrarea originala ca nu este trucata, specialistul ala spunea ca lipsesc niste frame-uri cand pleaca mana: pe inregistrarea originala sunt acele frame-uri, iar alt lucru care l-a spus a fost legat de niste umbre ciudate care apar si dispar pe fata lui Base, in inregistarea originala umbrele se misca cat se poate de real pe fata.

    Nu pare a fi trucata, dar cum am spus si la inceput, nici macar nu conteaza asta!

  4. #4 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Am urmarit la Tv demontarea secventei "frame to frame" si nu lipseste nici un cadru. Nu este nimic taiat nimic adaugat. Mai mult am vazut reactia de moment a presedintelui si comentariul lui uluitor la vizionarea secventei, ca apoi dupa TREI ore sa nege in totalitate ca ar fi in stare de asa ceva, dar asta este alta tema.

  5. #5 SP
    Member Rblood's Avatar
    Sincer sa fiu nu prea ma intereseaza, dar din cate am vazut eu, barbatul de langa pustiul ala a intors capul sa vada ce s-a intamplat, dupa ce l-a articulat Basescu. Nu cred ca e trucata, chiar daca ar vorbit urat baiatul, nu ar fi trebuit sa-l loveasca.

  6. #6 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Mie-mi place ca expertii lu' peste de la B1TV dadeau explicatii din alea de sa le creada bunicii si babele de la tara: "deci se face in photoshop, da?".

  7. #7 SP
    Member sarpe's Avatar
    Da, este trucata.

  8. #8 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Am vazut argumentatiile atat pro, cat si cele contra trucarii profesionistilor care s-au perindat pe la TV. Pot sa spun ca cei care sustin ca e un trucaj ieftin se inseala pentru ca 1. nu iau in considerare sursa de lumina din spatele lui Basescu care isi face aparitia pe fata copilului in momentul in care lovitura il impinge pe cel mic mai in adancimea imaginii, respectiv mai in dreapta presedintelui, din punctul sau de vedere; 2. nu iau in considerare umbrele din spatele camerei de filmat, a microfonului inaltat, care apar nu doar pe geaca presedintelui, dar si pe chelia acestuia cat timp se deplaseaza pe deasupra lui, adica pe parcursul intregii scene; 3. nu iau in considerare faptul ca Basescu poarta o geaca de fas cu multe cute si pachetele umflate care au o fizica proprie a miscarii; 4. toti martorii intorc in acelasi timp privirile catre punctul de interes, respectiv lovitura, si apoi, tot simultan, catre cel de la care a pornit; 5. atunci cand sustinatorii sai spun ca de ce ar fi lovit cand el a facut atatea lucruri bune pentru copii, uita ca Basescu provinde dintr-un mediu foarte dur si nu este cea mai dulce persoana din lume.

    Noi, gamerii, stim cum e cu jocul luminilor si umbrelor si cu ceea ce se cheama efectul cloth.

  9. #9 SP
    Member Devergo's Avatar


    Mentionez ca ma atrage decat calitatea trucajului,n-am nici o treaba cu basescu sau alti soldatei ai luminii.Un lucru e cert,nu avea cum sa faca o miscare atat de larga intr-un singur frame.

  10. #10 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Devergo, vezi ce ti-am scris mai sus. In plus, ala nu e filmuletul TV quality, ci cel de pe internet care are multe lipsuri.

  11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sanjuro a zis tot ce era de zis. Oricum a fost distractiv sa vad cat de repede au platit un "specialist" care sa faca analiza de pe captura de ecran unde rula versiunea de pe Youtube cu sigla mare Gardianul... No offense, dar daca vroiau sa-l apere, primul lucru pe care oricine cu un gram de experienta juridica l-ar fi facut, ar fi fost sa ceara sursa originala (si aparatul cu care s-a filmat eventual), sau macar o copie cat mai adecvata. Nu asa, vine "profi-ul" lui peste, imbracat in geaca de motor care face analiza pe filmulet la 15fps si cu o compresie in asa hal incat se miscau macroblocurile ca la mama lor acasa

    Pe mine deja nici nu ma mai intereseaza daca e adevarat sau nu. Reactia lui Basescu a spus tot. Si sa explic si de ce. Daca la mine ar veni cineva si mi-ar spune "De ce l-ai omorat mai pe Xulescu ?" as raspunde instant "N-am omorat pe nimeni, niciodata !". Nu m-as fofila cu chestii gen "Nu stiu sa fi omorat pe nimeni. Poate a vorbit urat, poate m-a scuipat...". Cu alte cuvinte, reactia initiala a lui Basescu a fost a cuiva care a comis-o... nu a cuiva care stie ca n-a facut asa ceva niciodata. Sorry Base...

    P.S. Pacat ca apare asa ceva atat de tarziu. Si totodata pacat ca imbecilii astia din media, in goana lor dupa senzational, nici macar pentru o secunda nu s-au gandit ca nu e deontologic (si cred ca si ilegal) sa-i apara fata minorului fara acordul parintilor. De-abia dupa 2 zile au inceput sa-i blureze fata. Noobs...

  12. #12 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Eu spun ca e mana Domnului. Sa ne rugam cu toti in Piata Revolutiei. Aleluia.

  13. #13 SP
    Junior Member FIRE FOX's Avatar
    Nu este absolut nimic trucat. Omul are antecedente gen tiganca imputita, ****ari, pasarica etc. Declaratia lui in timpul vizionarii filmului este halucinanta.

  14. #14 SP
    Junior Member Recs's Avatar
    Nu este trucat dar a aparut prea tarziu.
    Daca aparea filmuletul inainte de primul tur de scrutin aveam poate alti finalisti.
    Nici nu stiu ce sa fac duminica la vot. Sa votez Geoana ca sa nu mai iasa Basescu si apoi la celelalte alegeri sa vad pe cine votez? Grea decizie!!! Mai vad eu pana duminica ce fac.

  15. #15 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Si chiar daca era trucat....ce fel de om sanatos la cap,presedinte al tarii chiar...cand ii arata dovada omu zice "poate mi-a zis ceva urat" ...si chiar daca ii zicea ceva urat, cum mama naibii sa lovesti copilu altcuiva.Trucat nu este ca imediat ce ii da palma reactioneaza 2 oameni si se uita spre copil.Cam greu sa truchezi aia.

  16. #16 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Trebuia sa mai fie o varianta de raspuns la intrebarea asta : "Nu conteaza". Chiar daca filmuletul e trucat sau nu reactia lui Base cand a fost pus in fata materialului video spune tot despre el ca om. Si apoi chestii de genul asta nu cred ca se uita asa usor si probabil amintindu-si primul instinct a fost sa-si caute o scuza.

  17. #17 SP
    Banned Mario's Avatar
    Videonews :: Video :: Sergiu Nicolaescu: Clipul cu B?sescu nu a fost trucat!

    Maestrul Sergiu Nicolaescu a fost invitat la Obervator pentru a comenta imaginile �n care Traian Băsescu loveşte un copil! Domnul Nicolaescu a spus ferm convins că imaginile nu au fost trucate! Care au fost argumentele specialistului, vedeţi �n videoclipul de mai sus!

  18. #18 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post
    Trebuia sa mai fie o varianta de raspuns la intrebarea asta : "Nu conteaza". Chiar daca filmuletul e trucat sau nu reactia lui Base cand a fost pus in fata materialului video spune tot despre el ca om. Si apoi chestii de genul asta nu cred ca se uita asa usor si probabil amintindu-si primul instinct a fost sa-si caute o scuza.
    de asta e varianta "Nu ma intereseaza"...adica nu te intereseaza pentru ca ai vazut reactia lui base..se poate interpreta si asa

  19. #19 SP
    Member octav's Avatar
    manipularea asta...era ieri un tigan in microbuz si zicea: eu merg cu basescu la vot....au trucat filmuletul, il ataca pe bietul om degeaba....dupa fata se vedea ca e OTV-ist...astia il voteaza pe basescu

  20. #20 SP
    Member sentyno's Avatar
    Eu unul in primul tur am fost cu vadim . ( asa ca un off-topic mic )
    Dar acum chiar daca as vedea nu 1 clip, ci 100, pe basescu l`as vota
    Clipul cred ca este adevarat, asa ca sa fiu on topic !"

    Octav si tu pe cine votezi ma ? pe "prostanacul" de geoana ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts