Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 44

Thread: Trading Card Games

1. #21 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Startere gratuite, de unde esti ? lol Mie tocmai mi-au venit cartile pe care mi le-am comandat pentru un pachet de Death Knight (cost total, numai pentru rare, 500 de ron in cap ).

Este pe aici cineva care este din Bucuresti si ar fii interesat sa vina la acest club?

2. #22 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Unde as putea gasi un raid deck?

3. #23 SP
    Depinde de ce TCG vrei ?

4. #24 SP
    Ern... WOW? E singurul TCG care are raid deck-uri .

5. #25 SP
    A, scuze, credeam ca si la Magic ar exista ceva asemanator ! Man, daca vrei, lasa-mi numarul tau pe pm si ne putim intalni candva la locatia postata de mine cu o pagina in urma (au acolo raid-uri) ! Dam si o carte !

6. #26 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    El e acolo la unguri, la Oradea deci nu cred ca va puteti intalni

7. #27 SP
    Mi se pare ca avem si acolo un sediu ! Vorbesc si revin cu intel !

8. #28 SP
    Daca aveti si la noi sediu :X... is acolo zilnic

9. #29 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Eu am inceput cu Yu-gi-oh carti originale aduse din Germania , am si acum zecile de carti , un sac plin uitat de Dumnezeu cu Duel Masters si acuma sunt pe MtG unde nu prea am cu cine sa joc asa ca nu prea investesc >.>

10. #30 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Si mie mi-ar placea sa ma apuc de Magic the Gathering sau WoW, tin minte ca eram micut si vedeam asa ceva doar prin relcame pe Pro7 (daca nu ma insel) si tare mult imi doream si eu sa joc.

Am luat si regulile de joc pentru MtG insa sunt multe lucruri pe care nu le inteleg. Cam ce as avea nevoie pentru inceput? si pe unde se pot gasi la preturi decente carti?

Si inca o intrebare, care se merita mai mult MtG sau WoW?

11. #31 SP
    Pentru MtG gasesti pe

12. #32 SP
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Si mie mi-ar placea sa ma apuc de Magic the Gathering sau WoW, tin minte ca eram micut si vedeam asa ceva doar prin relcame pe Pro7 (daca nu ma insel) si tare mult imi doream si eu sa joc.

Am luat si regulile de joc pentru MtG insa sunt multe lucruri pe care nu le inteleg. Cam ce as avea nevoie pentru inceput? si pe unde se pot gasi la preturi decente carti?

Si inca o intrebare, care se merita mai mult MtG sau WoW?

Magic este mult mai scump decat WoW ! Din puntul meu de vedere, eu zic ca wow merita mai mult ! Carti (aici fac comparatie doar cu rarele) 'crima' de WoW nu depasesc 40$ ! Plus ca, art-work in opinia mea, este de 2 lei la Mafic !

Ps-> Le-am jucat pe amandoua !

Daca vrei sa te apuci de wow, pm me ! Iti explic ce si cum si iti construiesc si un deck ! (intelegi mai bine cand joci)

13. #33 SP
    Mie imi plac foarte mult ilustatiile lui John Avon.
    Andrei, ai intrebat de clubul din Oradea?
    Cartile de WoW TCG de cine sunt fabricate acum?
    Attached Images Attached Images pic430401_lg.jpg

14. #34 SP
    De : Cryptozoic.com

Nu am reusit sa dau de persoana care stie exact ce si cum ! (este plecata in Franta la campionatul european de WoW) Si cand ma gandesc ca ar trebui sa stiu si eu unde avem sedii si unde nu ? lol

Momentan, ma concentrez mai mult pe nationalele din iarna ! A, si pe urmatorul set care o sa apara in august !

15. #35 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Joaca cineva Pox Nora? Nu are varianta "live", dar sunt o tona de jucatori si o gramada de carti. Pretul este destul de mic pt un starter pack/booster pack, plus ca sunt si pachete gratis, pana invatati cum e jocul. Daca vrea cineva sa joace, sa-mi dea un mesaj, ca n-am mai jucat de vreo 2 ani, si as vrea sa ma reapuc

16. #36 SP
    Junior Member Gabryel's Avatar
    eu am inceput cu yu-gi-oh ,apoi duel masters...iar acuma cu nimic..pentru ca nu am de unde sa fac rost am fazut cartile care le-ati zis pe net si mi se par super...si regulile..totul...dar totusi de putin timp am cautat pokemon cards pe net si le voi scoate la imprimanta ar fi singurul lucru care l-as putea face sa joc...ma poate ajuta careva?

17. #37 SP
    Junior Member salem's Avatar
    are cineva carti duel masters si e din sau macar stie de unde pot sami iau ?
    ms anticipat

18. #38 SP
    :X Ia ce am tras la un sealed
    Attached Images Attached Images 2010-10-24-15.17.09.jpg

19. #39 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by salem View Post
    are cineva carti duel masters si e din sau macar stie de unde pot sami iau ?
    ms anticipat
    Am eu. Chiar o gramada, originale si nu numai. Pm me cu info de unde esti si o oferta.

20. #40 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Stiti ceva de un club din asta prin Sibiu? M-ar fi interesat si pe mine, dar nu cred ca am cu cine juca.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast