doar asta il am in pc![]()
SYZYGY ai ceva cu Sasuke Akatsuki Amaterasu etc?
![]()
Am postat mai in spate,mai multe n-am gasit decat de calitate slaba ( screenuri facute din anime ) nu vreau sa pocesc un anime cu avatare de proasta calitate
Mie imi placea la nebunie Gaara....pacat ca nu au mai dat scene cu el si din cate vad in manga ...nu o sa fie cine stie ce cu el.
De aceea am si spus ..."si din cate vad in manga nu o sa fie cine stie ce cu el" adica in comparatie cu bataile care il implicau pe nea caisa in Naruto ( nu shippuuden ) ...si fata aia de psicho ,aia da bataie / scena.
as ruga eu sa postati cat mai multe avataruri din Final Fantasy (de preferat crisis core , da nu ma deranjeaza nici I-XIV , XIII versus , etc)
Da o pagina inapoi si gasesti final fantasyti-am facut si cu zack
...ti-am mai facut unu "personalizat" sper sa iti placa.
am vazut si chiar is tari , da majoritatea erau FF 13 si cum am spus mai spus as vrea in special cu personaje din Crisis Core .. da is super si alea
. cred ca o sa iau una din FF 13 versus
. thx
. cand o sa mai faci rost de avatare din FF nu ezita
, posteaza-le plz
L.E. nici nu am reusit sa termin postu asta ca vad ca deja ai postat cu zack . ms dudeesti cel mai tare
![]()
ceva din bioshock se poate?? (daca ar avea si ceva zapada pe acolo ar fii perfect!) mersi!![]()
oh come on man , esti prea tare. a 3a o pun
. ii personalizata . thank you , oh mighty one
![]()
Iti dai totusi seama ca actiunea in bioshock se petrece in apa...unde vrei sa fie zapada pe acolo![]()
Se potriveste zapada in jocu asta ca nuca in perete...anyway here ya go..cu zapada mi se pare bizar.
By RonanN1 in forum Videos
By sonic in forum Help Desk
Bookmarks