Cine joaca , pe ce site joaca , tips&tricks , castiguri de-ale voastre ... In mare , orice tine de Texas Holdem .
Cine joaca , pe ce site joaca , tips&tricks , castiguri de-ale voastre ... In mare , orice tine de Texas Holdem .
PokerStars
Tips = Lasati-va cat de repede !
Castiguri = Destule ... dar risipite la fel de repede
Joc turnee sit&go multitable cu intrare de 1,2 ; 4,4 usd
Dar ... inca o data ... lasati-va de sportul asta sau jucati-l cu playmoney.
HehePokerstars here too . N-ai scos nimic din cont inca ? Si eu joc acelasi tip de turnee , insa mai mari . De 5 , 10 . StudentulX sunt acolo , daca te intereseaza .
am jucat o vreme pe Party poker. Da m-am lasat destul de repede (dupa o luna) . Castigam ceva bani pe care ii bagam din nou in joc numa pentru a-i pierde si pe aia
. Acuma joc ocazional cu colegii doar pentru simpla placere de a juca(ne-am luat servieta si pitzule si toate cele
) .
Si ii dau dreptate lui Krusht lasati-va cat mai repede de acest "sport extrem " . Nu ii prea sanatos la buzunar. Daca nu jucati pe bani ...ei bine , atunci distrati-va
![]()
Stai mai Tudoran putin ... daca joci si pe bani , dar in limita a 20-30-40 de lei , chiar nu cred ca e o problema . Dupa 100 de lei sa zicem ca ai o problema![]()
Eu traiesc din asta de 4 ani. Cine are rabdare sa invete jocul poate sa faca bani. @studentul
In toata "cariera" ta ai jucat doar 5 turnee, toate SNG cu pana la 180 de oameni. Cu buyin de la 1,2 pana la 12$. De 12 $ dolari doar unul.Cea mai buna clasare locul 3 la cel de 12$ castig 236$. Nu stiu cum de ai putea sa ai macar cele mai elementare cunostinte de holdem jucand asa de putin. E foarte greu sa castigi constant dar nu imposibil.![]()
Recs , cariera mea nu se rezuma numai pe Pokerstars , ci si in real life , si pe FullTilt , and so on . Acest cont e de cateva zile , maxim doua saptamani , dar asta nu inseamna ca sunt un noob . Si cum spuneam ... de-aia am si creat thread-ul asta , pentru tips&tricks , iar daca tu esti un jucator mai avansat in ale Holdem-ului , asteptam sugestii ...
Pai in loc sa-mi doresti bafta , poate-ti faci si tu cunoscut Nickname-ul ... sa vedem ce ai jucat si tu![]()
de acord. 20-30 de lei nu ii mult . Da de indata ce incepi sa prinzi gustul victoriei o tintesti tot mai sus . Si de ii pierzi aia 50 de lei poate o sa gandesti asa : "hai ca tura asta am avut ghinion . las aca bag 60 de lei si imi triplez castigul
" . Intr-adevar daca bagi mai mult de 100 de lei atunci esti pe drumul pierzaniei
.
asta e mentalitate jocurilor de noroc din pacate.eu nu joc deloc pe net ,nu-mi place ,si nu joc nici pe bani.ne-am luat o servieta si jucam pe cips-uri.sigurii banii pe care ii bagam sunt de suc ,sticks-uri si alte prostiioare de mancat in timp ce ne jucam![]()
Daca joci Poker nu inseamna ca esti degenerate gamblerJocul tine de matematica samd, daca ai chef sa joci ca nebunu poti sa joci Bingo
![]()
Bv Ovidiu ptr thread
here , godbless Lee Nelson a.k.a Last Table , nickul meu pe pokerstars este andrei.stoi , poate ne intalnim la vreo masa , bafta.
si eu jucam poker pe pokerstars dar dupa vreo 60$ ( din care 50 din propriul buzunar si 10 castigati la un SnG) pierduti m-am lecuit si nu mai joc de loc .
Bookmarks