Cine joaca , pe ce site joaca , tips&tricks , castiguri de-ale voastre ... In mare , orice tine de Texas Holdem .
Cine joaca , pe ce site joaca , tips&tricks , castiguri de-ale voastre ... In mare , orice tine de Texas Holdem .
PokerStars
Tips = Lasati-va cat de repede !
Castiguri = Destule ... dar risipite la fel de repede
Joc turnee sit&go multitable cu intrare de 1,2 ; 4,4 usd
Dar ... inca o data ... lasati-va de sportul asta sau jucati-l cu playmoney.
Hehe Pokerstars here too . N-ai scos nimic din cont inca ? Si eu joc acelasi tip de turnee , insa mai mari . De 5 , 10 . StudentulX sunt acolo , daca te intereseaza .
am jucat o vreme pe Party poker . Da m-am lasat destul de repede (dupa o luna) . Castigam ceva bani pe care ii bagam din nou in joc numa pentru a-i pierde si pe aia . Acuma joc ocazional cu colegii doar pentru simpla placere de a juca(ne-am luat servieta si pitzule si toate cele ) .
Si ii dau dreptate lui Krusht lasati-va cat mai repede de acest "sport extrem " . Nu ii prea sanatos la buzunar . Daca nu jucati pe bani ...ei bine , atunci distrati-va
Stai mai Tudoran putin ... daca joci si pe bani , dar in limita a 20-30-40 de lei , chiar nu cred ca e o problema . Dupa 100 de lei sa zicem ca ai o problema
Eu traiesc din asta de 4 ani. Cine are rabdare sa invete jocul poate sa faca bani. @studentul
In toata "cariera" ta ai jucat doar 5 turnee, toate SNG cu pana la 180 de oameni. Cu buyin de la 1,2 pana la 12$. De 12 $ dolari doar unul.Cea mai buna clasare locul 3 la cel de 12$ castig 236$. Nu stiu cum de ai putea sa ai macar cele mai elementare cunostinte de holdem jucand asa de putin. E foarte greu sa castigi constant dar nu imposibil.
Recs , cariera mea nu se rezuma numai pe Pokerstars , ci si in real life , si pe FullTilt , and so on . Acest cont e de cateva zile , maxim doua saptamani , dar asta nu inseamna ca sunt un noob . Si cum spuneam ... de-aia am si creat thread-ul asta , pentru tips&tricks , iar daca tu esti un jucator mai avansat in ale Holdem-ului , asteptam sugestii ...
Pai in loc sa-mi doresti bafta , poate-ti faci si tu cunoscut Nickname-ul ... sa vedem ce ai jucat si tu
de acord . 20-30 de lei nu ii mult . Da de indata ce incepi sa prinzi gustul victoriei o tintesti tot mai sus . Si de ii pierzi aia 50 de lei poate o sa gandesti asa : "hai ca tura asta am avut ghinion . las aca bag 60 de lei si imi triplez castigul " . Intr-adevar daca bagi mai mult de 100 de lei atunci esti pe drumul pierzaniei .
asta e mentalitate jocurilor de noroc din pacate.eu nu joc deloc pe net ,nu-mi place ,si nu joc nici pe bani.ne-am luat o servieta si jucam pe cips-uri.sigurii banii pe care ii bagam sunt de suc ,sticks-uri si alte prostiioare de mancat in timp ce ne jucam
Daca joci Poker nu inseamna ca esti degenerate gambler Jocul tine de matematica samd, daca ai chef sa joci ca nebunu poti sa joci Bingo
Bv Ovidiu ptr thread
here , godbless Lee Nelson a.k.a Last Table , nickul meu pe pokerstars este andrei.stoi , poate ne intalnim la vreo masa , bafta.
si eu jucam poker pe pokerstars dar dupa vreo 60$ ( din care 50 din propriul buzunar si 10 castigati la un SnG) pierduti m-am lecuit si nu mai joc de loc .
Bookmarks