Asta e problema?Vezi ca lumea nu stie ca ne cunoastem
Asa ca show some restecpa please!!!
![]()
Asta e problema?Vezi ca lumea nu stie ca ne cunoastem
Asa ca show some restecpa please!!!
![]()
restecpanu te-ai uitat la Ali G? hai ca facem chat aici
on topic daca e cineva interesat pot sa atasez cartea lui Gus Hansen
![]()
si eu joc pe Pokertars,dar nu bag bani.
Imi place sa joc la turnee chiar daca castig numai 0.45 centi sau 1 dolar.
Castig ceva ,exista un castig ! :d
nu ma intereseaza valoarea castigului.E fun.
Pisboy daca vrei 50$ gratis spune-mite ajut eu sa-i obtii, rezolvam un rest pe un site si sunt ai tai
![]()
Sorry ca postez dupa atat de mult timp. Imi spune si mie cineva unde pot sa joc niste freeroll-uri? Nici pe Pokerstars si nici pe Full Tilt nu gasesc turnee frecvente, iar la SnG nu sunt freeroll-uri. Am jucat la inceput pe PKR si acolo erau STT-uri si MTT-uri care incepeau imediat, permanent. Pe astea doua nu sunt sau nu le-am gasit eu?
Da, stiam de ala si am gasit freeroll-uri de 150$ frecvente, dar pe Pokerstars nu-i nimic?
Nu prea.Daca nu ti-ai facut poti sa iti faci cont cu 50$ gratis pe orice platforma si joci direct sng cu bani. (pm daca ai nevoie de link)
Eh... oricum pe Full Tilt am si 50$ in cont, raman acolo. Totusi, Pokerstars are avantajul cu Home Games.
Daca e vorba de Pokerstrategy.com, de acolo am cei 50$ pe Full Tilt si nu mai au colaborare cu Pokerstars. Daca stii in alta parte, astept link-ul.
Mi se pare mult prea aiurea sa joci poker pe net, este un joc care se bazeaza foarte mult pe cititul adversaului, expresiile faciale si restul gesturilor care il dau de gol.
Mai intai se invata combinatii, jocul cartilor si a lucrurilor la vedere, strategii etc. Dupa aia treci la expresii faciale n stuff
Are cineva 1-2 sau chiar mai multi $ pe pokerstars va rog? Va dau in schimb credit pe telefon sau va depun pe card la cursul de 5 lei/$. Va rog![]()
welp, azi m-am apucat și eu de poker ( like, pentru prima oara in viata mea cand joc).
am jucat c�teva meciuri așa pe virtuali, apoi am băgat 10 dolari și am participat la un turneu. și l-am c�știgat. aproape 5$. apoi i-am pierdut. pe toți.
this sucks. nu mai joc in viața mea. imi luam o pizza cu aia 10$.![]()
SATURDAY, JULY 14, 2012
PokerStars
BankrollMob July Leaderboard $25 Freeroll
14.07.2012, 12:00 EET
ID: 579763282
Prize: $25
Pass: PNY8
PokerStars
BankrollMob July Leaderboard $25 Freeroll
14.07.2012, 08:00 EET
ID: 579763251
Prize: $25
Pass: 8TTX
888 poker
$2,000 The Nuts 2012 Freeroll
14 Jul, 22:02 EET
ID: 39181440
Prize: $2000
Password: no pass
Party poker
Pokeroff Freeroll
14 Jul, 19:00 EET
Prize: $100
Password: POFF2012
Bwin
$1000 added freeroll
18:00 EET, 23:30 EET
pass: no pass
Hold'em Manager Poker Software - Best Poker Tracking Software
Poker HUD and Database | Poker-Edge 5
cu astfel de HUD-uri(heads up display) care fac baze de date pe masura ce joci si in acelasi timp iti afiseaza informatiile cunoscute despre fiecare jucator cu care ai history...si in functie de datele pe care le ai/ti le afiseaza poti sa profiti de slabiciuniile lui..
la free-roll nu cred ca sunt foarte folositoare deoarece acolo se joaca neconventional(jucatorii neavand nimic de pierdut)..dar la celelalte tipuri de joc(sit'ngo,turnee multi-table,cash) este obligatoriu cel putin un HUD..
Bookmarks