Am vazut la mai multi prin semnaturi...dar nici macar nu mi'a trecut prin cap ca ar avea ceva baiatul tau.Ce rau imi pare.Sper sa reusesc si eu sa te ajut cu niste bani.
Am vazut la mai multi prin semnaturi...dar nici macar nu mi'a trecut prin cap ca ar avea ceva baiatul tau.Ce rau imi pare.Sper sa reusesc si eu sa te ajut cu niste bani.
Multumim din nou guys.
asa cum am promis revin cu rezultatul proaspat ridicat de la RMN si din care sincer nu inteleg nimic, dar pot intelege ca nu e de bine.
maine am programare la Budimex la dr.Stoica - neurochirurg sa verifice rezultatul, dupa care trebuie sa mergem din nou la prof.dr.Jianu - ortoped sa vedem ce spune si dansul
wish us luck!
Bogdan, acum am descoperit threadul, am facut si eu o donatie, vezi ca vine de pe numele tatalui meu ( Luca Marian) , sa ai dea Dumnzeu sanatate baietelului tau.
ps:
Sa nu iti fie niciodata jena sa ceri ajutor pt ca noi ne simtim mandri ca putem ajuta.
Sanatate
Nu stiu de ce nu verificati si licitatiile. Asa puteti ajuta si primiti si ceva in schimb. Ma asteptam sa ma bat si eu cu mai multi pe asta de exp: http://www.consolegames.ro/forum/f76...gate-albastre/
maine o sa pun si eu la licitatie cam 23-24 dvd-uri level(jocuri bune, full si o multime de extra-uri)..o sa le fac poze dimineata cand o sa le si pun pe site.
asta ca un heads-up pentru cei interesati, sa stie sa le verifice.
---------- Post added 29-04-2010 at 07:19 PM ----------
GATA! verificati licitatile ! NOW NOW NOW!
Andrei iti urez multa sanatate si bafta !!! Sper din suflet sa te faci bine si ca intr-o buna zi sa te vedem si pe tine aici pe forum !!
ms Jumper. daca te uiti cu atentie in primul post are link la userul de aici
ok. ieri am luat corsetul si care se pare ca va sta deocamdata in dulap. se va merge pe operatie si asta se va intampla cum ia vacanta mare. operatia este pe maduva spinarii si vom vedea exact dupa inlaturarea chistului cum va decurge toata treaba. el este foarte increzator in dr.Stoica de la budimex si a preferat operatia pt ca are incredere in acesta.
Deci sa intelegem ca au spus ca se rezolva prin operatie si nu va mai fi nevoie sa poarte corset vreodata, nu ? Astea sunt vesti bune. Ma bucur pt. Viper RO ! Dar lasa ca-l vedem Sambata la intalnirea forumistilor
P.S. Lasati urarile si donati si voi acolo cate un pic, ca ajuta mai mult decat incurajarile... intr-o tara unde nu misca nimeni un deget fara sa primeasca o spaga, ceva... Nici nu vreau sa ma gandesc cate mii de euroi e operatia...
daca ar fi dupa ortoped l-as chinui cu corsetul. am ales varianta neurochirurgului impreuna si fara a fi influentat cu ceva.
prefer oricand orice altceva decat mizeria aia de corset
Sa ne mai tii la curent cu noutatiile...SI am observat ca are cont...dar sa il vedem aici cu noi,povestind noutati-le ! Apropo,spatele il doare? Sau ce este mai exact,nu prea am inteles.
noutatile sunt cu 3 posturi mai sus man.
nu o sa il vezi ever vorbind despre asta pt ca este "montat" de asa natura incat operatia pare sa fie ceva in joaca. si asta pt ca am facut eforturi sa fac sa para asa.
da are dureri de spate pt ca altfel nu ajungeam sa descopar aceasta problema. din pacate nu tine de ortopedie si nu il voi chinui cu corsetul. tine de neurochirurgie si operatia va fi efectuata cum ia vacanta de vara.
dupa aceea vedem exact ce trebuie facut mai departe
Bookmarks