Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 158 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 ... LastLast
Results 1,781 to 1,800 of 3157

Thread: Ce fel de tara este Romania?

  1. #1781 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Adrian Năstase, CONDAMNAT DEFINITIV la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul ZAMBACCIAN. Dana Năstase, 3 ani cu suspendare

    Completul de cinci judecători al instanţei supreme l-a condamnat pe Adrian Năstase la patru ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată şi la trei ani de închisoare pentru şantaj. Instanţa a dispus contopirea pedepselor, urmând ca Adrian Năstase să o execute pe cea mai grea, de patru ani de închisoare.

    Instanţa l-a mai condamnat pe Adrian Năstase la cinci ani interzicerea unor drepturi, după executarea pedepsei cu închisoarea, respectiv: dreptul de a alege şi de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice; dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat; dreptul de a ocupa o funcţie sau de a desfăşura o activitate de natura aceleia de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii.

    Dana Năstase a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru "participaţie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamală", instanţa dispunând suspendarea executării pedepsei pe un termen de încercare de opt ani.

    La 30 martie 2012, în dosarul Zambaccian, legat de modul în care soţii Adrian şi Dana Năstase au achiziţionat bunuri provenind din China, fostul premier a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj, fiind achitat pentru luare de mită.

    Soţia fostului premier, Dana Năstase, a fost condamnată atunci tot la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru "participaţie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamală", fiind achitată pentru complicitate la luare de mită şi şantaj.

    Fostul şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii Irina Paula Jianu a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare. Instanţa a dispus în cazul acesteia o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru folosirea bunurilor societăţii comerciale împotriva scopurilor acesteia şi o altă pedeapsă, de trei ani de închisoare, pentru participaţie improprie la folosirea de documente false la vamă. Cele două pedepse au fost contopite de instanţă, Jianu urmând să exercute pedeapsa cea mai grea, respectiv trei ani de închisoare, dacă sentinţa va deveni definitivă. Irina Jianu a fost achitată de magistraţi pentru dare de mită, spălare de bani şi fals intelectual, celelalte fapte pentru care procurorii o acuzaseră în acest dosar.

    Sentinţa din 30 martie 2012 a completului de trei judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost contestată atât de inculpaţi, cât şi de procurori, la Completul de cinci judecători, care luni a dat decizia definitivă în această cauză.

    În 5 mai 2010, Direcţia Naţională Anticorupţie i-a trimis în judecată pe Adrian Năstase, Dana Năstase şi Irina Paula Jianu, pentru fapte de corupţie.

    Adrian Năstase a fost acuzat în acest caz că, în perioada 2002 - 2004, în calitate de premier, ar fi primit, în mod direct şi prin intermediul soţiei sale, Dana Năstase, foloase necuvenite în valoare de aproximativ 630.000 de euro la cursul de schimb 2002/2004. Aceste foloase constau în contravaloarea unor bunuri importate din China şi cheltuielile aferente acestor importuri, precum şi contravalorea unor lucrări efectuate la imobilele lui Năstase din localitatea Cornu şi din Bucureşti.

    În 20 iunie 2012, Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

    Năstase a fost încarcerat în 26 iunie 2012 şi pus în libertate la 18 martie 2013, după ce Tribunalul Bucureşti a admis cererea lui de eliberare condiţionată.

    Sursa: http://www.mediafax.ro/social/adrian...utare-11855245

  2. #1782 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Ce nu scrie acolo e ca dovada pentru luarea de mita sunt niste dolari emisi in 2005, desi infractiunea incriminata s-ar fi produs pe vremea cand Nastase era prim-ministru (adica pana in 2004).

    Nu zice nimeni ca Nastase, bugetar toata viata, n-a furat cu amandoua mainile. La fel cum Basescu, si el bugetar toata viata, nu poate justifica in nici un fel averea pe care a inceput s-o scoata la iveala. Dar ca sa-i condamni doar pe baza faptului ca nu-si pot justifica averile, ar trebui ca parlamentul sa voteze (iar presedintele sa promulge) o lege care sa permita acest lucru.

    Cata vreme o asemenea lege nu exista, trebuie probe concrete, care in dosarul Zambaccian pur si simplu nu exista. Cu alte cuvinte, Justitia din Romania a trecut din faza in care nu condamna nici un corupt in faza in care executa orbeste comenzi politice, indiferent de probele existente la dosar. Ne-am scos...

  3. #1783 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    Ce nu scrie acolo e ca dovada pentru luarea de mita sunt niste dolari emisi in 2005, desi infractiunea incriminata s-ar fi produs pe vremea cand Nastase era prim-ministru (adica pana in 2004).

    Nu zice nimeni ca Nastase, bugetar toata viata, n-a furat cu amandoua mainile. La fel cum Basescu, si el bugetar toata viata, nu poate justifica in nici un fel averea pe care a inceput s-o scoata la iveala. Dar ca sa-i condamni doar pe baza faptului ca nu-si pot justifica averile, ar trebui ca parlamentul sa voteze (iar presedintele sa promulge) o lege care sa permita acest lucru.

    Cata vreme o asemenea lege nu exista, trebuie probe concrete, care in dosarul Zambaccian pur si simplu nu exista. Cu alte cuvinte, Justitia din Romania a trecut din faza in care nu condamna nici un corupt in faza in care executa orbeste comenzi politice, indiferent de probele existente la dosar. Ne-am scos...
    Foarte corect si pertinent punctul tau de vedere.

  4. #1784 SP
    VIP Member Donely's Avatar

  5. #1785 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    De la RUŞI VIN BANII! IOANA BĂSESCU, notarul agreat de Gazprom în multe din tranzacţiile efectuate în România

    O anchetă jurnalistică a echipei Observator Antena 1, desfăşurată în mediul afacerilor din domeniul combustibililor, a dezvăluit că biroul notarial al fiicei lui Traian Băsescu, Ioana, este locul în care s-au desfăşurat multe dintre tranzacţiile încheiate de colosul rus Gazprom, prin care acesta a cumpărat benzinării în România.

    Conform sursei citate, în 2011, după o vizită la Moscova, motivată de necesitatea renegocierii unui contract privind importul de gaze naturale din Rusia, ministrul Economiei din guvernul Boc, pedelistul Ion Ariton, anunţa că Gazprom este gata să investească în România, urmând ca ruşii să dezvolte o reţea de 150 de benzinării.
    În 2012, Gazprom a achiziţionat prima benzinărie în România, în localitatea Veştem din judeţul Sibiu, România devenind astfel prima ţară din Uniunea Europeană în care lângă gaze naturale ruşii au comercializat şi carburanţi.

    Constantin Şufană, primul dintre proprietari care a vândut benzinăria Gazprom-ului, a declarat jurnaliştilor de la Antena 1 că tranzacţia a fost legalizată prin biroul notarial al Ioanei Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu. Şufană este cuscrul lui Pavel Ghişe, patronul Ana Oil, firma implicată în dosarul evaziunii de milioane de euro patronată de Sorin Blejnar, Codruţ Marta şi Viorel Comaniţa.
    "Prima dată când ne-am dus, de fapt ne-am dus de două ori, am semnat în două tranşe, acolo am văzut-o (pe Ioana Băsescu - N.R). Ni s-a recomandat acolo (Ioana Băsescu - N.R) şi imediat mi-am dat seama! Ştiam, adică auzisem, că nu eram nici noi proşti, am auzit că ar fi, că ar avea, că dânsa (Ioana Băsescu - N.R) a venit după, cu escortă. Ne-am uitat şi noi, că Ioana Băsescu nu-i oricine! Cu atât mai mult ni s-a întărit convingerea că e ceva legal", a declarat ziariştilor Constantin Şufană.

    Constantin Şufană spune că nu cunoaşte cum s-a ajuns la această situaţie, lăsând să se subînţeleagă că acest lucru i-a fost impus. "Nu ştiu, chiar nu ştiu. Să nu mă întrebaţi, pentru că nu am depins noi de ea. Nu ştiu de cine s-a hotărât. Am semnat acolo (la biroul notarial al Ioanei Băsescu - N.R.), dar nu ştiu prin ce înţelegere. La Bucureşti acolo s-au făcut toate actele", spune Şufană.
    "Vă daţi seama că, dacă toate contractele se fac prin ea, e şmecherie! Eu am pus problema aşa: Mă, dacă toate se fac prin ea, la cât se plătesc comisioane şi taxa de notar, eu mi-am spus aşa, e omecherie! Va daţi seama, dacă se cumpără 50 de staţii , fa-ţi socoteala, acolo sunt 60-70 de milioane, dacă-i dă 1% , nu?", a mai declarat jurnaliştilor Constantin Şufană.

    Investigatorii precizează că au încercat, fără succes, să obţină şi un punct de vedere din partea Ioanei Băsescu şi că sub umbrela clauzelor de confidenţialitate, filiala NIS Petrol a declinat solicitările jurnaliştilor privind contractele legalizate prin intermediul biroului notarial al Ioanei Băsescu.

    Pentru aducere aminte, chiar tatăl notarului, Traian Băsescu, afirma într-o declaraţie publică faptul că Gazprom are interese oculte în România: "Este clar ca Gazprom, guvernul Federaţiei Ruse are interese ca România să nu-şi exploateze resursele energetice! Gazprom are tot interesul ca România sa nu exploateze nici gazele din Marea Neagră, nici gazele de şist! De ce? Pentru că, după evaluări, sunt cantităţi mult mai mari decât ar avea nevoie România deci poate suplini parte din piaţa Gazprom!".
    Fireşte, interesele Gazprom sunt mult mai uşor de înţeles atunci când se discută doar în familie, fără extrapolări la nivelul bugetului întregii ţări.

    Cu asemenea venituri, accesibile oricărui notar doar pe baza calităţii sale profesionale, şi care nu este fiica preşedintelui Traian Băsescu, Ioana Băsescu va reuşi să achite la termen creditul de 1,6 milioane de euro, contractat la CEC, şi el la îndemâna oricărui cetăţean de rând. Şi aşa se ţes poveştile de succes în România....



    Băsescu, reacţie agresivă faţă de postul Antena 3


    Reporter: Bună seara, domnule președinte. Ionuț Cristache, Antena 3. Aș dori să vă...
    Traian Băsescu: Stați, stați, stați. Postul de propangandă, dezinformare și înșelare a românilor, da? Antena 3. Vă rog.
    Reporter: Voiam să vă...
    Traian Băsescu: Postul patronat de Voiculescu care a fost condamnat în primă instanță la 5 ani pentru furt?
    Reporter: Domnule președinte, permiteți-mi să vă adresez întrebarea.
    Traian Băsescu: Voiam să mă conving dacă este postul Antena 3 acela despre care v-am spus.
    Reporter: Nu este un meci între mine și dumneavoastră. Am o întrebare la care sper să obțin un răspuns.
    Traian Băsescu: Dumneavoastră în calitate de ziarist al postului de dezinformare a Antena 3. Vă rog.
    Reporter: Pot să vă întreb? Cum ați reacționat când fiica dumneavoastră v-a înștiințat că lucrează pentru NIS Petrol, subsidiara Gazprom în România, și că ar obține bani de la Gazprom?
    Traian Băsescu: Nu m-a informat.
    Reporter: V-am informat eu acum. Noi avem documente, mărturii, video. Le-am difuzat aseară.
    Traian Băsescu: Domnu' ziarist, pentru că mințiți, fiica mea n-a obținut niciodată bani de la Gazprom. Este o minciună a securistului pe care din păcate o pune în gura unor copii. Dumneavoastră sunteți un copil. Pentru banii lui Voiculescu, renunțați să mai mințiți.
    Reporter: Dar nu e minciună, am acte. Vreți să vi le aduc?
    Traian Băsescu: Vă mulţumesc, v-am dat răspunsul. Ce acte aveţi? Că a luat bani de la Gazprom?
    Reporter: Avem contracte.
    Traian Băsescu: Aveţi un dram de decenţă. Dumneavoastră ştiţi ce face un notar?
    Reporter: Toate achiziţiile făcute de Gazprom în România au fost legalizate de notarul Ioana Băsescu.
    Traian Băsescu: Domnu' ziarist, minţiţi ca şi patronul dumneavoastră condamnat la 5 ani. Ca şi postul dumneavoastră de propagandă. Vă mulţumesc.
    Reporter: Chiar nu mint, sper să îmi daţi un răspuns.
    Traian Băsescu: Eu nu vă contrazic că Ioana poate avea legalizare de acte.
    Reporter: Despre asta e vorba.
    Traian Băsescu: Şi cum vă permiteţi să spuneţi că a luat bani de la Gazprom?
    Reporter: Păi când prestezi servicii pentru cineva eşti plătit. Dânsa a legalizat prin biroul notarial acele acte de achiziţii.
    Traian Băsescu: A făcut fiica mea un contract cu Gazpromul?
    Reporter: Nu, cu NIS Petrol, care este subsidiar a Gazprom.
    Traian Băsescu: Minţiţi ca securistul Voiculescu. Renunţaţi, că din câte ştiu NIS este o companie sârbă. Bun, şi postul Antena 1 e cumpărat de un securist şi dumneavoastră spuneţi că nu sunteţi securist. Nu e cumpărat de un turnător Antena 1? Şi vă face cineva turnător şi pe dumneavoastră?
    Reporter: Vă aduc documentele.
    Traian Băsescu: A, şi eu trebuie să vă cred. Dacă a făcut un contract cu Gazpromul este una. Dacă, în calitate de notar, a spus că vă cheamă cum vă cheamă, notarul e notar, doar constată.

    SURSA: http://jurnalul.ro/stiri/politica/ba...-3-659158.html


  6. #1786 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    2+2=5 !!!

    Cam asa e si cu Antenele astea

  7. #1787 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Cheloo - Statul e tarfa cu care esti obligat sa te-nsori

    "Si nu va fi mai bine-n Romania, nu produce nimic
    Nu mai avem armata, industrie, ne-am lins de resurse
    N-avem imunitate, am gresit, ne cerem scuze
    Luati aminte, statu' e un fals parinte
    Reptila cu sange fierbinte"

  8. #1788 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    TRAGEDIE AVIATICĂ lângă Cluj. Răniţii, transportaţi de săteni pe braţe. Pilotul Adrian Iovan şi un medic rezident au încetat din viaţă

    Primele echipe de salvare au ajuns la locul accidentului. Toate cele şapte persoane din avionul care a aterizat forţat au fracturi şi răni.

    Directorul Romatsa, Aleodor Frâncu, a declarat că echipele de intervenţie au coordonatele exacte ale locului unde a aterizat forţat avionul medical, însă zona este foarte greu accesibilă şi este foarte greu de ajuns la victime, care sunt în viaţă. "Zona este foarte greu accesibilă. Noi avem coordonatele perfecte ale aeronavei, ştim exact unde sunt, pentru că orice aeronavă emite un semnal permanent asupra acestora. Este foarte greu de ajuns la ei", a spus Frâncu, adăugând că zona este muntoasă şi împădurită, iar în plus ceaţa este densă.

    La operaţiunea de salvare iau parte echipe ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din Cluj, Alba şi Bihor. Conform unor surse medicale, unul dintre medicii din avion, care se poate mişca, a găsit o lanternă şi încearcă să semnalizeze echipelor de intervenţie locul unde se află avionul. De asemenea, la ora transmiterii acestei ştiri, zece salvamontişti de la Cluj au plecat spre zona unde se află avionul.

    Toate cele şapte persoane aflate în avionul cu medici care a aterizat forţat, luni după-amiază, au fracturi şi răni, au declarat surse medicale. Toţi cei şapte sunt conştienţi, însă au suferit fracturi şi răni, iar majoritatea lor nu se pot mişca, au mai spus sursele citate. Coordonatorul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj, Adela Golea, a declarat că instituţia pe care o conduce este pregătită să preia răniţii. "Suntem pregătiţi, avem echipaje medicale suplimentare, răniţii pot fi internaţi la Clinica de Chirurgie nr. I pentru a fi operaţi, dacă va fi cazul. S-au mobilizat toate clinicile pentru a acorda asistenţă medicală, inclusiv cea de Neurochirurgie”, a spus Golea.

    Echipele de intervenţie trimise unde a aterizat forţat avionul cu medici care zbura de la Bucureşti la Oradea nu pot găsi locul unde s-ar afla epava, care a fost localizată aproximativ într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri.

    Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a spus, la la rândul său, că din informaţiile pe care le are de la şeful Salvamont Cluj, care a trimis echipaje la faţa locului, zona în care se află avionul este la graniţa judeţelor Cluj, Alba şi Bihor.

    El a precizat că avionul s-ar afla în zona "Ursoaia", care este foarte accidentată şi se află la o altitudine de peste 1.400 de metri. "Cea mai mare problemă este localizarea avionului", a spus Uioreanu. Elicopterul de la SMURD Mureş trimis la locul unde a aterizat forţat avionul care zbura de la Bucureşti spre Oradea s-a retras din zona accidentului, din cauza ceţii.

    La locul accidentului au fost trimise trei ambulanţe, două maşini de intervenţie pentru victime multiple şi un elicopter de la SMURD Mureş. Avionul, plecat de la Bucureşti spre Oradea, este de tip BN2 şi ar fi aterizat forţat în judeţul Cluj, fiind pilotat de Adrian Iovan. "Un prim echipaj de intervenţie, format din jandarmi montani, a sosit la faţa locului. Toţi cei şapte din avion sunt conştienţi şi ar urma să fie transportaţi la Cluj", au precizat surse medicale.

    Potrivit surselor citate, în avion se aflau medici de la spitalele bucureştene "Sf. Maria", Fundeni şi Elias, precum şi unul de la o unitate sanitară din Oradea. Oficiali din MAI au precizat că avionul, de tip Britten Norman 2 (BN 2), are două motoare, o viteză de croazieră de 200 kilometri pe oră şi poate transporta opt pasageri. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Adriana Vornicu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că apelul la 112 a fost primit la ora 16.16, fiind făcut de o persoană care se afla în avion, după prăbuşirea acestuia.Bărbatul a anunţat că avionul s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă şi că sunt persoane rănite.

    Surasa: TRAGEDIE AVIATICĂ lângă Cluj. Răniţii, transportaţi de săteni pe braţe. Pilotul Adrian Iovan şi un medic rezident au încetat din viaţă


  9. #1789 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

  10. #1790 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Panzaru likes motorcicli... ăăăăăă

  11. #1791 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Viitor europarlamentar:


  12. #1792 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ăsta de ce a ținut post?

  13. #1793 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

  14. #1794 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Lol, cine dracu e asta care a scris stirea asta? Auzi la el: INCEP pregatirile de razboi. Jesus Christ....
    Jurnalistii lui peste prajit, vai mama lor.

  15. #1795 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    In Ucraina, de astazi este din nou obligatorie armata pentru tinerii intre 20 - 35 ani. Parca vad pe puppet baselu' ca apare iar public, dupa un pahar de ''ceva'' cu gheata, si spune ca suntem nevoiti sa aplicam si noi recrutarea obligatorie.
    pentru ca rusi si pentru ca razboi

  16. #1796 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Mai rau ma enerveaza cei care nu ies la vot... babele si taranii comunisti o sa voteze tot timpul cu PSD, fie ca primesc ceva, fie ca nu... dar VOTEAZA. Cand vad prieteni sau alti tineri care nu stiu nici cine e presedinte si au auzit de ponta doar pe times new roman... imi vine sa plang. Prea multa indolenta si atitudine de hipsteri care altceva in afara de "toti sunt la fel" si "cei mai mari criminali poarta costum", nu stiu. Au impresia ca daca stau acasa si nu voteaza e mai bine, sa vad cat de bine o sa le fie daca iese Xeroxila presedinte (Doamne fereste).

  17. #1797 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Mai rau ma enerveaza cei care nu ies la vot... babele si taranii comunisti o sa voteze tot timpul cu PSD, fie ca primesc ceva, fie ca nu... dar VOTEAZA. Cand vad prieteni sau alti tineri care nu stiu nici cine e presedinte si au auzit de ponta doar pe times new roman... imi vine sa plang. Prea multa indolenta si atitudine de hipsteri care altceva in afara de "toti sunt la fel" si "cei mai mari criminali poarta costum", nu stiu. Au impresia ca daca stau acasa si nu voteaza e mai bine, sa vad cat de bine o sa le fie daca iese Xeroxila presedinte (Doamne fereste).
    Daca imi spui si cu cine sa votez eu unul ma duc cu placere! Din pacate toata clasa politica e de tot raha.... Deci mai bine nu votez!
    Si asa au votat altii in locul meu!

  18. #1798 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Daca imi spui si cu cine sa votez eu unul ma duc cu placere! Din pacate toata clasa politica e de tot raha.... Deci mai bine nu votez!
    Si asa au votat altii in locul meu!
    Da, au votat mortii din Olt si Teleorman si pentru tine Nu o sa fac aici propaganda, nu e locul potrivit. Doar am spus ce ma enerveaza (acum). Daca tu zici ca e mai bine sa nu votezi, si altii sunt de acord cu tine, tara asta isi merita soarta, hai s-o vindem UDMR-ului si sa anexam Rusiei ce mai ramane din ea. Sanatate!

  19. #1799 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Daca imi spui si cu cine sa votez
    Mircea Diaconu.
    A scos punctaj mai bun decat pimp-ul lui udrea and **** ))

  20. #1800 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Offtopic: Eu de vreo 3 alegeri merg la vot doar pt a mi-l anula, si a nu putea fi furat. Desenez pe buletin, pun 4-5 stampile pe margine, si gata.

    Flavi-us, e ok asa? Se pune ca am votat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 158 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 ... LastLast

Similar Threads

  1. Intrebare legata despre 2 jocuri la fel By andreiaka in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 3 Last Post: 10-03-2014, 13:37
  2. Ce fel de sfarsit preferi intr-un joc video? By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 20 Last Post: 29-10-2012, 22:46
  3. Ce fel de clasa dintr-un RPG sunteti ? By Strike105X in forum Offtopic
    Replies: 18 Last Post: 29-05-2011, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts