Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 158 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 145 ... LastLast
Results 881 to 900 of 3152

Thread: Ce fel de tara este Romania?

 1. #881 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Hitler Bac 2011 - impresii


 2. #882 SP
  Senior Member Clopotarul's Avatar
  Oferta prin care statul vrea să vândă 9,84% din acţiunile Petrom va începe luni şi va avea un preţ maxim de 0,46 lei/titlu, cu 15% peste cotaţia de la bursă, iar preţul minim va fi anunţat în timpul ofertei, urmând să fie calculat pe baza cotaţiilor propuse de investitori în ordinele de subscriere.
  Oferta va dura două săptămâni, până la 22 iulie.
  "Oferta va fi considerată finalizată cu succes în cazul în care, la data închiderii sale, au fost subscrise în mod valabil minimum 80% din acţiunile oferite, la un preţ de ofertă determinat conform prospectului", se arată în anunţul de vânzare.

  Oferta pentru vânzarea Petrom: Pre

  Mai jos un rezumat a tot ceea ce s-a intamplat important in Romania in ultimii ani ( excluzand scandalul PeePee -Oana Z. si divortul Iri - Moni) :
  An animated interview of John Perkins, author of 'HoodWinked' and 'Confessions Of An Economic Hitman'
  Nu-i asa ca suna familiar !?

 3. #883 SP
  Member razu's Avatar
  Quote Originally Posted by Donely View Post
  Hitler Bac 2011 - impresii

  fantastic!

 4. #884 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Cum a fost sâmbătă noaptea, după Gala BUTE. Udrea, huiduită la Romexpo, Băsescu, înjurat în lipsă în Piaţa Universităţii. Udrea: "Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită".

  Elena Udrea, al cărei minister al Dezvoltării şi Turismului a sponsorizat gala "Bute - Mendy" a fost huiduită de spectatorii prezenţi la Romexpo în momentul în care Lucian Bute a încercat să-i mulţumească pentru organizara meciului.

  Campionul mondial a fost nevoit să-şi întrerupă discursul către sală, pentru că era acoperit de fluierături. "Nu e corect, datorită doamnei sunt aici în faţa dumneavoastră. Ar trebui să fim mândri...", a apucat Bute să spună, după care a renunţat la mulţumirile către Elena Udrea şi le-a mulţumit celor din sală pentru prezenţă.

  Abia atunci fluierăturile au încetat, iar sala a continuat să-l aclame pe campion.

  Spre ora unu noaptea, în jur de 500 de persoane se adunaseră deja în Piaţa Universităţii, în faţa Teatrului Naţional Bucureşti aşteptând sosirea lui Lucian Bute.

  "Bute, vino-ncoa', salută galeria" şi "cinste lui, cinste lui, cinste campionului" erau scandările cele mai des întâlnite. La un moment dat, câţiva tineri care băuseră deja mai multe beri au început să facă mişcări de break dance sau tumbe în mijlocul susţinătorilor.

  Acestora li s-a alăturat un pitic care a fost ridicat pe braţe şi aruncat în aer sau de la unul la altul. Scandările pentru Bute pe care tinerii le strigau până atunci s-au transformat în înjurături la adresa preşedintelui Băsescu, care au fost preluate şi de o parte din susţinători.

  În cele din urmă, automobilul în care se afla Lucian Bute a ajuns în faţa Teatrului Naţional, moment în care mulţimea l-a înconjurat pe sportiv strigând "Campionul, campionul" şi "Lucian Bute te iubim".

  Câţiva susţinători au destupat şi sticle de şampanie, stropind mulţimea.

  Bute s-a urcat pe automobil şi a strigat mulţimii că şi el o iubeşte. După 10 minute de aclamaţii, campionul s-a retras. Unul dintre tinerii rămaşi în faţa Teatrului Naţional a continuat să înjure preşedintele, fiind reţinut de jandarmi şi amendat pentru tulburarea ordinii publice.

  Udrea: "Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită"

  Întrebată astăzi, în conferinţa de presă de la ministerul Dezvoltării şi Turismului, cum comentează faptul că a fost huiduită la meci, Elena Udrea a răspuns: "Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită". Ministrul le-a reproşat celor de la Gală că nu au înţeles faptul că mulţumirile lui Lucian Bute nu erau adresate "unui politician", ci "unui om care s-a străduit luni de zile ca meciul să aibă loc la Bucureşti".

  SURSA: Cum a fost sâmb?t? noaptea, dup? Gala BUTE. Udrea, huiduit? la Romexpo, B?sescu, înjurat în lips? în Pia?a Universit??ii. Udrea: "Nicio fapt? bun? nu r?mâne nepedepsit?". VIDEO - Gandul

  Attached Images Attached Images bute-udrea-mediafax-foto-george-filip.jpg

 5. #885 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Mai tare ca Traian: un buldozer distruge zidul Sarmisegetuzei

  Zidul portii de vest al cetatii Sarmisegetuza Regia a fost afectat pe o lungime de 30 de metri de lucrarile executate de o firma privata pentru amenajarea unei parcari, bucati din piatra desprinzandu-se dupa ce un utilaj a sapat in apropiere, lucrarile fiind oprite de CJ Hunedoara.


  Potrivit vicepresedintelui Comisiei Nationale de Arheologie, arheologul Adriana Pescariu, o delegatie care a urcat zilele trecute la cetatea din Muntii Orastie a descoperit situatia de la Sarmisegetuza Regia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  “In zona portii de vest erau utilaje, cilindri pentru presarea pamantului si camioane pentru transport. Se intrase cu lama unui buldozer pana la 1,5 metri adancime si la o jumatate de metru distanta de zidul portii de vest, ceea ce reprezinta un pericol de daramare a acestui zid. Mai mult, in profilul sapaturii au fost realizate trepte de acces pentru turisti, iar cateva blocuri de piatra din zid s-au desprins si au cazut. Este inadmisibil ceea ce s-a intamplat”, a declarat, duminica, pentru corespondentul Mediafax Adriana Pescaru.

  Ea a spus ca lucrarile efectuate in perimetrul de protectie a cetatii Sarmisegetuza Regia nu au autorizatiile necesare de constructie din partea Comisiei.
  “In mod normal, cand se executa lucrari atat de aproape de monumente istorice, in zona trebuie sa fie un arheolog care sa monitorizeze activitatile executate de firma specializata in drumuri si poduri”, a adaugat Pescariu.
  Pescariu a afirmat ca, din cauza actiunii societatii care efectueaza lucrarile, accesul in cetate a fost compromis pe o lungime de 30 de metri si a spus ca va sesiza Ministerul Culturii.

  Lucrarile la parcarea de la cetatea Sarmisegetuza Regia au fost oprite din dispozitia presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, dupa ce acesta a fost informat despre situatia existenta in zona sitului care face parte din patrimoniul UNESCO.
  El a cerut ca un arheolog de la Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane Deva sa se deplaseze la cetate, impreuna cu reprezentanti ai Directiei Tehnice din CJ Hunedoara, si sa evalueze ceea ce s-a intamplat acolo, daca au fost produse stricaciuni si care este amploarea lor.
  “Societatea care efectueaza lucrarile a gresit pentru ca trebuia sa solicite supraveghere arheologica din partea Muzeului din Deva. Ei au crezut sa sunt pe un santier oarecare si au dat drumul la buldozer. Lucrarea a fost stopata. Sper ca situatia sa se rezolve si sa se remedieze ceea ce s-a stricat, pentru ca altfel vor avea de suferit atat firma care a executat lucrarea, cat si angajatii Directiei Tehnice”, a declarat presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot.

  Daca se va dovedi ca lucrarile au fost efectuate fara avizele si autorizatiile legale, reprezentantul firmei care executa lucrarea risca dosar penal pentru distrugerea unei parti din zona de protectie a unui monument istoric.

 6. #886 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
  Mai tare ca Traian: un buldozer distruge zidul Sarmisegetuzei

  Zidul portii de vest al cetatii Sarmisegetuza Regia a fost afectat pe o lungime de 30 de metri de lucrarile executate de o firma privata pentru amenajarea unei parcari, bucati din piatra desprinzandu-se dupa ce un utilaj a sapat in apropiere, lucrarile fiind oprite de CJ Hunedoara.
  Niste nemernici si niste jegosi. Numai sa distruga. Nu avem nici o sansa.

 7. #887 SP
  Senior Member boga's Avatar
  Campioni_la_incultura


  Campioni la incultură! Peste 40% dintre adolescenţii români sub 15 ani nu ştiu să citească corect

  Sad but true

 8. #888 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Premierul Boc a zburat în interes personal cu un elicopter al SRI

  Marţi seară, premierul Emil Boc a re*ve*nit la Bucureşti, din vizita efectuată la Braşov, cu un elicopter al Serviciului Român de Informaţii (SRI), în care se mai aflau fiica sa cea mică şi nepotul acestuia. Imaginile pre*zen*tate de un post de televiziune îl ara*tă pe premier coborând dintr-un elicopter alături de cei doi copii, cu care s-a urcat în maşina din co*loana oficială.

  Premierul Emil Boc s-a aflat mar*ţi la Braşov pentru a asista la inau*gurarea fabricii de componente aeronautice Premium Aerotec de la Ghimbav. Purtătorul de cuvânt al Gu*vernului, Ioana Muntean, a pre*ci*zat că „situaţia a fost de aşa natură că premierul a trebuit să călătoreas*că împreună cu cei doi copii la în*toar*cere şi a achitat toate costurile con*form art 6. aliniat ultim din legea de funcţionare a SRI şi în baza pro*to**colului existent între SPP şi SRI”.

  Într-o intervenţie telefonică la ace*laşi post de televiziune, premierul Boc a declarat că „deşi nu eram obligat, am plătit 2.113,60 lei din bani personali, sumă calculată de re*prezentanţii SRI. Puteam foarte bine să mă fac şi să nu plătesc acest transport, spunând: «sunt membri ai familiei şi în general membrii fa*mil*iei, ştim bine, că nu trebuie să plă*tească sau sunt scutiţi în princi*piu»„.

  Premierul Boc a mai adăugat că oricând poate să pună la dis*po*ziţia presei factura cu suma achitată către SRI.

  SURSA: Premierul Boc a zburat în interes personal cu un elicopter al SRI - video | Jurnalul National | Jurnalul National


  PS. A platit atatia bani din salariul lui de prim ministru adica de bugetar ??? Cata aroganta si cati prosti halesc vorbele astuia....
  Attached Images Attached Images 175749-elicopter-79881900.jpg

 9. #889 SP
  You're PARROTS Dudel's Avatar
  Quote Originally Posted by timesnewroman.ro
  Boc îşi plimbă familia cu elicopterul SRI. Asta pentru că i s-a stricat elicopterul Lego.
  Asa am aflat eu chestia asta )

  Niste romani amuzanti: http://www.timesnewroman.ro
  Emil Boc, r Boc

 10. #890 SP
  Member OxygeN's Avatar
  Sincer, peste tot pe unde ma duc aud oameni destul de batrani zicand despre Boc ca seamana cu un boschetar

 11. #891 SP
  Senior Member Strike105X's Avatar
  Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
  Mai tare ca Traian: un buldozer distruge zidul Sarmisegetuzei

  Zidul portii de vest al cetatii Sarmisegetuza Regia a fost afectat pe o lungime de 30 de metri de lucrarile executate de o firma privata pentru amenajarea unei parcari, bucati din piatra desprinzandu-se dupa ce un utilaj a sapat in apropiere, lucrarile fiind oprite de CJ Hunedoara.
  Niste parsivi, multi si-ar dori sa aiba o istorie asa de ambudenta si de veche ca a noastra, si noi ce facem cu vestigiile ? ne batem joc , in orice tara normala la cap acuma era un scandal de zile mari pentru faptul acesta... si eu de unde aflu de asa ceva ? de pe un forum in loc sa se faca scandal la TV... presupun ca ii mai important noul chinez a lui Moni decat asta...

 12. #892 SP
  Senior Member boga's Avatar
  S-a vorbit si la TV despre cazul de mai sus.. poate nu indeajuns, dar au fost destule nasoale intr-o perioada foarte scurta de timp. A fost si treaba cu copiii romani inculti campioni in UE si cea cu incapacitatea Romaniei de a absorbi fonduri europene. Dupa care a venit si criza asta cu Italia, scandalu cu Borbely si tot asa Oricum, Sarmisegetuza e in patrimoniul UNESCO deci nu cred ca or sa poata acoperi afacerea asa usor.

 13. #893 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  E o mafie in toata tara. Au facut ce au vrut 20 de ani, o sa faca in continuare la fel. Nu ii poate opri nimeni si nu au rusine. Nici macar televiziunile nu difuzeaza stiri de genul asta atat de mult, pentru ca jumatate din tara asta nici nu stie ce e Sarmisegetuza. Suntem prosti si ne lasam condusi de oameni si mai prosti.

 14. #894 SP
  Member party_man's Avatar
  Eu nu stiu de ce va agitati atat. Asta e poporul roman si asta a fost dintotdeauna. Nu ne putem conduce singuri ajungem la autodistrugere. Suntem neam de ciobani, miorita exprimand perfect stilul romanesc de viata. Cele mai bune perioade din istoria poporului roman au fost dictaturile, perioada fanariota si cea regala . Burebista, Decebal, Mircea Cel Batran, Vlad Tepes, Stefan cel Mare, Mihai Viteazu si alte nume au fost dictatori. Maximul de dezvoltare al Romaniei a fost atins in 1939 cand la conducerea tarii era dinastia Hohenzolern(in acele vremuri in Romania munceau greci, italieni). Deci pe noi ori ne conduc strainii ori avem nevoie de mari constrangeri ca sa putem progresa/construi ceva. Nu laud vreo dictatura e pura observatie istorica. Istoria ne da cele mai bune raspunsuri despre ce se-ntampla azi in Romania. Desigur pentru unii normalitatea inseamna altceva decat ceea ce vedem zi cu zi, insa spre dezamagirea lor, astia suntem si atat putem ca neam.

 15. #895 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Quote Originally Posted by party_man View Post
  Eu nu stiu de ce va agitati atat. Asta e poporul roman si asta a fost dintotdeauna. Nu ne putem conduce singuri ajungem la autodistrugere. Suntem neam de ciobani, miorita exprimand perfect stilul romanesc de viata. Cele mai bune perioade din istoria poporului roman au fost dictaturile, perioada fanariota si cea regala . Burebista, Decebal, Mircea Cel Batran, Vlad Tepes, Stefan cel Mare, Mihai Viteazu si alte nume au fost dictatori. Maximul de dezvoltare al Romaniei a fost atins in 1939 cand la conducerea tarii era dinastia Hohenzolern(in acele vremuri in Romania munceau greci, italieni). Deci pe noi ori ne conduc strainii ori avem nevoie de mari constrangeri ca sa putem progresa/construi ceva. Nu laud vreo dictatura e pura observatie istorica. Istoria ne da cele mai bune raspunsuri despre ce se-ntampla azi in Romania. Desigur pentru unii normalitatea inseamna altceva decat ceea ce vedem zi cu zi, insa spre dezamagirea lor, astia suntem si atat putem ca neam.
  Exista si dictatură burgheză. Ea se manifesta in diferite ipostaze: relativ moderate (monarhia constituțională, republica parlamentară)
  Asa ca nimic nu este perfect. Problema la noi este ca obisnuiti fiind cu dictatura de generatii intregi, tinem acum capul plecat si sub dictatura PDL-ului si a lui Basescu conducatorul suprem. Nu avem nici o sansa !!! Suntem o natiune pierduta pentru totdeauna. Asta este Romania.

 16. #896 SP
  Senior Member Alexandru's Avatar
  Românii care au plătit taxa auto ar trebui să se grăbească să ceară în instanţă recuperarea banilor.


  Avocaţii îi avertizează pe aceştia că autorităţile statului încearcă "artificii legislative" astfel încât să nu fie nevoite să restituie cele peste 850 de milioane de euro achitate de români din 2008 şi până la finele anului trecut.

  "Statul nu face eforturi să restituie din oficiu taxa auto. Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, a introdus recurs în interesul legii la câteva săptămâni după ce Curtea de Justiţie a UE de la Luxemburg a dat verdictul în cazul Tatu. În cazul în care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) va lua o astfel de decizie, 99% din cei care nu au cerut în instanţă restituirea taxei auto nu vor mai avea şansa să obţină banii înapoi", a declarat pentru gândul avocatul Cosmin Flavius Costaş.

  În prezent există circa 40.000 de cereri de rambursare a taxei auto.

  În prezent, cea mai mare parte a instanţelor judecătoreşti au decis să restituie banii pe taxa auto celor care au cerut înapoi taxa.
  Statul a încasat, din 2008 şi până la finele lunii aprilie 2011, circa 890 de milioane de euro din taxa auto şi a returnat, în acelaşi interval, 30,8 milioane euro, potrivit datelor primite de gândul de la ANAF.


  Sursa: Gandul.

 17. #897 SP
  Member party_man's Avatar
  Departe de mine a zice ca exista ceva perfect, toata lumea se-nvarte chiar in jurul imperfectiunii vietii umane si nu numai, problema e ca genele noastre sunt exact cum apar in stirile de la ora 5, noi nu suntem obisnuiti cu exercitiul democratic, nu stim nimic despre leadership, ne uitam cu jind la vechea Europa care desi ne-a primit in bratele ei ne trateaza la fel ca acum 1000 de ani...

 18. #898 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Quote Originally Posted by party_man View Post
  Departe de mine a zice ca exista ceva perfect, toata lumea se-nvarte chiar in jurul imperfectiunii vietii umane si nu numai, problema e ca genele noastre sunt exact cum apar in stirile de la ora 5, noi nu suntem obisnuiti cu exercitiul democratic, nu stim nimic despre leadership, ne uitam cu jind la vechea Europa care desi ne-a primit in bratele ei ne trateaza la fel ca acum 1000 de ani...
  Din pacate asta este Romania

 19. #899 SP
  Banned cryyo's Avatar
  e pauza. in seara asta a fost genial !!!

 20. #900 SP
  Teraflops Graft's Avatar
  N-am găsit un alt loc în care să postez, sper că-i ok aici.


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 158 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 145 ... LastLast

Similar Threads

 1. Intrebare legata despre 2 jocuri la fel By andreiaka in forum Microsoft Xbox 360
  Replies: 3 Last Post: 10-03-2014, 13:37
 2. Ce fel de sfarsit preferi intr-un joc video? By Dant3 in forum Console Club
  Replies: 20 Last Post: 29-10-2012, 22:46
 3. Ce fel de clasa dintr-un RPG sunteti ? By Strike105X in forum Offtopic
  Replies: 18 Last Post: 29-05-2011, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts