Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 158 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 146 ... LastLast
Results 901 to 920 of 3151

Thread: Ce fel de tara este Romania?

 1. #901 SP
  Senior Member Strike105X's Avatar
  Este potrivit, prea potrivit as zice, cel mai rau imi pare rau pentru toti oameni care sau sacrificat si au luptat la revolutie, pentru un viitor mai bun, numai pentru a le fi calcate in picioare dorintele si sacrificile, ca mai tarziu sa fie manipulati si condusi de tot aceasi ticalosi...

 2. #902 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar

 3. #903 SP
  Senior Member boga's Avatar
  Românca Isabella Onou, în prezent singura gheişă de origine străină acreditată oficial de către o asociaţie a gheişelor din Japonia, şi-a făcut debutul în această ţară sub numele japonez "Fukutaro", scrie The Japan Times.

  Visul japonez al Isabellei a început la începuturile adolescenţei, după ce a citit mai multe romane despre Japonia, cum ar fi "Shogun", de James Clavell.

  sursa - Agerpres

 4. #904 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Guvernul SUA a comandat un desen animat pentru România. Vezi ce vrea să spună alegoria cu vulpoiul, ursuleţul şi pescarul român prostănac

  Capcanele în care au căzut mulţi români doritori de a emigra în America prin programul Loteria vizelor, a determinat Ambasada SUA la Bucureşti să comande un videoclip-alegorie de avertizare. Alegoria se numeşte „Ursul păcălit de vulpe” şi e realizată de studio-ul britanic animated-artists.

  Videoclipul este o succesiune de benzi desenate explicate de vocea unei povestitoare, ca pentru nişte copii de grădiniţă.

  Alegoria conţine, defapt, două poveşti combinate. În primele secvenţe, personajul „Ursuleţ” se trezeşte şi se repede spre un internet-cafe, unde intenţionează să-şi depună aplicaţia pentru programul Loteria vizelor. Este însă interceptat de „Vulpoiul cel viclean”, care îl convinge să încheie cu el un contract de intermediere în relaţia cu autorităţile americane. Ursuleţul semnează pe nemestecate un contract de 1.000 de euro... pentru nimic.

  În a doua poveste, un pescar-căruţaş se duce la internet-cafe să-şi verifice email-ul. În calculator îi apare acelaşi viclean vulpoi, care îi spune că i-a rezolvat viza pentru America, unde îl aşteaptă un cont plin de sute de mii de dolari, iar afară căruţa e plină cu peşte. Singurul lucru pe care îl are de făcut căruţaşul este să facă „o mică” plată online, în contul vulpoiului. Zis şi făcut. După care, repede la căruţă, să vadă cât peşte are în ea...

  Videoclipul se încheie cu îndemnul ca doritorii de se încheie în programul Loteria vizelor să citească atent instrucţiunile şi să completeze formular de înscriere la adresa Electronic Diversity Visa Lottery (naratoarea pronunţă cuvântul „state” româneşte). „Nicio companie sau organizaţie nu este autorizată să acţioneze în numele Departamentului de stat (…) Împreună, putem să reducem la tăcere aceşti vulpoi şi escrocheriile lor”, conchide filmuleţul Ambasadei SUA postat pe youtube. 5. #905 SP
  You're PARROTS Dudel's Avatar
  Hai sa ne radem:
  Autostr

 6. #906 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Traian Băsescu: Nu ar trebui folosit cuvântul CRIZĂ, e o reacţie faţă de MĂSURILE NECONVINGĂTOARE ale oamenilor POLITICI

  Preşedintele Traian Băsescu a tras o concluzie după întâlnirea de la Cotroceni cu Mugur Isărescu şi finanţiştii. "Nu putem vorbi încă de criză", a spus şeful statului, apreciind că situaţia de pe pietele finaciare internaţionale, dar şi din România este mai degrabă o reacţie faţă de măsurile neconvingătoare ale politicienilor. "Probabil că în zilele următoare se va confirma aprecierea pe care o fac printr-o revenire a burselor, atât în SUA cât şi în Europa" , a declarat Băsescu. Optimismul prezidenţial nu a mai fost acelaşi când a venit vorba despre planurile de la Bucureşti, şeful statului avertizând puterea că declaraţiile privind "măriri peste măriri" fac rău României şi nu aruncă decât neîncredere asupra capacităţii ţării noastre "de a continua programele la care s-a angajat". "Fac o invitaţie politicoasă partidelor la reţinere şi prudenţă. (...) Menţinerea stabilităţii este cuvântul de ordine, şi nu alunecarea în populism", a spus Băsescu.

  UPDATE 20.30 Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la finalul întrevederii cu bancherii, că întâlnirea de la Cotroceni nmu a fost una de criză. "Se pare că plăcerea presei a fost să anunţe o întâlnire de criză, nu a fost nicio întâlnire de criză. În momentul de faţă nu ar trebui să utilizăm cuvântul criză. Nu cred că putem vorbi încă despre o criză, ci despre o reacţie", a spus şeful statului. "La nivel global s-a ajuns la un stadiu datorită deciziei neconvingătoare a oamenilor politici, indiferent unde se află ei", a adăugat Băsescu.

  Preşedintele a adăugat în timpul discuţiilor concluzia a fost că România trebuie să fie prudentă. "Aş face o atenţionare extrem de serioasă asupra acelora care mai zilele trecute anunţau măriri peste măriri de salarii, indexări, creşteri de pensii cu 50% din creşterea salariului mediu. Astfel de declaraţii, mai ales când vin din partea unor politicieni făcând parte din arcul guvernamental, fac rău României şi creează neîncredere în capacitatea României de a continua programele la care s-a angajat.(...) Fac o invitaţie politicoasă partidelor la reţinere şi prudenţă. (...) Menţinerea stabilităţii este cuvântul de ordine, şi nu alunecarea în populism", a spus Băsescu.

  Şeful statului a spus că mărirea salariilor echivalează cu noi împrumuturi, în condiţiile în care bani trebuie împrumutaţi şi pentru acoperirea deficitului de la fondul de pensii.

  "Anul acesta deficitul fondului de pensii este 14,8 miliarde lei noi. Aceşti bani trebuie să-i împrumutăm. Fondul de şomaj are altă jumătate de miliard de lei noi, la care adăugaţi alte două miliarde de la sănătate. Toate aceste deficite sunt bani care trebuie împrumutaţi", a declarat preşedintele.

  Băsescu a apreciat că în acest moment nu sunt motive de panică şi a făcut apel şi la presă să fie "prudentă în etichetări". "Îmi permit pentru prima oară să fac un apel la presă să încerce să fie prudentă cu etichetările. Şi în ceea ce priveşte evoluţiile internaţionale, şi în ceea ce priveşte evoluţia României", a mai spus Băsescu. "Nu vă cer optimism, nu vă cer altceva decât decenţă în exprimări. Dacă am greşit, înseamnă că am greşit din nou în relaţia cu presa",a mai spus şeful statului.

  UPDATE 19.30 Preşedintele Traian Băsescu susţine o declaraţie de presă la ora 20.30, la Palatul Cotroceni.

  Întâlnirea de lucru de la Cotroceni pe tema evoluţiilor economice internaţionale a început, la discuţii participând şeful statului, premierul, guvernatorul BNR, ministrul Finanţelor Publice şi preşedintele Consiliului Fiscal.

  Preşedinţia anunţa, marţi, că este vorba despre "o întâlnire de lucru". La întâlnire mai participă Gheorghe Gherghina şi Bogdan Drăgoi, secretari de stat în Ministerul Finanţelor şi Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR.


  În debutul discuţiilor, o parte dintre invitaţii şefului statului au privit cu insistenţă către pixurile de protocol, pe care este inscripţionat "Administraţia Prezidenţială"."Bancherii ce spun?! «Aveţi bani şi nu aveţi ce face cu ei». Când dădeaţi credite cu buletinul...", a spus, râzând, şefului statului."Erau alte vremuri", a răspuns Lucian Croitoru.

  Traian Băsescu i-a invitat pe jurnaliştii prezenţi să părăsească sala, precizând că, după încheierea întâlnirii de lucru va fi emis un comunicat sau va susţine o declaraţie de presă.
  "Va fi un comunicat sau o poziţie după terminarea discuţiilor", a menţionat Băsescu.

  ---------- Post added 10-08-2011 at 09:45 AM ----------

  Nicolae Stancu protestează la Cotroceni înarmat cu un pistol. În iunie, şomerul a fost dat jos după şase ore de negocieri

  UPDATE: "Nu există drepturile omului în România. Vă rog să îmi daţi dreptul la moarte". Acesta este mesajul banner-ului pe care bărbatul l-a afişat pe stâlp. De această dată, Stancu susţine că ar fi fost nedreptăţit într-un proces cu firma la care a lucrat şi anunţă că este pregătit să stea cocoţat trei zile şi trei nopţi. Ca şi în luna iunie, bărbatul şi-a legat o funie în jurul gâtului şi ameninţă că va sări.

  UPDATE: Protestatarul de la Cotroceni are asupra sa un pistol, pe care îl agită. De această dată, el spune că nu se va da jos până nu va discuta cu preşedintele Băsescu.

  Nicolae Stancu, bărbatul care la începutul lunii iunie a protestat timp de şase ore căţărându-se pe un stâlp de iluminat din apropierea palatului Cotroceni a recidivat miercuri dimineaţă. Acesta a urcat din nou pe un stâlp în jurul orei 8.30, cinci poliţişti încercând să-l convingă să coboare.

  Pe 9 iunie, Stancu, un şomer provenind dintr-un centru de plasament, acum în vârstă de 28 de ani, s-a urcat pe un stâlp electric, cu un cablu în jurul gâtului, ameninţând că se va arunca. El cerea atunci să discute cu ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, motivând că în România nu sunt respectate drepturile omului

 7. #907 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Udrea il face atractie turistica pe Ceausescu - VEZI CIRCUITUL TURISTIC "ROSU"


  "Noi acum lucram la un circuit Dracula si la un circuit rosu, legat de urmele comunismului si ale dictaturii", a spus Udrea.

  Circuitul ar urma sa cuprinda, printre altele, Scornicesti, balconul Comitetului Central, Doftana, cartierul Primaverii si zidul de la Targoviste unde cuplul a fost impuscat.

  Udrea considera ca furia romanilor a mai trecut impotriva dictaturii ceausiste, iar turistii straini ar fi interesanti sa vizite locurile legate de Ceausescu.

  "Din punct de vedere turistic, este un lucru extraordinar sa exploatezi locurile pe unde a trait ultimul mare dictator din Europa de Est. Avem locul unde a fost impuscat (...) Au pastrat zidul si noi vrem sa punem in valoare si locul unde a sfarsit cuplul Ceausescu, locuintele unde au stat, este de mare interes", a sustinut Udrea.

  Udrea crede ca pentru occidentali povestea lui Ceausescu este una "interesanta si, daca stii s-o vinzi bine ...". "Si aici intervine rolul nostru, sa cream povestea. Mai departe, cum se opereaza circuitul si cum se vinde in Romania produsul e treaba agentilor de turism", a adaugat Udrea.

  Aceste declaratii au fost facute in contextul unei discutii legate de importanta pentru turismul romanesc al pietei chineze.

  "Ei sunt foarte interesati in general de tot ce este nou, dar exista pe piata Chinei o curiozitate, desi ei vin dintr-un stat comunist, sunt amatori tocmai de circuitele acestea rosii, cum se numesc, urme ale comunismului... Casa Poporului, locul unde a stat Ceausescu...", a mentionat ministrul Turismului.
  Attached Images Attached Images showthumb_resize.php.jpg

 8. #908 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Fata de alte zone ale lumii care au reclama foarte mare dar prea putina semnificatie istorica, nu cred ca e o idee atat de rea. Sunt alte zone din Romania care au nevoie de mult mai multa munca inainte sa se apuce de un asemenea proiect. Parerea mea.

 9. #909 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
  Fata de alte zone ale lumii care au reclama foarte mare dar prea putina semnificatie istorica, nu cred ca e o idee atat de rea. Sunt alte zone din Romania care au nevoie de mult mai multa munca inainte sa se apuce de un asemenea proiect. Parerea mea.
  Una la mana ca nu va interesa pe nimeni din afara sa viziteze asa ceva, idea fiind una deplasata si morbida si a doua la mana, madam Udrea a uitat ca de fapt zidul unde a fost impuscat odiosul nici macar nu mai exista. Ar trebui sa se gandeasca sa faca dracu turism cum trebuie si sa lasa ideiile astea bizare.

 10. #910 SP
  Senior Member Strike105X's Avatar
  Decat sa-i steie capu la idioteni mai bine ar restaura casa lui Spiru Haret ca este intr-o stare deplorabila, si alte vestigi istorice cu adevarat pretioase care intreadevar ar putea creste turismul si intern si extern...

 11. #911 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  O echipa de jurnalisti de la Antena 3, injurata de fratele secret al Elenei Udrea

  O echipa de jurnalisti a postului de televiziune Antena3.ro a fost atacata si injurata de fratele ministrului Elena Udrea, anunta Antena3.ro.
  O echipa de jurnalisti de la Antena 3, injurata de fratele secret al Elenei Udrea

  In aceasta dimineata, ziaristul Adriana Dutulescu, seful sectiei Politic al televiziunii, a anuntat ca cel care a aflat de fratele secret al ministrului Turismul este jurnalistul Ionut Cristache.

  "Acesta a aflat de fratele demnitarului atunci cand a facut un reportaj in Suceava, acolo unde au trait bunicii materni ai Elenei Udrea. Nici colegii de partid nu stiau despre existenta acestui frate al lui Udrea", a spus Dutulescu.

  Fratele deputatului PDL a fost gasit in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, acolo unde ministrul Udrea este deputat.

  "Are un comportament ciudat, nu are job, e sofer al sotiei sale, Cristina Udrea. Cei doi pleaca in fiecare dimineata de acasa, se opresc la cabinetul de parlamentar al Elenei Udrea si, apoi, el se intoarce acasa", a mai mentionat Adriana Dutulescu.

  Dutulescu a mai adaugat ca fratele Elenei Udrea nu are serviciu, dar conduce o masina destul de scumpa. Adrian Valentin Udrea a avut impreuna cu sotia o firma de comert pe care au desfiintat-o in 2008, iar acum au o firma pe numele fetelor sotiei, care a mai fost casatorita - Oana si Madalina. firma de It are o cifra de afaceri de 6.000 de lei si pierderi de 9.000 de lei, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

  Ziaristii au incercat sa obtina o declaratie de la fratele ministrului Udrea, Adrian Valentin Udrea, dar acesta i-a injurat.

  ---------- Post added 19-08-2011 at 09:29 AM ----------

  Dedicatie pentru cei care guverneaza astazi Romania
 12. #912 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Bătaie între manelişti, la concertul lui Liviu Puştiu
  VIDEO: Imagini

 13. #913 SP
  Member party_man's Avatar
  nu-nteleg de ce va chinuiti cu exemple aiuritoare, e chiar goana dupa senzational ca pe TV?

 14. #914 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Quote Originally Posted by party_man View Post
  nu-nteleg de ce va chinuiti cu exemple aiuritoare, e chiar goana dupa senzational ca pe TV?
  Asta este tara in care traiesti. Vrei sa dau exemple cat de roz este viata in Romania? Nu cred ca avem asa ceva.

 15. #915 SP
  Senior Member Krusht's Avatar
  E un exemplu edificator pentru Romania de azi ... vai de capu nostru in ce hal am ajuns.

 16. #916 SP
  Member party_man's Avatar
  Quote Originally Posted by Donely View Post
  Asta este tara in care traiesti. Vrei sa dau exemple cat de roz este viata in Romania? Nu cred ca avem asa ceva.
  exemplele roz nu vand presa, audiovizualul...subliniam cu ceva vreme in urma unele aspecte referitoare la tara in care traim dar in ultima vreme vad ca devenim o tara tabloida...daca ma pot exprima asa...conteaza cat o ai de mare, cate ai dupa tine, cat de adanci buznare ai si, nu in ultimul rand, daca se stiu astea la TV, ziar, forum, facebook, hi5, cum unii cad intr-o stare de admiratie, iar altii, mai putini, intr-o stare de greata...

 17. #917 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Quote Originally Posted by party_man View Post
  exemplele roz nu vand presa, audiovizualul...subliniam cu ceva vreme in urma unele aspecte referitoare la tara in care traim dar in ultima vreme vad ca devenim o tara tabloida...daca ma pot exprima asa...conteaza cat o ai de mare, cate ai dupa tine, cat de adanci buznare ai si, nu in ultimul rand, daca se stiu astea la TV, ziar, forum, facebook, hi5, cum unii cad intr-o stare de admiratie, iar altii, mai putini, intr-o stare de greata...
  Da mare comandant tu ai perfecta dreptate, dar totusi traiesti in Romania iar ceea ce se intampla bun sau rau, face parte din cotidian. Nu putem sa ne facem ca nu le vedem si mass media este "obligata" sa ni le arate. Altfel am trai in totala ignoranta, ceea ce nu este departe de ce se intampla acum cu poporul roman. Din cauza ca ignoram si nu ne pasa am ajuns dupa 20 de ani, sa ne para bizara tara in care traim.

 18. #918 SP
  You're PARROTS Dudel's Avatar
  Eh, englezii se bat si se omoara si sunt mai civilizati ca noi. Eu zic ca nu-i asa rau la noi. O zis un actor al carui nume nu-l retin acum 2 zile ca politica se face nu se discuta. Eu zic ca aia-i cel mai rau la noi ca toti stiu politica dar nu se baga, doar isi dau cu parerea.
  Eu asa am aflat de bataia manelistilor:
  Imagini şocante. Bătaie între manelişti, la concertul lui Liviu Puştiu. Totul a pornit de la refrenul :"Să moară duşmanii mei!"
  LE:
  România, pe locul 15 la Campionatul Mondial al tăietorilor de lemne. Ieşeam pe 1 dacă ne reprezenta Verestoy Attila.
  Scurta prezentare a ungurului bulan: http://www.click.ro/news/bucuresti/U...234676629.html
  SMLE: http://www.timesnewroman.ro/life-dea...nele-din-buzau

 19. #919 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Marcel Pavel a ciuntit imnul national la deschiderea meciului de aseara dintre Romania-Franta ! A fost amendat cu 5000 Ron

  Marcel Pavel si Federatia Romana de Fotbal vor fi amendati cu cate 5.000 de lei pentru ca incalcarea legii privind intonarea imnului national, a declarat prefectul Capitalei Cristian Atanasoaei.
  Marcel Pavel si FRF, amendati pentru imnul cantat incorect pe National Arena

  Legea incalcata este 75/1994 privind arborarea drapelului Romaniei, intonarea imnului national si folosirea sigiliilor cu stema Romaniei de catre autoritatile si institutiile publice, imnul national al Romaniei este "Desteapta-te romane", iar in interpretare vocala prescurtata, se intoneaza potrivit textului si partiturii prevazute in anexele legii.

  Marcel Pavel a cantat gresit imnul national, inlocuind ultimele doua versuri ale celei de-a doua strofe, "Si ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume/ Triumfator in lupte, un nume de Traian!", pentru a nu se intrepreta politic. Detalii aici.

  Legea prevede sanctiuni in cazul in care imnul national este cantat in alta forma si dupa alta partitura decat cea conforma reglementarilor legale in vigoare.

  "In interpretarea fanfarelor sau a altor formatii instrumentale, muzica imnului national se intoneaza o singura data", mai prevede legea.

  Hotararea de Guvern 1157/2001 prevede ca intonarea imnului national cu alt text si cu alta partitura decat cele stabilite de lege constituie contraventie, sanctionandu-se cu amenda de la 2.500 de lei la 5.000 de lei. Aceeasi HG prevede ca, atat constatarea contraventiei, cat si aplicarea amenzii se fac "de catre persoane imputernicite de ministrul Administratiei Publice, de catre prefect sau de imputernicitii acestuia si se aplica conducatorului autoritatii sau institutiei publice, primarului, presedintelui Consiliului Judetean, precum si persoanei fizice sau juridice vinovate de savarsirea contraventiei".

  Varianta oficiala a imnului de stat potrivit anexelor legii 75/1994.

  Imul complet, anexa II.

  "DESTEAPTA-TE ROMANE"

  Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte,

  In care te-adancira barbarii de tirani!

  Acum ori niciodata croieste-ti alta soarte,

  La care sa se-nchine si cruzii tai dusmani!


  Acum ori niciodata sa dam dovezi la lume

  Ca-n aste mani mai curge un sange de roman,

  Si ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume

  Triumfator in lupte, un nume de Traian!


  Inalta-ti lata frunte si cauta-n giur de tine,

  Cum stau ca brazi in munte voinici sute de mii;

  Un glas ei mai asteapta si sar ca lupi in stane,

  Batrani, barbati, juni, tineri, din munti si din campii!


  Priviti, marete umbre, Mihai, stefan, Corvine,

  Romana natiune, ai vostri stranepoti,

  Cu bratele armate, cu focul vostru-n vine,

  "Viata-n libertate ori moarte!" striga toti.


  Pre voi va nimicira a pizmei rautate

  Si oarba neunire la Milcov si Carpati!

  Dar noi, patrunsi la suflet de sfanta libertate,

  Juram ca vom da mana, sa fim pururea frati!


  O mama vaduvita de la Mihai cel Mare

  Pretinde de la fii-si azi mana d-ajutori,

  Si blastama cu lacrimi in ochi pe orisicare,

  In astfel de pericol s-ar face vanzatori!


  De fulgere sa piara, de trasnet si pucioasa,

  Oricare s-ar retrage din gloriosul loc,

  Cand patria sau mama, cu inima duioasa,

  Va cere ca sa trecem prin sabie si foc!


  N-ajunse iataganul barbarei semilune,

  A carui plagi fatale si azi le mai simtim;

  Acum se vara cnuta in vetrele strabune,

  Dar martor ne e Domnul ca vii nu o primim!


  N-ajunse despotismul cu-ntreaga lui orbie,

  Al carui jug din seculi ca vitele-l purtam ;

  Acum se-ncearca cruzii, in oarba lor trufie,

  Sa ne rapeasca limba, dar morti numai o dam!


  Romani din patru unghiuri, acum ori niciodata

  Uniti-va in cuget, uniti-va-n simtiri!

  Strigati in lumea larga ca Dunarea-i furata

  Prin intriga si sila, viclene uneltiri!


  Preoti, cu cruce-n frunte! caci oastea e crestina,

  Deviza-i libertate si scopul ei preasfant.

  Murim mai bine-n lupta, cu glorie deplina,

  Decat sa fim sclavi iarasi in vechiul nost'pamant!  Versiunea scurta: strofele 1, 2 4 si 11, anexa III.  Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte,

  In care te-adancira barbarii de tirani!

  Acum ori niciodata croieste-ti alta soarte,

  La care sa se-nchine si cruzii tai dusmani!


  Acum ori niciodata sa dam dovezi la lume

  Ca-n aste mani mai curge un sange de roman,

  Si ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume

  Triumfator in lupte, un nume de Traian!


  Priviti, marete umbre, Mihai, stefan, Corvine,

  Romana natiune, ai vostri stranepoti,

  Cu bratele armate, cu focul vostru-n vine,

  "Viata-n libertate ori moarte!" striga toti.


  Preoti, cu crucea-n frunte! caci oastea e crestina,

  Deviza-i libertate si scopul ei preasfant.

  Murim mai bine-n lupta, cu glorie deplina,

  Decat sa fim sclavi iarasi in vechiul nost'pamant!

  SURSA: http://stiri.rol.ro/marcel-pavel-si-...na-729511.html
  PS. Sa nu mai vorbim de starea deplorabila a gazonului......

 20. #920 SP
  Senior Member AlanPoe's Avatar
  La capitolul internet rapid, Romania este pe locul 5 in lume! Conform site-ului de date statistice privind latimea de banda netindex, Romania se afla pe locul 5 mondial si pe locul 4 in Europa. Anul trecut acelasi site plasa Romania pe locul 3, surclasata de Republica Moldova care, in mod curios, nu mai este prezenta in clasamentul statistic. Sigur, putem gasi explicatii de tot felul, insa realitatea arata ca exista si cateva aspecte pozitive in Romania .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 158 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 146 ... LastLast

Similar Threads

 1. Intrebare legata despre 2 jocuri la fel By andreiaka in forum Microsoft Xbox 360
  Replies: 3 Last Post: 10-03-2014, 13:37
 2. Ce fel de sfarsit preferi intr-un joc video? By Dant3 in forum Console Club
  Replies: 20 Last Post: 29-10-2012, 22:46
 3. Ce fel de clasa dintr-un RPG sunteti ? By Strike105X in forum Offtopic
  Replies: 18 Last Post: 29-05-2011, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts