Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 17 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 337

Thread: Exista extraterestrii?

1. #221 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Toată lumea c�nd �nt�lneşte termenul "extraterestru" vede farfurii zburătoare, toată lumea c�nd aude acronimul "OZN" vede omuleţi verzi şi farfurii zburătoare. Este o chestie involuntară asta deoarece mass-media v-a zdrobit creierii! Nu spun că nu există extratereştri, eu cred �n existenţa altor forme de viaţă �n univers doar ca nu vad un extraterestru intr-o luminiţă pe cer, mai ales intr-o luminiţă filmată pe cer!

2. #222 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by genoCid View Post
    Toată lumea c�nd �nt�lneşte termenul "extraterestru" vede farfurii zburătoare, toată lumea c�nd aude acronimul "OZN" vede omuleţi verzi şi farfurii zburătoare. Este o chestie involuntară asta deoarece mass-media v-a zdrobit creierii! Nu spun că nu există extratereştri, eu cred �n existenţa altor forme de viaţă �n univers doar ca nu vad un extraterestru intr-o luminiţă pe cer, mai ales intr-o luminiţă filmată pe cer!
    N-a zis nimeni de aici ca extraterestrii trebuie sa fie neaparat verzi sau ca se prezinta neaparat printr-o luminita pe cer.

3. #223 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    N-a zis nimeni de aici ca extraterestrii trebuie sa fie neaparat verzi sau ca se prezinta neaparat printr-o luminita pe cer.
    "omuleţi verzi" = "extratereştrii" transformată la forma caterincă, şi chestia cu luminiţele... aproape orice individ care ar observa pe cer o luminiţă neobişnuită ar interpreta cel puţin parţial ca fiind o vizită extraterestră. Totuşi suntem �n secolul XXI asta ar trebui să ridice un semn de �ntrebare unora.

4. #224 SP
    Member playgame's Avatar
    "omuleţi verzi" = "extratereştrii" transformată la forma caterincă, şi chestia cu luminiţele... aproape orice individ care ar observa pe cer o luminiţă neobişnuită ar interpreta cel puţin parţial ca fiind o vizită extraterestră. Totuşi suntem �n secolul XXI asta ar trebui să ridice un semn de �ntrebare unora.
    Da, ar trebui sa ridice multe semne de intrebare pt multa lume.

---------- Post added 25-07-2010 at 01:28 PM ----------

5. #225 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    eu unul cand intalnesc termenul "extraterestru" nu vad nici oameni verzi, nici farfurii zburatoare. nu am aceste reactii si in nici un caz nu folosesc acesti termeni, pe care tu insuti ti i-ai insusit. gasesti ironia?
    sunt destule luminite pe cer si nici eu nu vad forme de viata extraterestre cand ma uit la ele. iti recomand sa citesti discutiile de pe tot theadul si eventual sa te uiti si la filmele postate aici inainte sa sustii ca avem creierii zdrobiti.

6. #226 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    eu unul cand intalnesc termenul "extraterestru" nu vad nici oameni verzi, nici farfurii zburatoare. nu am aceste reactii si in nici un caz nu folosesc acesti termeni, pe care tu insuti ti i-ai insusit. gasesti ironia?
    sunt destule luminite pe cer si nici eu nu vad forme de viata extraterestre cand ma uit la ele. iti recomand sa citesti discutiile de pe tot theadul si eventual sa te uiti si la filmele postate aici inainte sa sustii ca avem creierii zdrobiti.
    �mi cer sincer scuze faţă de persoanele hipersensibile! (mass-media v-a zdrobit creierii! - mă refeream �n general, făceam chiar o referire la nivel global, nu o ziceam cu răutate şi nu văd nimic anormal... mass-media se joacă cu minţile multora dintre noi fără ca noi să sesizăm măcar). Fiecare �nţelege ce vrea, dacă nu m-am făcut �nţeles nici acum �mi pare nespus de rău!

7. #227 SP
    Member playgame's Avatar
    făceam chiar o referire la nivel global, mass-media se joacă cu minţile multora dintre noi fără ca noi să sesizăm măcar).
    Corect, din pacate mass media are o influenta foarte mare pt multi oameni, iar acestia cred tot sau aproape tot ce li se spune la TV. Altfel spus, aia inghit galusca iar conducatorii tarii si multi altii din alte domenii profita de naivitatea lor. Tocmai, ca fenomenul ozn a fost/este cam evitat de mass media pt ca, deocamdata, asa se comanda de sus.

Mass media tine lumea ocupata cu niste show-uri ieftine si tot felul de stiri "bomba", plus ca mai sint distrageri si din alte parti. Ca sa nu gandim noi prea mult, sa nu fim atenti la ce se intampla in jurul nostru.

Fiinte din afara planetei Terra, ar putea arata in toate felurile posibile si s-ar putea prezenta in tot atatea moduri posibile.

8. #228 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Mi se pare normal sa existe extraterestrii (pentru cine nu stie, extraterestru nu se refera la omuletul verde cu plasma rifle-ul in mana, ci la fiinte care nu apartin de planeta noastra, terestru vine de la Terra, just in case). Trebuie sa fii retardat sa crezi ca in universul asta cu o infinitate de corpuri ceresti, Pamantul este singura planeta care poate suporta viata. Eu sunt convins ca in univers exista civilizatii mai avansate, dar si mai primitive ca noi. Plus ca pot exista forme de viata care sa nu necesite oxigen sau saruri minerale, si asa teoriile pot fi date peste cap daca se descopera o asemenea forma de viata. Fiecare planeta poate avea alt ecosistem la care vietuitoarele s-au adaptat in timp.

9. #229 SP
    Member playgame's Avatar
    140 de planete noi, descoperite...

Cele 140 de planete sunt de marimea Pamantului si au fost descoperite in afara sistemului nostru solar, cu ajutorul sondei spatiale Kepler. Cercetatorii sunt convinsi ca astfel sperantele ca exista viata extraterestra sunt din ce in ce mai intemeiate.

Potrivit expertilor NASA, Kepler, care monitorizeaza constant 150.000 de stele in jurul carora orbiteaza mai multe planete, s-ar putea sa fi gasit inca cinci sisteme solare.

Sonda spatiala examineaza stelele dupa puterea cu care ele lumineaza. Planetele care orbiteaza astfel de stele blocheaza radiatiile emise de acestea, iar scaderea nivelului radiatiilor este masurata si interpretata pentru a se putea estima marimea si natura obiectelor care au dus la modificarea acestui nivel.

Kepler monitorizeaza trei constelatii: Cygnus, Lyra si Draco folosindu-se de un telescop echipat cu o camera speciala de 95 de megapixeli.

Pentru a putea spune despre un obiect spatial ca este o planeta, telescopul trebuie sa inregistreze lumina produsa de stele deteriorandu-se cu pana la trei ori mai mult decat calitatea ei initiala, pentru ca rezultatele sa nu fie o simpla anomalie.

Cele 140 de planete noi, descoperite astfel vor sta la baza mai multor studii care vor avea ca obiect, printre altele, compozitia atmosferei acestora, astfel incat sa se estimeze in ce masura ele ar putea gazdui viata.

Cercetatorii sunt de parere ca in spatiul cosmic sunt milioane de planete pe care s-ar putea dezvolta diverse forme de viata.

Sonda spatiala Kepler a fost lansata anul trecut, iar misiunea ei va dura patru ani.

Recenta descoperire da oamenilor de stiinta sperante ca pot mai departe gasi noi informatii, cum ar fi existenta unor sisteme multiplanetare, asa cum este sistemul solar, si in care ar crea un mediu propice dezvoltarii unor forme de viata.

Sursa: Dincolo de limite - Beyond the limits

10. #230 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar

11. #231 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by RACHyyy View Post
    Acum depinde cu care parte a creierului analizam "mesajul".

"Creierul are doua emisfere care sunt facute sa lucreze impreuna. Emisfera stanga controleaza partea dreapta a corpului, iar emisfera dreapta contoleaza partea stanga.
    Emisfera stanga este sediul limbajului, cuvantului, implica aspectele lingvistice ale scrierii, este sediul calculului logic, cifrelor, rationamentelor, capacitatii de analiza si abstarctizare. Prin ea, orice perceptie se traduce in reprezentare logica, semantica si fonetica. Emisfera stanga este logica, rationala, matematica, aristotelica, stiintifica, calculata.
    Persoana dominata de emisfera stanga comunica cu exteriorul pe baza unui cod logico-analitic, are gust pentru dictionare, vocabular, are grija de a numi obiectele si clasele, prefera detaliile, prezinta logic faptele, are preferinta pentru relatiile cauzale unilaterale (cauza - efect), poseda arta de a structura frazele. Ea cauta de asemenea sa aibe explicatii pentru orice, gandirea fiind metodica si structurata. Inexplicabilul pentru astfel de persoane este o slabiciune.
    Emisfera dreapta este sediul gandirii fara limbaj, al intelegerii nonverbale, al recunoasterii formelor, perceptiilor spatiale. Ea este responsabila pentru tonul si intonatiile vocii, pentru ritm, muzica, imaginatie, simtul culorilor, visarii. Emisfera dreapta este intuitiva, ilogica, irationala, poetica, platonica, imaginativa, romantica, mitica, religioasa.
    Persoana prefera sa aibe cat mai multe analogii, scheme in abordarea universului, sintetizeazand si exprimand rezultatele cunoasterii in imagini. Imaginatia si intuitia isi au locul in aceasta emisfera, care este sediul competentei artistice si muzicale. Imaginatia creatoare afectiva isi are sediul in aceasta emisfera. Persoana cu aceasta emisfera dominanta are o memorie video spatiala, preferand o abordare intuitiva, interactiva sintetizand relatiile intre obiecte, folosind asociatiile de idei, reconstituind informatiile intr-un tot unitar. Persoana judeca lucrurile in dependenta de context, neizolat.

Avand in vedere aceste caracteristici s-au pus in evidenta profesiile in care sunt implicate una sau alta dintre emisfere in mod preponderent:
    - profesii care implica folosirea emisferei stangi: inginer, tehnician, economist, administrator, medic, jurist, informatician, chimist, matematician;
    - profesii care implica folosirea emisferei drepte: muzician, dansator, scriitor, artist, poet, psiholog, sculptor, expert in relatii umane, filozof (fondator de sistem), manager, actor.

Pentru a testa ce parte a creierului folosesti in mod preponderent priveste urmatoarea imagine timp de 30 de secunde:

Conform The Daily Telegraph, daca imaginea femeii se misca in sensul acelor de ceasornic, inseamna ca iti folosesti preponderent partea dreapta a creierului. Daca imaginea femeii se misca in sens invers acelor de ceasornic, inseamna ca iti folosesti preponderent partea stanga a creierului.
    La Universitatea Yale a fost dovedit dupa un studiu de 5 ani asupra creierului omenesc si a functiilor lui ca ambele sensuri de miscare ale imaginii femeii pot fi observate si ca numai 14% dintre subiectii testati o pot vedea miscandu-se in ambele directii.
    Unii oameni o vad miscandu-se si intr-o directie si in alta, dar cei mai multi o vad miscandu-se intr-o singura directie. S-a ajuns la concluzia ca persoanele care incearca si reusesc sa o vada intorcandu-se in cealalta directie au un IQ peste 160, ceea ce inseamna aproape un geniu."
    deci sunt geniu ? misto....

12. #232 SP
    nu esti singurul

@RACHyy: primul video e GENIAL ! ma absoarbe de fiecare data cand dau de el. crazy... small is a BIG term relative to that. if it makes any sense...

13. #233 SP
    Member playgame's Avatar
    Stire de azi de la Antena 3: 42% dintre romani cred ca Soarele se invarte in jurul Pamantului. Incredibil cata prostie exista.

14. #234 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    Stire de azi de la Antena 3: 42% dintre romani cred ca Soarele se invarte in jurul Pamantului. Incredibil cata prostie exista.
    Trist, foarte trist...

15. #235 SP
    cred ca procentul e umflat.. dar rau de tot. nu pot sa cred asta in secolul 21. pot sa accept ca romanii sunt superstitiosi dar nivelul asta de ignoranta pare ireal.

LE:
    Sondajul face parte din proiectul intitulat "Ştiinţă şi societate. Interese şi percepţii ale publicului privind cercetarea ştiinţifică şi rezultatele cercetării" şi a fost efectuat la nivel naţional, pe un eşantion de 1.161 de persoane de peste 18 ani.
    cam vaga informatia despre "esantion". 42% din 1.161 de oameni cu 4-8 clase nu reprezinta 42% din populatia Romaniei... so yeah am avut dreptate. bull crap sensation news.

16. #236 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ok deci chestia cu balerina freaks me out. Ma uit, se invarte in sensul acelor de ceasornic, are mana dreapta indoita. Ma uit putin langa poza, ma fortez un pic si dupa aia vad ca se invarte invers si ca mana STANGA e indoita si ca se invarte pe celalalt picior. Spooky

17. #237 SP
    relax man, e doar o iluzie optica. it's all good.

18. #238 SP
    Member taz@'s Avatar
    Daca aveti rabdare sa va uitat si sa ascultati,niste marturii foarte interesante ale unor oameni sus pusi in cadrul armatei,guvernului si servicilor speciale SUA.
    Mai nou,pe CNN a fost un interviu cum ca la sfarsitul lui 2010 inceputul lui 2011 guvernele SUA si ale altor state puternice vor da publicului absolut toate documentele privind viata extraterestra.

YouTube - ‪U.F.O DISCLOSURE PROJECT -FULL VERSION‬‎

19. #239 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by taz@ View Post
    Mai nou,pe CNN a fost un interviu cum ca la sfarsitul lui 2010 inceputul lui 2011 guvernele SUA si ale altor state puternice vor da publicului absolut toate documentele privind viata extraterestra.

Ce bine ar fi!

20. #240 SP
    Quote Originally Posted by taz@ View Post
    Daca aveti rabdare sa va uitat si sa ascultati,niste marturii foarte interesante ale unor oameni sus pusi in cadrul armatei,guvernului si servicilor speciale SUA.

l-am vazut page 9: http://www.consolegames.ro/forum/f35...ii/index9.html
    e bun dar... pana nu se tine un proces serios sa vedem si noi dovezile... e nevoie doar de un caz sa fie dovedit si acceptat ca fapt real. just one.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 17 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast