Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 337

Thread: Exista extraterestrii?

1. #121 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    As prefera sa ia ei initiativa sa se prezinte si sa spulbere toata prostia si inconstienta de pe planeta asta.
    Dar daca ei sunt inca primitivi ?

2. #122 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    Dar daca ei sunt inca primitivi ?
    Repet, avand in vedere datele, inscriptiile, imagini video, sint enorm de mult mai avansati. dar or fi si altii mai primitivi.

3. #123 SP
    Member dogdan's Avatar

a debate .

4. #124 SP
    Member playgame's Avatar

5. #125 SP
    Banned BugsBunny's Avatar
    Quote Originally Posted by Execitor View Post
    O italianca pretinde ca a fost rapita si lasata insarcinata de extraterestri. Este vorba despre cel mai impresionant caz de rapiri extraterestre facut public vreodata, unic gratie consistentei dovezilor concrete ce planeaza in jurul sau.
    O italianca pretinde ca, de-a lungul vietii ei, a fost rapita de extraterestri in repetate randuri, si dispune de o multime de dovezi fizice in sprijinul acestei afirmatii. Intre aceste probe s-ar numara si un fetus malformat, presupus hibrid intre om si extraterestru, ce i-a fost extras din pantece de catre medici.

Ce parere aveti?

Femeie rapita si lasata insarcinata de extraterestri (VIDEO) | Media? Info
    Oare a avut orgasm?

6. #126 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by BugsBunny View Post
    Oare a avut orgasm?

7. #127 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by BugsBunny View Post
    Oare a avut orgasm?
    Oare ai minte-n cap ?

8. #128 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Oare ai minte-n cap ?
    Vai ce smecher esti, hai ca poate iti iei cateva thanks-uri... si ala esti.

9. #129 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by adiandrei1 View Post
    Vai ce smecher esti, hai ca poate iti iei cateva thanks-uri... si ala esti.
    Asta trebuia sa-i zici lui BugsBunny.

10. #130 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Sigur exista civilizatii extraterestre. Eu cred in asta. Este imposibil sa fim singuri in Univers. Nu conteaza ce culoare au, forma, inteligenta. Problema principala cred ca este distanta intre noi si ei. Chiar daca ne-am putea intalni s-ar ivi alte probleme: diferentele culturale, tehnologice, lucruri ce pot lua intorsaturi urate.

11. #131 SP
    Member playgame's Avatar

12. #132 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar

WTF ?

13. #133 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    Lol you guys are bored right?

14. #134 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ-InFeRnO- View Post
    Ce ti se pare haios? De ce nu intrebi asta in orice alt thread la offtopic?
    Mass media tine lumea ocupata cu niste jeguri ieftine de show-uri si tot felul de stiri "bomba", plus ca mai sint distrageri si din alte parti. Asta pt ca sa nu gandim noi prea mult, sa nu fim atenti la ce se intampla in jurul nostru.

15. #135 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ-InFeRnO- View Post
    obviously not bored enough and we want to bore you too. bored yet?
    hey everybody! let's bore the hell out of DJ-InFeRnO !

in legatura cu debate-ul postat de dogdan si playgame: mi-a placut mult de cel ce a zis ca nu trebuie sa credem cu tarie intr-un lucru, sa ne punem intotdeauna intrebari si sa nu ne oprim din a cerceta: sa nu sarim la concluzii pripite. pentru ca are dreptate: nu putem fi 100% siguri pe ceea ce spunem decat daca avem o experienta personala cu astfel de lucruri pe care am si inteles-o in totalitate.

never stop searching for answers.

16. #136 SP
    Member playgame's Avatar
    Bineinteles ca exista. Intrebare e alta. Cand o sa se anunte oficial chestia asta?

17. #137 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    As prefera sa ia ei initiativa sa se prezinte si sa spulbere toata prostia si inconstienta de pe planeta asta.
    Neee,mai bine ar lua contact cu cei mai mari conducatori ,ar cadea de comun acord sa ii faca pe oameni sclavi ce se inchina extraterestrilor....eu asa as face .
    Deci ei poate chiar exista "printre noi" si habar nu avem....inca

18. #138 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bineinteles ca exista. Intrebare e alta. Cand o sa se anunte oficial chestia asta?
    Cred ca au anuntat oficial la OTV de cateva ori numai luna asta

19. #139 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Cred ca au anuntat oficial la OTV de cateva ori numai luna asta
    Funny In caz ca anumiti lideri au fost contactati de ei, nu s-a anuntat lucrul acesta, pt ca in ziua de azi probabil nu mai exista SC Electrica, nu se mai folosea petrolul, gazul etc Chestia e ca petrolul ala o sa se termine si atunci sint nevoiti sa anunte oficial prezenta lor si noi tehnologii.

NASA si marturiile lui Edgar Mitchell

20. #140 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce te face sa crezi ca daca anumiti "lideri" ar fi primit tehnologie, idei, etc... de la o rasa extraterestra, ar trebui sa se si vada puse in practica pentru restul muritorilor ? Sa fim seriosi, de-a lungul timpului s-a demonstrat de nenumarate ori cat de distructiv poate fi omul cu orice inventie care-l depaseste. Omul, primul lucru la care se gandeste este "cum sa fac arme mai puternice" si "cati bani castig din asta ?".

Pe de alta parte, hai sa ne imaginam ca au venit si i-au invatat pe anumiti "lideri" secretul vietii vesnice. Sau eu stiu, un leac pt. orice boala. Pai credeti ca exista cineva intreg la minte care sa faca public asa ceva ? Fara suparare, si eu mi-as dori sa fie numai miere si lapte pe Terra... dar sunt constient ca un lucru atat de bun ne-ar duce la autodistrugere. Doar imaginati-va la indieni si chinezi... ca nu ar mai muri nici-unul pe an. Probabil ca in 10 ani ar incepe sa se manance intre ei, pt. ca alte resurse... nu vad. Dar, poate cine stie, pe langa acel secret domnii alieni ne vor invata si cum sa ne facem mancarica nelimitata, nu ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast