Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 111

Thread: ODesk - munca de acasa

1. #41 SP
    Member angellicus's Avatar
    Eu, de obicei, nu aplic la foarte multe. Ca sa obtii un job, depinde foarte mult de bidding. Incearca sa faci biduri foarte mici si munca sisifica. Apoi, devine mai usor! Daca mergi pe strategia asta, incearca sa gasesti joburi short term. Obtii ceva feedback si apoi incepe sa devina decent. Iti recomand sa mai faci ceva teste. Oricum, depinde mult de area of expertise.

2. #42 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Pai, trebuie sa fiu acceptat ca sa pot incepe lucrul, nu ?
    Si la tot ce am aplicat, am pus biduri la jumatatea celor oferite.

3. #43 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    Sunt si eu incepator prin odesk acuma citesc pe aici pe colo dar daca aveti nevoie de om pentru echipa ma ofer si eu. Cunosc destul de bine HTML si am ceva experienta in bloguri situri si mai ales trakere....

4. #44 SP
    Care echipa ? Mai bine citeai "pe aici pe colo" pe forum. Si nu cred ca locul potrivit unde sa pomenesti de trackere.

5. #45 SP
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Pai, trebuie sa fiu acceptat ca sa pot incepe lucrul, nu ?
    Si la tot ce am aplicat, am pus biduri la jumatatea celor oferite.
    Dap, dar depinde foarte mult de job! Eu primul job pe care l-am cautat la creative writing a fost unul la care sigur se acceptau incepatori. Ce-i drept am scris 20 de articole pt 8 dolari. Toti vreau lucru de calitate, la preturi mizere. Nu degeaba se numeste outsourcing!
    A propos! Transcriptions are paid decently if you are good at it. Pe freelance am vazut si 15-20 de dolari pe ora de transcription. Trebuie sa ai experienta sa iei asemena joburi.

6. #46 SP
    Junior Member damnit's Avatar
    sunt si eu nou si as vrea sa-mi recomandati si mie ce joburi sa iau acum. vreau sa fie ceva in special de scris

7. #47 SP
    Depinde pe ce specializare. Cel mai bine e sa le iei pe cele mai noi. Eu am aplicat la niste job-uri de vreo zi, nu am primit niciun raspuns la nici una din cele 7.

8. #48 SP
    Ideea e ca la inceput o sa fiti exploatati, indiferent de cit de buni sunteti. Cautati ceva ce faceti usor si scurt ca sa primiti feedback! Insistati pe Odesk mult pe teste. Sunt foarte importante. Pe freelance nu prea conteaza, insa pe Odesk se pune mare pret pe cit mult scoti la ele.

9. #49 SP
    De 4 zile astept 7 aplicatii, si nimic.

10. #50 SP
    pe mine m-a acceptat cineva. i-am dat skype-u meu si cand putea sa vorbeasca el n-am putut si acum cand pot eu nu e online . mai astept

11. #51 SP
    Junior Member Salgi's Avatar
    Mi-a acceptat si mie cineva! Sa postez pe un forum despre jocuri.
    Si m-ai am vreo 4 care astept de vreo saptamana la ele.

12. #52 SP
    @Salgi cumva ala cu 100 forums... ?

13. #53 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    damn . Am vreo 6-7 teste luate da tot nu ma angajeaza nimeni . Maine cred ca trimit si 15 cereri ...fie ele pt newbie sau nu . I want a freakin job already x(

14. #54 SP
    Quote Originally Posted by damnit View Post
    @Salgi cumva ala cu 100 forums... ?
    Da ! Mi se pare foarte bun pentru un prim job...
    Oricum sa mai prind oleaca de experienta in photoshop si ma bag la logo-uri.

15. #55 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Aveti grija si la tepe, ca se practica si pe aici. Pana acum eu n-am pierdut foarte mult, dar conteaza si $40. Eu am inceput sa primesc invitatii la diferite inteviuri, dar majoritatea sunt pe niste preturi de nimic, si abia ma abtin sa nu-i injur. Cum sa lucrezi pe 50c/ora? Am cam terminat ce proiecte aveam, acum am numai doua la care lucrez, si in paralel invat Maya sa-mi caut ceva in domeniul asta. Va trebui sa va obisnuiti cu asteptatul, ca sunt multi care raspund o data pe luna...

16. #56 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Ca sfat ce ''Title'' sa pun ? Sunt economist , lucrez ca consultant vanzari Skoda, web design sunt 0, Photoshop la fel, Maya stiu despre ce e vorba si atat, engleza stiu ceva dar la gramatica limbii engleze am tras chiulul....ma ajutati cu un sfat poate aveti mai multa inspiratie la alegerea titlului. Multam frumos !

17. #57 SP
    Junior Member sota's Avatar
    salut baieti.doar ce mi-am facut si eu cont pe oDesk si vreau sa va intreb am nevoie sa trec de ceva teste pentru vreo slujba?

---------- Post added 14-07-2010 at 07:48 PM ----------

imi poate sugera cineva ce titlu sa pun?

18. #58 SP
    La titlu poti sa pui lucrul la care te pricepi tu cel mai bine!

19. #59 SP
    Are importanta daca contu pe odesk il am pe un nume si contu de paypal sau moneybookers pe altu ?

20. #60 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast