Fiecare are avantaje si dezavantaje. Stiu ca Janty Mini Fogger e mai mic si stiu ca, cel putin din cate am citit pe forumurile din ro si din afara, e mai folosit DSE 901. Da, difera din multe puncte de vedere, incepand cu marimea si terminand cu preturile la consumabile. La fel difera perioada de garantie. Asta e motivul pentru care nu prea stiu ce e mai ok. Adica daca e sa fiu obiectiva, apriori vorbind, fiindca nu am testat nici una din ele si ma bazez doar pe ce am citit aici si pe alte forumuri, cred ca depinde de sursa si de norocul fiecaruia. Janty ofera garantie 12 luni. Pt DSE am gasit pana acum 2 surse (tot pe internet, amandoua fiind laudate si amandoua sustinand ca vand originalul) dar unii ofera 12 luni garantie, ceilalti ofera o luna... hmm.. cam mare diferenta. As vrea sa stiu daca e cineva care le-a testat pe amandoua sau imi poate spune macar cateva motive pro si contra pentru fiecare produs sau distribuitor. Ya all know what i mean. In definitiv nu sunteti e-smokers de ieri de azi.

2 U 2!

Bookmarks