Nicos1968 Daca tigara pe care ai cumparat-o are dimensiunile 108mm x 8.5mm
mai mult decat atat, atomizatorul arata ca pe linkul de mai jos:
Mini V9 E-cigarette Electronic Cigarette 55 refill:M401 on eBay, also, Quitting Smoking, Health Care, Health Beauty (end time 29-Mar-09 17:29:44 BST)
Este m 401 sau 402 - indiferent ca unii s-au hotarat sa-i spuna j 108. Poate ca gresesc - te rog sa verifici si tu.
Radu - ma tem ca este doar preambulul - marii producatori din industria tabacului nu agreeaza ideea ET - din motive evidente.
Timi

... Dar sper ca in curand se va stabili lucrurile , ca multi au trecut la ET si nu cred ca o sa ne lasa in aer ... Eventual fabricile de analoage vor trece si ei la productie de digital , undeva nu ar strica ca au ei bani destul de modernizare . Stau ei oricum cu un ochi pe noi ET-isti , sa vada reactiile noastre fata de digital , ca piata este uriasa , mai ales daca oficial se va confirma ca nu sunt nocive digitalele ... Dar toata lumea este in asteptare ...

. Nu e senzatia aia, 2-3 fumuri sunt ok, dar apoi, daca trag mai tare, ma inteapa pe gat. Am incercat azi si cu cartuse medii si la fel. Nu stiu de la ce o fi.

Bookmarks