voltaj pentru eT are 4.5 V sau 6V si scrie pe el 500mA 6VA(max)
Nu stiu, nu am primit inca e tigara... Mai caut prin casa alimentatoare, unu bun tot trebuie sa am.
Am inteles..
Pai.. mai vorbim dupa ce primesti jucaria..dar in principiu iti trebuie un traf care sa nu sara de 5V si sa aiba amperaj bun.
Cu cat e amperajul mai mare, cu atat mai bine.
PS- decat sa dai banii pe un traf bun mai bine iei un passthru ca nu costa o avere si ai scapat de o grija..
Nu ma intelege gresit, nu ma zgarcesc sa cumpar passthru, problema e ca nu gasesc pt modelul pe care il vreau. O sa ii vina marfa curand comerciantului, si sper ca a comandat si passthru-uri.
My gooood... cat entuziasm cu 510 asta...eu l-as rupe in doua mai rau ca pe analoage...te lasa exact cand ti-e lumea mai draga....inclusiv pe istoricul 901 si derivatele din el...eu nu mai folosesc demuuult...asa ceva...si sunt fff happy....solutia perfecta nu coasta mai mult de un Big-Mac...si mananci din el chiar si o saptamana...![]()
Si care ar fi aceasta solutie perfecta, sau mai exact care este Big-Mac-ul tau?Sau poate este secret. Ceva exemplificari, poze, sau da bine doar sa critici. Vreun perpetuum-mobile ceva? My gooood...
Si mai exact cum te-a lasat pe tine ? eu pufaiesc dintr-un atomizator de 510 pe nicostick de vreo 2 luni si tot scoate aburi superiori , apropo numai are nici fibrele nici puntea si tot merge de rupe, deci daca nu cumva dai cu ele de pamant nu vad cum s-ar putea sa te lase , si oricum e bine sa mai ai 1,2 atomizatoare de rezerva
Ktalin - ITI ZIC EU SECRETUL...
Se ia 5-10 ml de lichid in gura, se baga in priza 2 fire, dupa care pui mina pe ele si scoti aburi la greu..
Toata treaba costa cat 1 Big Maccaca ca tre sa schimbi rezistenta de la tablou saptaminal.
ps- sa nu incercati sa schimbati rezistenta la tabloul mona lisa sau rapirea din serai...
ps2- da atomizorul..cat e atomizorul???
eee..dincolo era mai ieftin...
My History.....
E health = 2 zile - 160 Ron
Intelicig = 4 zile - 380 Ron...produs returnat ca neconform specificatilor tehnice.
Dse 901 = 2 sapt - 2 kituri apoi multe atomizoare si multe bateri - 500 Ron
Joye510 = 4 sapt - 1 kit si 10 atomizoare - 600 ron....
Multa munca la reconditionat atomizoare 510...etc etc...
Acum Happy 70 de zile fara nicio analoaga...Repulsie Maxima la mirosul de Tutun...
Soooo costa cam multicel sa te lasi de Tutun....hmmm....dar....a meritat....
Mi-e si rusine sa spun acum ca pufai 1 saptamana cu 10 ron..plus ceva lichid...dar in nici un caz cu produsele enumerate mai sus.
E o stare de spirit, scrisa in engleza
A vrut pur si simplu sa zica ca e fericit (cel putin asta am inteles eu)
Astazi mi-a venit coletul de la heaven gifts. Printre altele o sticla de 30 ml TAB si una de 555. Cand a deschis aia la vama coletul, mirosea ciudat. Nu am dat prea multa atentie. Cand am ajuns in masina, am deschis sa vad "comorile". Totul ok pana am ajuns la lichide...miroseau ambele groaznic. Ceva gen sosete folosite mult...foarte mult. Intr-un cuvant, am luat teapa de 18$. Asta este. Oricum, atentie. Sunt productie ianuarie 2010. Daca doriti le donez cu draga inima.
Poate altora li se pare ok...le-am cumparat dupa ce am vazut ceva discutii despre ele si..na
YOSHy ..repede te mai sesizezi cand vine vorba de papa....
si nu mai induce lumea in eroare ....pt ca sunt multi naivi pe aici si baga tot la cap...dar le zic eu persoana cu ceva experienta in domeniu ca virgula numai curentu de baterie e bun sa produca vapori...nu si cel de priza...![]()
Sal all,
Nou aici,fumator de Etigara de 6 zile.
Mandru posesor de Boge JkY 306 c
Bateria tine 2 h de pufait la greu(se incarca in 1/2h),refill-ul cam cat 2 tigari.
Astept pareri,opinii si critici la adresa lor.Sincer nu am citit cele 100 si de pagini dar din ce-am cascat ochii,no offense dar nu as stii ce altceva sa iau(ce lauda unii critica altii ,si invers).Maine daca ar trebui sa iau as lua la fel.
Multumesc anticipat.
L.E. Nu am mai fumat de loc analoaga(sau daca vreti sa punem cele 2 fumuri trase +ameteala+gust execrabil+usturimea de pe gat,e ok)
Bookmarks