Confirm. Trabucul (cel putin acest model, versiunea golden) este demential. Nu ma asteptam sa se poata trage atat de usor din el. Practic efortul depus pentru a produce de 2-3 ori mai mult fum decat la mini sau super este aproape zero. Nu mai vorbesc de calitatea si modul etans in care e conceput (aici mentionez ca are atat cartusul cat si led-ul pe filet). Bateriile (acumulatori de fapt) sunt mult mai usori si mai mici decat ma asteptam, insa presupun ca e gandit asa pentru a nu fi prea greu. Chargerul este cel mai compact din serie iar cartusul este IMENS (as estima ca este de aproximativ 4-5 ori mai "spatios" decat cel de la versiunea super). Si ca bonus, mustiucul vine si cu capac (inca 2 extra de fapt) pentru a-l mentine neatins chiar si atunci cand tineti trabucul in buzunar. Nota 10 pentru idee.
In rest, mentionez ca mi-au venit mostrele de la Johnson Creek, cu zero nicotina si NPG (adica fara Propelyne Glycol... singurul lucru care mai punea intrebari pe tema "o fi nociv sau nu ?"). Desi am citit ca versiunea vegetala ar produce ceva mai putin fum, eu unul sunt multumit... insa ce m-a mirat a fost calitatea gustului/mirosului produs. Se vede calitatea americana, ce sa mai. Nota 10 si lor. Oricum voi reveni asupra acestora, dupa ce "testez" mai serios. Recomand oricui doreste sa se lase de fumat asa ceva...
P.S. Sticlutele de la JC vin cu pipeta (fiecare dintre sticlute are asa ceva), un lucru care e demential. Va fi mai complicat sa faceti un refill "in mers" insa mi se pare superba ideea, dozajul fiind perfect.

))))
, dar are dreptate MonkY, nestiind ce e in lichidul lor nu prea ai ce sa spui de reactia cu apa. oricum, app in 95% din cazuri reactia cu apa distilata a unei substante da ca produs de reactie substanta diluata. Exceptie fac substantele nemiscibile cu apa(care nu reactioneaza deci ai la final apa separat si subst. nemiscibila separat). In amble cazuri eu, reluand chimia, si vizitand mai multe forumuri de chimie, am constatat ca nu are ce efecte negative sa aiba. in primul caz in care subst. e diluata tragi subt. diluata, deci prin urmare mai putina nicotina iar in a doua situatie tragi substanta si vapori de apa(deci in a doua situatie in plus ar fi vapori de apa care sunt absolut inofensivi, vara cand suntem la mare sau cand umiditatea e crescuta bagam de 100x mai multi vapori de apa in plamani...nu credeti google it!).
.
am cautat ceva pana sa fac comanda. iar la ei convenabile sunt si preturile pentru consumabile. oferta sau non-oferta eu raman multumit.

Bookmarks