Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 224 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 208 ... LastLast
Results 2,141 to 2,160 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #2141 SP
    Junior Member Ktalin's Avatar
    Mai oameni buni dar mai cititi si voi postarile din urma, inainte sa aruncati banii pe fereastra. Pai degeaba au muncit cu sarg baietii astia pe forum si tot au explicat si experimentat atat. Asa ve-ti sti care este diferenta dintre un joey510 (care este in top la moment asta) si un dse510. Ve-ti afla si despre alte tipuri care au confirmat - dse801, dse901 etc. si mai ales despre cum se folosesc ele. Dar este greu sa cauti mai in urma si sa inveti, este mai usor sa arunci banii in vant.
    Iar cei care faca reclama si nici macar nu se obosesc sa o mascheze, la produse suspecte si de care nu s-a prea auzit, sa caute sa prosteasca lumea prin alta parte.

2. #2142 SP
    Junior Member ovy76's Avatar
    Pentru cei care vor sa intre in clubul aburitorilor... cititi cu atentie:
    Aburi calumea scot si DSE901 si Joye510 si DSE510... daca bateriile sunt incarcate, atomizoarele in stare buna de functionare si cartusele cu lichid in ele, veti avea aburi din belsug cu oricare din ele.

Discutiile despre tzepe au legatura cu tigarile din doua bucati, mai vechi sau copiile ce imita modelele de mai sus.

Inainte de a va plange de o tigara, verificati sa fie bateria incarcata, si sa aveti lichid in cartus. Asta in cazul in care nu s-a dus atomizorul.

Va asigur ca veti fi satisfacuti de oricare din modelele de mai sus.

Daca vreti sa aveti baterie mare, sa uitati de incarcari rapide, incercati DSE905 sau pipa DSE601. Eventual la 905 folositi un atomizor de 510, daca aveti conector.

Aburi de calitate!!!

3. #2143 SP
    Junior Member crinusandu's Avatar
    Salut,

Am cateva intrebari: Acumulatorul are garantie ? Este normal ca un acumulator sa se duca dupa 7-8 incarcari ? Cat ar trebui sa ma tina un acumulator de J-510 daca ''aburesc'' la greu ?

Multumesc

---------- Post added 08-01-2010 at 08:13 PM ----------

MacDoc mercic de raspuns anterior

---------- Post added 08-01-2010 at 08:30 PM ----------

care acumulatori sunt mai buni, simpi sau cu buton ?

---------- Post added 08-01-2010 at 08:33 PM ----------

simpli scuze

4. #2144 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Quote Originally Posted by bmm View Post
    pai de acord cu voi doi ...dar de unde sa stii ca sunt originale sau nu...pe net toate par originale la cum sunt prezentate..
    ...deci sfatuiti-ma de unde sa iau un e-lichid bun....sau daca evopur este unul bun ...

Daca vrei un lichid bun cauta Dekang (pe baza de propilen glicol).
    Ecopure este bun dar buba lui e aroma, sau mai bine spus lipsa ei.

---------- Post added 08-01-2010 at 09:18 AM ----------

da....maddoc este dse510...initial eu am cerut dse901 si cel de la care am comercializat-o ma sfatuia ca pentru inceput sa folosesc dse 510....

Din experienta mea personala DSE510 se comporta identic cu DSE901. E ok tigarea, locul 2 in topul meu personal la categoria tigari standard, aburi ** din ***

---------- Post added 08-01-2010 at 09:20 AM ----------

aaa si inca ceva ,pe filmuletul prezentat pe sitte-ul lor am vazut ca se picura cateva picaturi de e-lichid si pe atomizor ...asa se procedeaza ...sau nu am inteles eu bine ?
    Daca nu "modezi" cartusul, tot la picatura ramai. Ai grija ca bateriile auto (nu cu buton) au tendinta de a papa lichid si decedeaza daca picuri mai mult in atomizor.

Quote Originally Posted by daniella4 View Post
    Multumesc pentru pareri.
    Dar de asta ce ziceti?

Tigare electronica-lichid tigare electronica-pret tigare electronica- tigari electronice - eurotig.ro

Repet mie mi se pare ok sistemul cu incarcare in pachet, mai ales pentru deplasari lungi de acasa. Dar ceea ce nu stiu e daca e intr-adevar viabil sau nu.

Am ramas doar intr-un atomizor de 901 si ma bate gandul sa mai incerc un model...
    Daca ne ceri parerea personala iti pot spune ca sunt bani aruncati 100%.

Quote Originally Posted by daniella4 View Post
    Da, dar MadDoc zicea mai sus 510 ca nu scoate abur ca lumea..
    Iar megabateriile sunt artizanale si cam prea..mari/butucanoase, vroiam ceva mai finut, sper sa nu supere cei care le-au trudit din greu...
    Eu spuneam mai sus ca J-510, FL510 si alte copii nu scot aburi calumea.
    Nu confundati Joye510 cu alte 510.

Quote Originally Posted by Ktalin View Post
    Mai oameni buni dar mai cititi si voi postarile din urma, inainte sa aruncati banii pe fereastra. Pai degeaba au muncit cu sarg baietii astia pe forum si tot au explicat si experimentat atat. Asa ve-ti sti care este diferenta dintre un joey510 (care este in top la moment asta) si un dse510. Ve-ti afla si despre alte tipuri care au confirmat - dse801, dse901 etc. si mai ales despre cum se folosesc ele. Dar este greu sa cauti mai in urma si sa inveti, este mai usor sa arunci banii in vant.
    Iar cei care faca reclama si nici macar nu se obosesc sa o mascheze, la produse suspecte si de care nu s-a prea auzit, sa caute sa prosteasca lumea prin alta parte.
    Thanks! Foarte adevrat.

Quote Originally Posted by ovy76 View Post
    Pentru cei care vor sa intre in clubul aburitorilor... cititi cu atentie:
    Aburi calumea scot si DSE901 si Joye510 si DSE510... daca bateriile sunt incarcate, atomizoarele in stare buna de functionare si cartusele cu lichid in ele, veti avea aburi din belsug cu oricare din ele.

Discutiile despre tzepe au legatura cu tigarile din doua bucati, mai vechi sau copiile ce imita modelele de mai sus.

Inainte de a va plange de o tigara, verificati sa fie bateria incarcata, si sa aveti lichid in cartus. Asta in cazul in care nu s-a dus atomizorul.

Va asigur ca veti fi satisfacuti de oricare din modelele de mai sus.

Daca vreti sa aveti baterie mare, sa uitati de incarcari rapide, incercati DSE905 sau pipa DSE601. Eventual la 905 folositi un atomizor de 510, daca aveti conector.

Aburi de calitate!!!
    Aburi scot toate.
    Daca le pui in categorii, atunci nu poti compara nimic cu un Joye510.
    Rezistenta mica a nichelinei produce cantitati mult mai mari de aburi, la fel si ajutorul dat de firisoarele care conduc lichidul din punte la nichelina.

Minusul insa e consumul crescut de curent la Joye510. Se rezolva usor cu o baterie mai puternica.

DSE901 si DSE510 sunt ok, produse de calitate, fabricant ok (Sailebao). Aburi insa medii daca le compari cu Joye510.

Quote Originally Posted by crinusandu View Post
    Salut,

Am cateva intrebari: Acumulatorul are garantie ? Este normal ca un acumulator sa se duca dupa 7-8 incarcari ? Cat ar trebui sa ma tina un acumulator de J-510 daca ''aburesc'' la greu ?

Multumesc

Intreaba de garantie de unde l-ai cumparat.
    Este impresionant daca mai functioneaza. J-510 este o prastie.

Un acumulator tine ok 1-2 luni incarcat zilnic de 2-3ori cu mici variatii. Dupa aceasta perioada se simte ca si-a pierdut capacitatea.

---------- Post added 08-01-2010 at 08:13 PM ----------

MacDoc mercic de raspuns anterior

Cu placere, bafta cu investitia.

---------- Post added 08-01-2010 at 08:30 PM ----------

care acumulatori sunt mai buni, simpi sau cu buton ?

Eu recomand cu buton, au mufa sigilata si nu scapa lichid in ei, in rest sunt la fel ca performante.

---------- Post added 08-01-2010 at 08:33 PM ----------

simpli scuze

5. #2145 SP
    Mersi,

De unde am cumparat eu mi-au spus ca acumulatorul nu are garantie....baietii buni dar o sa am grija de ei.

6. #2146 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Mersi,

De unde am cumparat eu mi-au spus ca acumulatorul nu are garantie....baietii buni dar o sa am grija de ei.
    ti-am trimis un sfat pe privat
    Bafta

7. #2147 SP
    mersi Nicos

8. #2148 SP
    Junior Member RaduRek's Avatar
    Doamnelor si Domnilor.... incepatori....nimic nu e bun de NIMIC in primi pasi daca nu ai ceva cunostinte de mecanofizicotehnica...eu am luat ca atare chestia asta in prima faza si topaiam tare fericit 2-3 zile ca ceva m-a facut sa imi inlocuiesc atat daunatorul viciu si urat mirositor...dupa care aceste chestii au inceput sa functioneze defectuos...ba bateriile, ba atomizorul....etc, deci bucuria a tinut fff putin, insa dorinta a depasit conditia financiara si am zis sa trecem la ceva mai performant (901) chiar de firma cumparat din diverse locuri....mda cu asta a tinut ceva mai mult bucuria...si investitia in consumabile evident....dupa cateva sute de ron cheltuite in 2-3 saptamani am zis sa punem capat si cu produsul acesta si sa incrcam altul numai sa nu ma intorc la tigari obijnuite...evident tinand forumul acesta sub observatie si comunicand cu cativa doctori de pe aici am trecut la 510 (noroc ca a fost Joey) si facea abur mult.... deasemenea nici acesta nu m-a convins cu fiabilitatea (doar bateriile originale automate care merg si azi fara probleme dupa 2 luni de utilizare) deci in concluzie si asta spun cu mare sustinere nu va asteptati la minuni din partea acestor produse sa functioneze bine mai mult de cateva zile indiferent de marca daca fumati inainte de a schimba metoda 1 pachet pe zi....asta deoarece materialele si tehnologia folosita sunt precare chiar si fenomenul de producere a aburului instant . Acum sunt happy pt ca timpul a lucrat in in favoarea obisnuintei cu noul viciu electronic si sentimentului ca fumatul obijnuit e groaznic de urat mirositor si mai ales daunator.

9. #2149 SP
    Aici iti dau dreptate fara sa am cunostiinte de mecanofizicotehnica ( daca suntem incepatori sa nu o luam ca pe o injuratura)....
    Cat fumai inainte si cat fumezi acum ? Daca nu mai bagi tutun spune-ne cum stai cu pufaitul din 510, toata ziua si faci pauza doar sa schimbi bateria sau o mai si lasi ? te intreb fiindca incerc sa aflu cum o folosesc altii fata de mine.

mercic

10. #2150 SP
    Aici iti dau dreptate fara sa am cunostiinte de mecanofizicotehnica ( daca suntem incepatori sa nu o luam ca pe o injuratura)....
    Cat fumai inainte si cat fumezi acum ? Daca nu mai bagi tutun spune-ne cum stai cu pufaitul din 510, toata ziua si faci pauza doar sa schimbi bateria sau o mai si lasi ? te intreb fiindca incerc sa aflu cum o folosesc altii fata de mine.

mercic
    Sandu....eu ca sa inteleg ceva din chestia asta atunci cand am facut trecerea la ecofumat sa zicem am luat 2 kituri de 901 adica 4 baterii 4 atomizoare si evident lichid de pe unde m-am descurcat diverse arome.....astea m-au ajutat timp de 2 saptamani dar din ce in ce mai putin abur pana la zero.....am mai suplimentat cu un kit tot de 901 din alta sursa...cica mai conscrata, asta a mers si mai prost cu toate ca a fost mai scump......aici a urmat trecerea la 510 (aveam deja 6 baterii de 901) am luat un kit la recomandarile doctorilor de pe forum cam din cea mai sigura sursa de Joey deci 2 baterii si 2 atomizoare... astea m-au impresionat un pic la cantitatea de abur si gust....dar la fel nu mai mult de 1 saptamana apoi am mai luat 10 atomizoare 2 baterii si 2 adaptoare pt bateriile de 901 in ideea de a imi mentine starea eco....si cam asa au trecut cele 2 luni cu prizele pline de incarcatoare si o taraba de componente pe aici.....in prezent am mai suplimentat cu ceva baterii mai mari improvizate si incarcatoare mai rapide (dar mai mult de curiozitate), deasemenea nevoit fiind am reusit sa operez si atomizoarele de 510 si sa le reconditionez care actual nu imi ia mai mult de 15 minute sa le pun pe picioare si chiar sa fie mai fiabile decat cele originale adaptand alte materiale in componenta elementului principal de producerea aburului....cu toate astea nu am mai mult de 3 reprize pe zi sa pufai putin si asta nu mai mult de 10 minute...mai mult ma joc cu aceasta minune si explic altor fumatori sa incerce pt ca nu sunt in pierdere deloc apeland la aceasta metoda de a se lasa de fumat daunator......

11. #2151 SP
    Ce sa spun....respect si spor la investitii. Parerea mea este sa iti deschizi un magazin on line de ECOFUMAT SH macar daca tot ai investit atat.

Mercic de raspunsuri

Dezvaluie-ne cea mai sigura sursa de Joey

12. #2152 SP
    Ce sa spun....respect si spor la investitii. Parerea mea este sa iti deschizi un magazin on line de ECOFUMAT SH macar daca tot ai investit atat.

Mercic de raspunsuri

Dezvaluie-ne cea mai sigura sursa de Joey
    Sunt printre noi fi sigur....poti citi mai in urma si o sa ii afli...sau or sa sesizeze sniguri cum au facut si in cazul meu...parerea mea e ca daca producatori nu fac o mica modificare in constructia atomizorului sau sa schimbe ceva materiale pe acolo o sa cam sufere lumea de infiabilitate.....sa zicem....eu oricum am terminat demult cu investitia in componenta Atomizor...o sa incerc totusi sa refac cateva si sa le ofer spre experimentare cunoscutilor de pe aici....

13. #2153 SP
    Junior Member Xaero's Avatar
    Salut, mi-am luat si eu o jucarie d-asta de 3 zile.. am cumparat-o cu titlul de dse510/joye510 acum observ ca e diferenta intre ele, orice ar fi important e ca nu am mai fumat tigari cu tutun de cand am luat-o, cum pot verifica de care este, am luat de pe Tigara electronica DSE510 - Tigara Electronica - tigara electrica, forum tigara electrica, tigari electronice, tigari electrice cu scuzele de rigoare pt link, chiar nu fac reclama. Daca nu este Joye de unde pot lua un Joye autentic? De unde pot lua lichid mai calitativ? Multumesc!

LE: explicati-mi mai exact diferenta intre joye 510 si dse 510 ca am vazut fel de fel de poze cu ele si cam toate arata la fel.. unii zic ca ar avea piese interschimbabile (exista cuvantul? ) intre ele.. caz in care singura diferenta pe care o vad este atomizorul, bateria fiind la fel.

14. #2154 SP
    Junior Member cicosdinel's Avatar
    De aici http://www.joyetech.ro/,poti lua Joye 510.

15. #2155 SP
    Quote Originally Posted by Xaero View Post
    Salut, mi-am luat si eu o jucarie d-asta de 3 zile.. am cumparat-o cu titlul de dse510/joye510 acum observ ca e diferenta intre ele, orice ar fi important e ca nu am mai fumat tigari cu tutun de cand am luat-o, cum pot verifica de care este, am luat de pe Tigara electronica DSE510 - Tigara Electronica - tigara electrica, forum tigara electrica, tigari electronice, tigari electrice cu scuzele de rigoare pt link, chiar nu fac reclama. Daca nu este Joye de unde pot lua un Joye autentic? De unde pot lua lichid mai calitativ? Multumesc!

LE: explicati-mi mai exact diferenta intre joye 510 si dse 510 ca am vazut fel de fel de poze cu ele si cam toate arata la fel.. unii zic ca ar avea piese interschimbabile (exista cuvantul? ) intre ele.. caz in care singura diferenta pe care o vad este atomizorul, bateria fiind la fel.
    Produsul pe care l-ai luat este de calitate fiind facut de Sailebao, unul dintre cei mai mari producatori. Diferente majore intre dse510 si joye510 nu exista. Se pare ca e una la atomizor, unii spunand ca joye scoate mai multi aburi.

Totusi sunt unele persoane pe acest site care sunt EXCEPTII. Nu spun acest apelativ intr-un sens negativ. Totusi camarazi de abur, nu mai speriati incepatorii ca nici o e-tigara nu este buna. Daca voi pufaiti in draci si distrugeti atomizoare si baterii nu inseamna ca toti sunt ca voi. Eu am 3 luni de cand fumez electronic. Am in kit un dse901 si un dse510 si schimb cam un atomizor la 3 saptamani. Deci nu crapa dupa 2-3 zile cum spunea cineva.

Normal ca sunt oameni care inhaleaza non-stop, nefacand pauze si forjand atomizoare. Asta nu inseamna ca produsele existente nu sunt fiabile. Acesti oameni sunt doar Exceptii. Eu am deja vreo 7 prieteni care s-au lasat de fumat folosind tigarile electronice.

Aburi de calitate!

16. #2156 SP
    Neata,

MadDoc, a-si dori sa fac ceva cumparaturi de latine azi sau maine daca se poate. Putem sa luam legatura cumva ?

Mercic

17. #2157 SP
    Mie imi place mai mult DSE 801 de aici am luat Tigara electrica - electronica ,are cartusul mai mare si accumulatorul de 280 mA.

18. #2158 SP
    Pipa a fumat cineva ? Cum se comporta ?

Mercic

19. #2159 SP
    De sarbatori am fumat pipa electronica. (DSE601)
    Iti pot spune ca m-am plictisit pana s-a terminat cartusul... mie nu-mi placea lichidul cu care era incarcat (Marlb) si vroiam sa-l reincarc. Nu se mai termina... m-am chinuit cateva zile sa-l termin.

De asemenea bateria... uiti s-o mai incarci. In ceea ce priveste cantitatea de aburi este tot cam la fel cu modelele 901 si 510... nu e mare diferenta. E misto ca poti sa pufai exact ca din pipa normala. Nu trebuie sa tragi primul puf in piept... pentru ca e mai slab. Il alegi pe al doilea sau al treilea.

Eu zic ca daca nu esti posesor de tigara electronica nu se merita sa ai numai pipa... decat daca ai fost fumator de pipa. Altfel, daca iti permite buzunarul, se merita s-o ai pe langa alte scule... si s-o scoti la petreceri... e de mare efect. Toti vor sa incerce.

Aburi de calitate!

20. #2160 SP
    Am lut DSE 601 de aici E-Cigs.co.uk, Online Store ,dar se strica repede ,am 3 dar 1 mai e buna.Tine toata ziua si abur mult.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 224 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 208 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks