Buna MJR, bun venit.
@MadDoc: Materialul filtrant hagen e mai bun decat lipton mod?
Va astept cu dicutii si pareri si pe blogul meu : Emporio
Banuiesc ca am voie sa scriu asta, sper ca nu'i problema...daca e problema va rog sa ma scuzati, dar am si eu nevoie de cat mai multe pareri si discutii pe blog.
Happy vaping !
Bine ai venit MJR!
Eu personal il "simt" cam la fel ca liptonul cu lichide PG.
O sa-l testez zilele astea si cu lichide VG sa vad acolo cum se comporta fiind mai dens lichidul. Pe lipton nu prea m-au convins VG-urile.
O sa incerc un buretel foarte rarefiat, nu stiu de ce dar am impresia ca o sa fie super cu VG![]()
Incarcatorul rapid USB 510 de pe vapers are protectie pentru supraincarcare? Ca se aprinde led-ul verde, mai stau putin si iar se aprinde led-ul rosu, iar verde iar rosu si tot asa...
n am mai postat si n am mai citit nimic de aici de ceva vreme. din decembrie fumez iar normale...din pacate...rezistasem cu digitale 4 5 luni (cu normale doar la bautura) dar se p[are ca iar fum normale si ma tot gandesc sa trec pe digitale da' mi-e lene...ca nu s la fel de bune parca. eu am modelul 901...
Au toate, asa clipoceste de la baterie, cipul din baterie are decizia finala cand e bateria incarcata.
Incearca si alte modele de atomizoare / cartomizor, e pacat sa renunti fara un pic de lupta
Imposibil sa nu gasesti unul care sa te satisfaca.
Sa stiti ca fara un pic de vointa si sa vrei sa te lasi de obiceiul de a mai fuma tigari normale degeaba ai electronica.
Poti sa incerci sau sa ai in casa enşpemii de modele de tigari sau lichide.. tot degeaba.
Trebuie sa-ti impui singur - DE AZI NU MAI FUMEZ TIGARA NORMALA
Cam asa se aplica si la tigara electronica ..dar e obiceiul naibii.
Am 8 luni in care am fumat fix 2 tigari:
1 - cind am spart un laptop de nervi
2 - cind era sa faca un taximetrist accident, eu fiind in acel taxi.
In rest am stat pe E.T. fara probleme si daca imi vine cumva pofta de tigara normala bag lichid mai tare in cartus si trece.
Salut,
vaporizez de cam o luna, DSE901, eu din pacate intai am cumparat, am incercat si apoi am dat peste acest forum, pe care nu am reusit sa-l citesc in intregime (inca).
Inainte fumam cam la 1,5 -2 pachete pe zi (More) si DSE901 nu cred ca e cea mai potrivita alternativa pt mine. Ar fi OK daca atomizoarele m-ar tine mai mult. Am vazut aici diverse postari, la primul atomizor dupa nici o saptamana am zis ca nu stiu eu sa-l folosesc, am trecut la al 2lea, la fel : 1 saptamana, am cumparat din alta parte, tot 1 saptamana ma tine.
E durata normala?
N-am incercat sa le curat inca, dar am vazut atatea variante ca nici nu stiu ce sa-ncerc...
Si luminati-ma si pe mine, de unde cumpar propilen glicol?
Era sa o patzesc azi... Bine ca ca nu avea chitantierul la el (un prof)...
Cred ca trec pe aburi (din nou)...Postlicealele astea...
mautzu- ET-ul meu este un joye 510, atomizatorul pe care'l folosesc zilnic are fix 1 luna, singurul mod de a curata atomizatorul a fost si este ca in fiecare seara sa'l las la scurs peste noapte cu un servetel in el iar dimineata sa'l suflu putin dinspre partea de alimentare la baterie. Dupa mine este cea mai comoda curatare si care cel putin la mine da randament.
PS acelasi mod de curatare il aplic si la atomizatorul sotiei si acesta lucreaza fara probleme si acum
@MadDoc deci nu exista niciun pericol daca o las la incarcat 8 ore? Nu scade durata vietii, nu nimic?
NovAlex, nu, nici o problema.
In momentul in care e full cipul din baterie taie conexiunea. Incarcatorul semnalizeaza prin schimbarea permanenta in verde/albastru.
O data la cateva minute e posibil sa mai treaca in rosu led-ul dar e normal, bateria mai verifica daca e in incarcator. Frecventa depinde de la un fabricant la altul, dar momentan toate lucreaza asa (KR, Joye, DSE, RN).
OK, MadDoc, multumesc pentru lamurire, mai am totusi 2 intrebari
1. Dauneaza acumulatorului daca nu il incarc in cicluri complete? Adica il las la incarcat 5 minute, il mai pufai, iar il pun la incarcat...?
2. Stie cineva daca o sa aduca pe Vapers tabachera cu incarcator sau PCC pt megabaterie 510?
Bookmarks