Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 138 of 224 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 188 ... LastLast
Results 2,741 to 2,760 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #2741 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Sint in teste cu un nou tip de "vata".
    De fapt am taiat partea "tare" (cea verde) de la un burete dublu din bucatarie (nou - de spalat vase) si-am bagat-o asa uscata in mustiuc.
    Prima impresie este gustul - care nu se simte. Lucru bun. Nici macar n-am mai spalat cu apa calda/fierbinte inainte - sa nu se deformeze.
    Celor care vor sa testeze la fel recomand sa nu tineti tigara verticala cu bateria in jos (pina sinteti siguri ca nu intra in ea) !!!
    Posibil va trebui sa inlocuiesc elichidul cu unul mai vascos, pe baza de glicerina.
    Elichidul aluneca bine, ramine (si) in mustiuc iar buretii sint foarte ieftini.

2. #2742 SP
    Member yoshy262's Avatar
    vladtheodor - ala e tratat chimic.. sigur vrei sa folosesti asa ceva intru-un cartus?

3. #2743 SP
    Member NovAlex's Avatar
    Nu am eu nu stiu ce experienta in domeniu, dar sunt sigur ca nu e sanatos sa folosesti "vata" din burete de spalat vase in cartus... Yoshy are dreptate. Cele mai sigure raman cele pentru acvaristica...

4. #2744 SP
    Junior Member ciuciunghezu's Avatar
    referitor la buretele de acvariu...am incercat cu un burete rar albastru de la Juwel. 2 zile am folosit in cartuse acest burete atat in ale mele cat si in celel ale sotiei, in aceste 2 zile amandoi am avut dureri de cap(la propriu), coincidenta sau nu, am renuntat la burete si am trecut din nou pe plasa lipton modata

5. #2745 SP
    Member NovAlex's Avatar
    @ciuciunghezu a zis cineva acum vreo 30 de pagini, daca nu ma insel MadDoc: buretele ala albastru e tratat chimic, si desi nu face rau pestilor, daca se vaporizeaza lichid din el cine stie ce efecte are, pe langa dureri de cap...

6. #2746 SP
    Inca nu ma doare nimic, am patit asa cu altele...
    Revin cu review daca totul e ok (sau cer antinevralgic).

7. #2747 SP
    MJR
    Junior Member MJR's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Inca nu ma doare nimic, am patit asa cu altele...
    Revin cu review daca totul e ok (sau cer antinevralgic).
    vezi ca daca scoti clabuci in loc de vapori inseamna ca a fost tratat cu detergent inainte ca tu sa-l folosesti

8. #2748 SP
    Zii "sa faci spume!"

9. #2749 SP
    Member yoshy262's Avatar
    ciuciunghezu - Cind ai avut dureri de cap ai pufait lichid luat de pe okazii (sau alte surse) , sticla cu eticheta simpla, din plastic?

Daca da, de la lichid era.

ps - am pus si o poza
    E sticla alba sau incolora, dar etichetele de pe ea sunt identice.
    Attached Images Attached Images contrafacut.jpg

10. #2750 SP
    yoshi- lichidul il iau numai din sursele de incredere (cezar, eugen) producator dekang. Cu siguranta a fost de la burete. Cum am trecut din nou pe PTB cu acelasi lichid ca refill nu am mai avut niciun disconfort
    LE azi mi-a venit "coffe"...primele impresii: aroma ok-bestiala chiar/ tarie(12): prea slaba ptr mine(sunt obisnuit cu 24 si/sau 18)

11. #2751 SP
    Junior Member morecore's Avatar
    Unul din atomizoarele de DSE901 are 3 zile de utilizare, scoate abur destul insa nu mai scoate aroma; trage tot timpul spre ars. Aroma se simte cand picur 1 picatura pe atomizor, dar parca nici atunci ca lumea. Ce ar putea fi ?

12. #2752 SP
    Member yoshy262's Avatar
    morecore - cred ca nu alimentezi cartusul destul de des si mergi mai "pe uscat" si de aia nu are aroma + ca se simte a ars din cauza ca se incinge firul din atomizor.
    e doar o presupunere.

ps - daca ai posibilitatea schimba si vata din cartus si treci pe plasa Lipton.

ciuciunghezu - Cafeaua o poti amesteca cu lichid de 24/18 daca ai, numai sa nu aiba aroma tare ca nu o acopera cafeaua (gen Redbull).

Nu o sa mai fie aroma aia de cafea 100 dar rezultatele sunt satisfacatoare iar aroma bate chiar si asa orice lichid cu aroma de cafea.

Eu personal am ramas pe 12, cafea pura..e belea
    Acum, dupa 1 luna de pufait pe 12, daca pun de 18 ..deja simt ca e prea tare.

Sunt pe drumul cel bun ca sa ma las de tot

13. #2753 SP
    ms de sfat yoshi, asta intentionam sa fac cand ajung acasa. acum sunt la job si nu am cum sa fac amestecul(ma gandeam sa'l fac ceva de genul 3 picaturi/refiil-cartus de coffe in completarea altor lichide mai tari)

14. #2754 SP
    Junior Member emporio's Avatar
    Buna... am luat si eu KR808 de la Radu si sunt foarte multumit de ea...inainte aveam DSE 901, dar sincer mai mult ma satisface KR-ul decat 901-le...Mai mult fum, mai multa aroma , mai multa tarie !!!E periculoasa rau ..V'o recomand la toti !!! Multumesc Radu ! Happy VaPinG !!!

15. #2755 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Donez glicerina vegetala..

Daca doreste cineva sa-mi dea un semn...

Am in jur de 1L, expira in luna a 4-a 2011.

PS- stau in Bucuresti, Militari.

16. #2756 SP
    Junior Member kkmk's Avatar
    Mi-am facut si eu cartus cu plasa, dar parca nu are nici un d-zeu. trag a paguba. cre' ca fac eu ceva gresit. cat despre bateriile de pen-style modate cu capsa pentru a face contact, e tare greu pentru ca nu cred ca aici e buba cu fiabilitatea lor. Sunt proaste, pur simplu dintr-o suma mult mai larga de motive. care tigara e mai fiabila, dar sa scoata aburi la greu, asa ca pen-style? (stiu, stiu, si cu asa in asa, si cu sufletul in rai...)

17. #2757 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Baterie pe buton.

Daca nu are limitare tragi aburi timp de 7-10 secunde, cat te tine "plamanu".

18. #2758 SP
    Junior Member drbarsan's Avatar
    Quote Originally Posted by kkmk View Post
    mi-am facut si eu cartus cu plasa, dar parca nu are nici un d-zeu. Trag a paguba. Cre' ca fac eu ceva gresit. Cat despre bateriile de pen-style modate cu capsa pentru a face contact, e tare greu pentru ca nu cred ca aici e buba cu fiabilitatea lor. Sunt proaste, pur simplu dintr-o suma mult mai larga de motive. Care tigara e mai fiabila, dar sa scoata aburi la greu, asa ca pen-style? (stiu, stiu, si cu asa in asa, si cu sufletul in rai...)

dse 905
    janty joye stick v3

19. #2759 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Quote Originally Posted by kkmk View Post
    Mi-am facut si eu cartus cu plasa, dar parca nu are nici un d-zeu. trag a paguba. cre' ca fac eu ceva gresit. cat despre bateriile de pen-style modate cu capsa pentru a face contact, e tare greu pentru ca nu cred ca aici e buba cu fiabilitatea lor. Sunt proaste, pur simplu dintr-o suma mult mai larga de motive. care tigara e mai fiabila, dar sa scoata aburi la greu, asa ca pen-style? (stiu, stiu, si cu asa in asa, si cu sufletul in rai...)
    nicosticku de la maddoc cu atomizor joye510 xxl

20. #2760 SP
    Junior Member drbarsan's Avatar
    Salutare forumisti,

A incercat cineva" tunarea" unui cartus DSE 901 cu plasa lipton ?

Caci Incercarea mea nu a dat nici un rezultat, parca nu-i nici o diferenta!

Si inca o problemuta: acelasi lichid din 901 are un gust (adica n-are) si din JJoyeV3 e super!

Mersi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 138 of 224 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 188 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks