Sigur nu e Windows ca ar fi crashat pina acumin loc de blue screen avea un blue LED
O rugaminte la tine, noteaza si posteaza perioada de functionare pentru LR, sint curios cit o sa te tina si in ce mod o sa crape.
Sigur nu e Windows ca ar fi crashat pina acumin loc de blue screen avea un blue LED
O rugaminte la tine, noteaza si posteaza perioada de functionare pentru LR, sint curios cit o sa te tina si in ce mod o sa crape.
Cind crapa o sa ma uit pe factura din situl de unde l-am cumparat si postez.
Inca merge. Situl... nu stiu cit timp. Era vorba de o perioada si dispare.
Banuiesc ca atomizorul LR va mai tine o vreme, merge super pe ego sau nicostick.
De fapt folosesc acelasi LR cumparat in paginile anterioare.
Cel de ieri este unul normal dar l-am pus pe (una din) bateriile de 808 auto/280 cu inel adaptor.
Cred ca o sa prinda mucegai din cauza lui ego. Mint. Am shareuit azi 808-ul unui vecin ca nu mai avea tigari la bere...
pierzi din comoditate prin faptul ca tre sa picuri destul de mult si des.
e destul de incomod, mai ales la volan pe drumurile noastre "ideale" adica pline de gropi
si eu folosesc LR tot la picatura, dar sa stii ca pe autostrada in strainatate merge picurat si la 200 km/h
la noi in tara si al 50 km/h mi-e frica sa picur
![]()
Pai nu stiu ce sa zic. Pentru drumuri lungi cred ca e mai bine de folosit cartomizorul sau atomizorul dedicat (de Ego). Am inteles ca intra mult, la fel ca intr-un 801. Sint reincarcabile. Personal folosesc atomizoare de 510 cu capac din acela la 12 lei. E aceasi chestie in cite am inteles, poate la urmatoarea investitie voi afla. Daca sint umplute cu elichid de 24 nu vei mai inhala asa des, garantez... Inca ceva aburitorilor: zilnic (seara) mergeti cu atomizorul de joye510 la chiuveta, il umpleti ca pe un pahar (cu apa normala) si suflati sa iasa prin gaurele. INCHIDETI OCHII CIND SUFLATI !!! Repetati umplerea si spalarea pina observati ca interiorul a devenit mai alb, mai curat iar apa clara. Pentru uscare suflati pe ambele parti pina nu se mai aude ca ar fi apa, puneti atomizorul pe baterie si mai multe picaturi de elichid si inhalati pina se incalzeste se usuca filamentul. Incercati sa nu deranjati prea mult "penele" de transmisie. Spalati atomizorul cit de des puteti si daca aveti buretel in mustiuc includeti-l in sesiunea de balaceala ! Am cam renuntat la "vata", prefer picuratorul ca-i gustul mai natural si am mult timp la dispozitie, foarte mult timp...
PS: Pentru amorsarea unui atomizor 510 LR am folosit incredibil de mult elichid. Cam 6-8 picaturi odata. La cele cu rezistenta normala e nevoie doar de 4-5...
salutare,
am si eu o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva. As dori sa-mi trec sotia pe tigari electronice (eu nu fumez). Momentan ea fumeaza kent 1 (deci nu foarte tari, cred ca sunt printre cele mai slabe tigari de pe piata), ~1 pachet/zi.
Imi puteti va rog descrie/recomanda un basic kit ptr asa ceva?
mersi.
'Lil.
lilmonkey, daca nu fumeaza mult, si atunci doar tigari slabe... sa incerce un kit Joye510 (probabil ca o sa vrea ceva fara buton, dar ti-as recomanda sa-i iei si o baterie cu buton). Ai avantajul ca oricand poate trece la eGo, la LR-uri, XL-uri sau alte nebunii. Gasesti pt. ele adaptoare la orice baterie, gasesti cartuse, and so on... Parerea mea![]()
MonkY, mersi de raspuns. Imi puteti da pe PM va rog locul de unde va cumparati marfa de obicei? am citit putin in urma, am vazut ca prepararea/asamblarea se poate "moda" dupa bunul plac, dar mie imi trebuiesc lucrurile cat mai simple (as putea spune daca se poate plug&play![]()
Q: pentru o doamna/domnisoara e mai greu sa recomanzi un eGo. E totusi cam mare, groasa, grea... you get the point
lilmonkey: ai pm !
Je ... m-am gindit la asta dar totodata era ideea de o scuti de experimente neplacute. La urma urmei cu eGo este ca-n reclame: satisfactie garantata !din experienta daca-mi iei eGo-ul acum si-mi dai orice model de eT clasic e ca si cum m-ai trimite in preistorie. Dar vorba lui Tamango ... noua ne place radiou ! sa face ce vrea domnule !
btw ... mai ales ca fumeaza 1 pac/zi, exact ca mine, eu care este nu am fost satisfacut pe deplin decit de eGo![]()
Cumparati EGO direct. Investiti o singura data in produsul electronic apoi doar in elichide.
Celor care abia au inceput abureala sa-si cumpere un atomizor de rezerva.
Intotdeauna bateria este mai grea dar EGO arata bine in mina. Sa cumpere bateria mica.
Pina apar dispozitivele cu baterii de ceas sau cu celule solare mai dureaza...
Apropo, alte elichide (in afara de cele bazate pe glicerina vegetala sau propilenglicol alimentar) - a mai descoperit cineva !?
Au aparut si "T-rex"-uri. Baterii de 650 mAh la fel ca EGO dar cu cerc luminos imprejur...
Sa vedem la ce pret vor fi ofertele. Butonul pare mai stabil...
T-rex-urile alea sunt grafica 3D, e departe de produsul "ad labam".
Din ce am testat eu pica cam 30% intr-o saptamana. Sunt mai slabe chiar decat Riva.
Astea ce sunt ? T-rex Electronic Cigarette-T-rex Electronic Cigarette Manufacturers, Suppliers and Exporters on alibaba.com Tot grafica !?![]()
Eu ma refeream la poza... e o randare 3D a produsului si nu produsul final.
Doar am si zis ca le-am testat, nu am negat ca ar exista.
Miine-mi cumpar guma de mestecat![]()
Aduce fiecare ce vrea, le da cu cit vrea, iar incep discutiile ca "a lui" e mai clona ca "a mea"...
Io doar stau si aburesc. Am deja. Si nu dau la nimeni !!!![]()
Hai sa va descurajez putzin: tutun ieftin | pentru rulat | tigari rulate | aparat tigari | aparat de rulat | fumat
Cine rezista tentatiei ???![]()
Salutare tuturor,
Eu sunt un fumator de clasice si anume pall mall slims cam 1 pachet si ceva pe zi. Din cate am citit pe acest forum as inclina sa cred ca mie mi s-ar potrivii 510-le dar cu bateria de 280 Ah. Voi ce mi-ati recomanda?
Ce trebuie sa cumpar pentru inceput? Eu am vazut un chit de 510, contine 2 tigari si 5 cartuse plus incarcator 220V, trebuie sa imi cumpar tot acum bateria de 280 Ah si sticluta de e-lichid?
Unde gasesc si eu aceste componente mai ieftin? poate primesc aici raspuns pe PM
Va multumesc mult , astept raspunsuri si abea astept sa trec si eu in tabara celor ce fumeaza sanatos sau chiar a celor ce nu fumeaza
Bookmarks