Neatza.
Sa iti spun care e parerea mea. nu stiu daca te-ai intors la ET sau nu. sunt abia la pag 50 din 187
Eu am de gand sa fumez NUMAI ET. iar daca va veni vremea sa trag linie si sa ies "pe minus", atunci le las cu totul. trecerea pe gudroane mi se pare criminala acum. dupa 20 de ani de fumat...
---------- Post added 02-11-2010 at 08:41 PM ----------
Helau fumaciosilor.
Iaca a trecut o saptamana de cand am trecut pe vapori si chiar nu am simtit nevoia de fum. Este adevarat ca trag "mai cu spor" cateodata, simtind ca nu ma satur, insa imi trece repede avand in vedere ca folosesc un Mix USA High pe VG.
Dar am intrat sa scriu pentru altceva. Si anume: sa fac repede un calcul dupa o prima saptamana de pufait.
Este simplu:
- 1 Tigara dse901 (cunoscuta ca MINI) - 89 lei
- 5 Cartuse originale - moca (incluse in pachet)
- 1 e-lichid High VG de 10 ml - 25 lei
NU am luat nici atomizator de rezerva si nici baterie. Sper doar sa nu ma lase searaDaca ma lasa in timpul zilei, am baieti de la care iau pana la ora 20:00.
Ieri am comandat mai mult de "fun" o tigara de o calitate indoielnica, avand in vedere ca este doar 49 lei si are in pachet cam asa:
- Tigara (acumulator + atomizor + cartus)
- 10 Cartuse de rezerva
- 3 (!!! T R E I !!!) incarcatoare - priza, USB si masina... :-s
O voi folosi numai pe strada, acolo unde mie personal nu imi trebuie foarte mult fum ci doar vreau sa suplinesc vechiul obicei de a fuma "pana la Metrou"
Totodata, pentru informarea publicului care ne urmareste, nu in scopuri comerciale, voi da si numele tigarii: E-Health.
Va tin la curent cu "cacalitatea" tigarii. Ma indoiesc ca e buna de ceva, insa nu e bine sa judecam inainte de a vedea cu se mananca, nu?
Sa pufaiti... bine!
(Sau... succesuri)
Bookmarks