Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 223 of 224 FirstFirst ... 123 173 213 221 222 223 224 LastLast
Results 4,441 to 4,460 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #4441 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am luat si Cubis Pro si Cubis 2. Ambele sunt decente... dar n-au nici-o treaba pe langa ce poate un Aspire Nautilus X (sau chiar un mini). Ma refer la MTL (plus ca m-am saturat de al lor spitback, gurgling and stuff like that). Ocazie cu care pe Nautilus X mi-am pus extensia de 4ml... si cu noile coil-uri de 1.8, e demential. E cel mai apropiat feeling de tigare normala de pana acum. De la TH (mai ales cu 12mg de nicotina), pana la smoothness, aroma, etc. Desigur, este MTL si aproape sigur e cam greu sa faci DL cu asa ceva, dar la mine nu e cazul.

Un mare avantaj este ca odata cu sticluta de 4ml (in loc de 2 cat are default), vine si o extensie pt. atomizor... coil-ul fiind in partea de jos, practic scapi de ceea ce se plang multi, cum ca ar fi prea fierbinte vaporii (normal, fiind atat de aproape de gura atomizorul). Now it's all good!

Happy vaping!
    Attached Images Attached Images aspire-nautilus-x-5.jpg aspire-nautilus-x-4.jpg aspire-nautilus-x-3.jpg aspire-nautilus-x-2.jpg aspire-nautilus-x-1.jpg

2. #4442 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Testele continua! Pana in acest moment, cel mai bun combo MTL MIC (sau mini, daca doriti), este Vaporesso Target Mini Mod + Nautilus X cu extensie de 4ml si coil-uri de 1.8ohm. Vedem cat or sa tina cei 1400mAh ai lui Target Pro... Pana una alta ma mira foarte tare faptul ca ma asteptam la mult mai mult de la ECELL-urile Vaporesso. E ceramica acolo, dar nu pot sa spun ca e WOW fata de coil-urile clasice (bune)!

P.S. Anyway, aveti cateva imagini comparative intre Joyetech eVic Primo Mini + Vaporesso Guardian tank vs Vaporesso Target Mini + Nautilus X. Exagerand un pic, as spune ca e aproape dubla diferenta (cel putin in mana). Dar, eVic-ul are marele avantaj de a accepta baterie 18650... nu prea ma impac cu rechargeable mods.
    Attached Images Attached Images vaporesso_target_mini_1.jpg vaporesso_target_mini_2.jpg vaporesso_target_mini_3.jpg vaporesso_target_mini_4.jpg

3. #4443 SP
    Member chesterb's Avatar
    @Monky, că tot ești fan MTL, îți recomand Digiflavor Siren 22.
    Cu un build de 1.23ohm dă o aromă super.
    E atomizor genesis și nu mi-am luat niciun dry hit până acum. Se saturează impecabil.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

4. #4444 SP
    Member ccheep84's Avatar
    M-a pus naiba sa ma iau dupa chesterb si sa-mi comand un Digiflavor Siren v2 22ml Deci....nu am cuvinte,bate cam tot ceea ce detin pana in prezent,Nautilus mini si Cubis Pro sunt pui pe langa Acest"Ulise".Nu doream in ruptul capului sa-mi fac propriile rezistente,asta datorita comoditatii,dar va spun:merita fiecare banut;servisarea este extrem de facila,aty-ul nu curge,nu galgaie si ce e mai imporant,da o aroma excelenta,plus ca este foarte elegant din punct de vedere estetic.Momentan il folosesc pe un Evic vtwo mini,dar am de gand sa-mi iau si un evic primo mini.Multumesc chesterb pentru recomandare,happy vaping

5. #4445 SP
    Member chesterb's Avatar
    Quote Originally Posted by ccheep84 View Post
    M-a pus naiba sa ma iau dupa chesterb si sa-mi comand un Digiflavor Siren v2 22ml Deci....nu am cuvinte,bate cam tot ceea ce detin pana in prezent,Nautilus mini si Cubis Pro sunt pui pe langa Acest"Ulise".Nu doream in ruptul capului sa-mi fac propriile rezistente,asta datorita comoditatii,dar va spun:merita fiecare banut;servisarea este extrem de facila,aty-ul nu curge,nu galgaie si ce e mai imporant,da o aroma excelenta,plus ca este foarte elegant din punct de vedere estetic.Momentan il folosesc pe un Evic vtwo mini,dar am de gand sa-mi iau si un evic primo mini.Multumesc chesterb pentru recomandare,happy vaping
    Singura "problemă" pe care am observat-o la Siren este că are mufa 510 prea lungă și înfiletat la maxim, are joc la mișcările mai bruște. Am rezolvat problema cu o "piuliță" din silicon decupată și pusă între atty și mod. La V2 ai problema asta?

6. #4446 SP
    Member westy9009's Avatar
    Wow cat de stufos a ajuns acest subiect - am fumat tigare electronica pe vremea cand avea ceva vata ( curgeam acolo ceva picaturi ) trageam 10 fumuri pana se ardea vata ... Asta undeva prin 2012 .

De ceva vreme ma gandesc serios sa trec din nou pe tigare electronica - are cineva rabdare sa ma ajute cu un BestBuy !?

7. #4447 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @chesterb: Merci de recomandare, dar are 3 issues care ma fac sa nu achizitionez asa ceva: 1) rezistenta home-made (nu mai am nici timp si nici chef sa-mi fac singur rezistentele), 2) are airflow pe jos (nu cred ca voi mai cumpara vreodata un atomizor cu airflow pe jos - sooner or later, it will leak) 3) nu e prea ok mufa (motiv pt. care vad ca e si discontinued - probabil a iesit versiune noua)

@westy9009: Din pacate au aparut atat de multe produse, incat a ajuns sa depinda mai mult de modul tau de a vapa, decat de preferintele altora. La fel e si la lichide. Eu iti pot recomanda ceva care mie imi place la nebunie, dar care tie s-ar putea sa ti se para o porcarie. Si invers.

Oricum, poti incepe prin a spune daca vrei MTL (mouth to lung) sau DL (direct lung), si daca vrei ceva cat mai usor de folosit (cu coil-uri prefabricate) sau vrei ceva cat mai custom (servisabil, la care sa-ti faci singur coil-uri). Dupa care, daca vrei ceva care sa tina cat mai mult (tank de minim 4ml, acumulatori 18650 - eventual doi) sau vrei ceva cat mai mic (cu baterie incorporata, eventual AIO - all in one)... La fel de mult cum conteaza si bugetul. Una este un AIO de 100 lei (in care ai si mod/baterie si atomizor) si alta sunt nebuniile unde doar mod-ul costa 500 lei, atomizorul inca 200...

8. #4448 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Quote Originally Posted by westy9009 View Post
    Wow cat de stufos a ajuns acest subiect - am fumat tigare electronica pe vremea cand avea ceva vata ( curgeam acolo ceva picaturi ) trageam 10 fumuri pana se ardea vata ... Asta undeva prin 2012 .

De ceva vreme ma gandesc serios sa trec din nou pe tigare electronica - are cineva rabdare sa ma ajute cu un BestBuy !?
    Pentru inceput,iti recomand calduros un Aspire nautilus mini sau Nautilus 2,cu rezistente gata facute,pe un mod Evic.Nu o sa fii dezamagit.Daca vrei sa te apuci de "mesterit",atunci mergi cu incredere pe ceea ce a recomandat chesterb(mai precis versiunea a 2-a,pe care am luat-o si eu,deoarece prima nu se mai fabrica din cate am inteles.

---------- Post added 25-10-2017 at 16:56 ----------

Quote Originally Posted by chesterb View Post
    Singura "problemă" pe care am observat-o la Siren este că are mufa 510 prea lungă și înfiletat la maxim, are joc la mișcările mai bruște. Am rezolvat problema cu o "piuliță" din silicon decupată și pusă între atty și mod. La V2 ai problema asta?

Din pacate,aceeasi problema o are si versiunea a doua:mufa are un mic joc,atunci cand e montata pe mod.Cred ca am sa fac si eu chestia cu garnitura.Apropo,ce kanthal folosesti pentru rezistente?

9. #4449 SP
    Member westy9009's Avatar
    Pentru inceput,iti recomand calduros un Aspire nautilus mini sau Nautilus 2,cu rezistente gata facute,pe un mod Evic.Nu o sa fii dezamagit.Daca vrei sa te apuci de "mesterit",atunci mergi cu incredere pe ceea ce a recomandat chesterb(mai precis versiunea a 2-a,pe care am luat-o si eu,deoarece prima nu se mai fabrica din cate am inteles.

Din pacate,aceeasi problema o are si versiunea a doua:mufa are un mic joc,atunci cand e montata pe mod.Cred ca am sa fac si eu chestia cu garnitura.Apropo,ce kanthal folosesti pentru rezistente?
    Merci mult de recomandare - exista in bucuresti orice magazin cu produse pe care pot sa le testez ? ( exclus - sictiritii din mall ) unde atunci cand ii intrebi ceva ori stau pe FB ori se uita la tine de iti vine sa pleci si sa iti cumperi un cartus de tigari

10. #4450 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Fara nicio intentie de a face reclama,eu imi comand din mai multe magazine online: Vapersone(Bucuresti),Ivape , Voore.Dupa mine cei mai ok sunt vapersone.Mai exista posibilitatea achizitionarii produselor din magazinele din afara,dar aici nu ma bag,fiindca nu am comandat niciodata.

11. #4451 SP
    Member chesterb's Avatar

Kanthal nu prea folosesc. Cu excepția coilurilor exotice pe RDA-uri (alien, staggered, fused, etc)

În rest, bag SS sau Ni80 pentru rezistențele clasice.
    Quote Originally Posted by westy9009 View Post
    Merci mult de recomandare - exista in bucuresti orice magazin cu produse pe care pot sa le testez ? ( exclus - sictiritii din mall ) unde atunci cand ii intrebi ceva ori stau pe FB ori se uita la tine de iti vine sa pleci si sa iti cumperi un cartus de tigari
    Poți să te duci cu încredere la Vapez Romană. Băieții sunt foarte ok.
    Pentru început poți lua eVic. E printre cele mai bune moduri entry-level.
    Dacă vrei ceva serios, să te țină mult și bine, orientează-te către un mod cu chip de la Evolv (DNA75/DNA200/250) sau YiHi, cel din urmă fiind mai user friendly pentru începători.

12. #4452 SP
    Member chesterb's Avatar
    Noile achiziții, versiunea tiny and gay.
    RDA bottom feed Pulse 24 V2 de la VadyVape combinat cu SS316L în dual-coil de 0.25ohm lovite de 1 buc. 18650 Sony VTC5a pe un Squonker mecanic Armageddon MFG V2.
    Lovește bine rău!!!

13. #4453 SP
    Member chesterb's Avatar
    Mai vine cineva la Vape Wars vineri?

14. #4454 SP
    Admin MonkY's Avatar
    My new Precious: Vaporesso Tarot Nano! 2 luni am asteptat dupa el - la naiba cu Posta Romana!
    Attached Images Attached Images vaporesso_tarot_nano_1.jpg vaporesso_tarot_nano_2.jpg

15. #4455 SP
    Member chesterb's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    My new Precious: Vaporesso Tarot Nano! 2 luni am asteptat dupa el - la naiba cu Posta Romana!
    Dat lookz dope!
    Să-l stăpânești sănătos!

16. #4456 SP
    Member chesterb's Avatar
    New MTL toy: Kayfun Prime setat cu Ni80 de 0.32, 7/8 spire pe 2.5mm - 1.17ohm, totul așezat pe un eVic VTC mini scos de la naftalină

17. #4457 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Hehe, m-am jucat cu o clona de Kayfun Prime si dadea rusine oricarui atomizor MTL.
    Asta, Berserker mini sau clona DoggyStyle (original nu se mai gaseste din ce stiu), restul sunt cam prastii.

18. #4458 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pentru mine, poate sa fie mama atomizoarelor... in momentul in care vad ca are airflow pe jos, spun NO WAY! Inca nu am vazut atomizor cu airflow jos care sa nu curga (sooner or later, la temperaturi mai mari sau mai mici, sau in diferite pozitii). Sorry!

19. #4459 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Clona nu curge deloc (o foloseste de vreo luna), ma indoiesc ca originalul ar face-o. Si la 150 RON, merita incercata daca esti fan MTL.

20. #4460 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O luna e prea putin... mai ales ca inca nu ai testat vara, cand se dilata mai mult o-ring-urile and stuff. Sau sa testezi alergand sau mai stiu eu ce, incercand sa intelegi cum de a ajuns lichidul prin pantaloni

Cat despre 150 RON, probabil spui de clona, pt. ca originalul e 5-600 RON (enorm pt. niste bucati de SS). Iar la banii aceia, primesti doar un atomizor cu capacitate de 2ml. Eu de-abia ma descurc cu cele de 4-5ml... Si nu-mi place sa ma plimb cu n sticlute dupa mine.

Also, am obosit de mult incercand sa-mi fac singur coil-urile. Prefer varianta prin care il schimb odata la 2-3 saptamani in 5 secunde si aia e. Nu stiu daca la Kayfun poti sa pui coil-uri "din fabrica".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks