Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 224 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 ... LastLast
Results 641 to 660 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #641 SP
    Junior Member Amonastro's Avatar
    E-LIQUID 30 ml PENTRU REINCARCARE TIGARE SI TRABUC ELECTRONIC !

Eu am comandat de aici cu ciocotala, cafea si tabacco. Spunea pe mail ca are si cherry. Lasa-i un mesaj si iti va raspunde pe mail (trebuie mai intai sa-ti faci cont pe Okazii.ro) Eu am adresa lui dar nu o postez aici fara sa am acordul apartinatorului. Vezi ca daca faci comanda cererea va merge catre alt id al altui vanzator, unde sticluta e 50 lei/ 30ml. Am preferat asa pentru ca mi-a achitat el curieratul in provincie si am fost foarte multumit. Scuze moderatorului daca ii miroase a publicitate!

2. #642 SP
    Junior Member dana's Avatar
    Multumesc Amonastro, i-am scris sa-l intreb daca are. Sper sa gasesc...

3. #643 SP
    Junior Member Aris's Avatar

@nicos1968 la ce pret?

Quote Originally Posted by nicos1968 View Post
    cine vrea e liquid de o calitate exceptiomnala din punct de vedere calitativ si gustativ sa-mi de un pm.Bafta la toata lumea
    in final cu ce aroma te-ai delectat?

4. #644 SP
    Member nicos1968's Avatar
    aroma..virginia 0 nicotine...scoate si vapori ff multi...super ca gust

---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

la pretu de 27 /10 ml dar acuma e 20/10 ml

5. #645 SP
    Member wolfydaniel's Avatar
    Hallo all
    Mi-a sosit si mie coletul din UK, cu tot ce-am comandat
    1 e-cig super si 1sticluta 30ml e-liquid Johnson Creek tabaco
    in 7zile a ajuns la mine la domiciliu la Arad, f interesant, am urmarit totul pe Track&Trance - Posta Romana si RoyalMail si am stiut exact cand ajunge fara sa ma agit
    Cand a sosit postasul, l-am si luat, hai da coletul , l-am surprins
    Sunt f multumit de produsele primite, calitate-pret. In sfarsit pot si eu observa diferenta dintre un atomizor functional 50% (reparat de mine) si unul in stare OK.
    De e-liquidul Johnson Creek, sunt f multumit. Intentionat mi-am luat XHIGHT tabac, pt a simti senzatia cat mai asemanatoare fumatului. E tare, are gust bun, si iti ofera senzatia de satietate, cu xhight, cine/cui ii prieste, e f ok si se fumeaza cu pauze mai mari. Doar ca e putin diferit lichidul asta Johnson Creek fata de celelalte de tip regular ce-am avut, are o aroma mai dulceaga si un gust de (napolitane), ceva de genul, nu-i chiar gust de tutun cum ma asteptam. In fine, e OK si asa.
    Cine a mai comandat Johnson Creek tabac?
    Tot la fel ca la mine este?, gust dulceag?
    Iar pt cei care ati mai experimentat diverse arome.... ma intereseaza un lichid care-i mult asemanator la gust cu tutunul, de ex: cartusele ce le-am luat din tara sunt cu aroma Malboro, sunt f bune, au un gust f fin. Este ceva asemanator XHIGHT pe situl UK, la 30 ml? Nu ca nu-mi place Johnson Creek, ba e chiar f bun, insa pe urmatoarea comanda sa mai schimb lichidul
    Iar 30ml liquid XHIGHT cam cat timp va ajunge voua? merge 1luna? Precizez ca inainte fumam 1pachet la zi, acum descarc 1-2 uneori 3 baterii pe zi si cam 10-15 picaturi

6. #646 SP
    Member maniac360's Avatar
    Quote Originally Posted by wolfydaniel View Post
    Iar 30ml liquid XHIGHT cam cat timp va ajunge voua? merge 1luna? Precizez ca inainte fumam 1pachet la zi, acum descarc 1-2 uneori 3 baterii pe zi si cam 10-15 picaturi
    Si eu fumam la fel si mie imi ajunge 30ml vreo 2 saptamani (med sau high).

7. #647 SP
    Aham, ms Ca deja incep sa ma uit stramb la sticluta mea de 30ml
    In 3 zile am consumat aproape un sfert din continut, daca o tin in ritmul asta, sigur nu-mi ajunge 2 saptamani
    Incepator, asta e , la inceput bagi mai mult pana incepi sa-ti dozezi vaporizarea
    Oricum, important e ca nu mai fumez. E adevarat, dimineata beau cafeaua cam pe fuga, ca nush, nu prea se combina vaporii si cafeaua la fel ca si fumul. Dar ma voi obisnui. Sunt altii care beau cafea la greu si fara sa fumeze defel
    Important e sa-mi fac rezerve de e-liquid, din curse cat mai convenabile la pret, ca altfel n-are rost
    Vad ca ce e postat mai sus, de pe okazii, ar fi f convenabil, tre sa ma bag si eu, doar sa fi de calitate
    Cei care ati comandat din acea sursa, sunteti multumiti ???, (ca pretul e la jumate fata de la cei de din UK , sau din alte surse)

8. #648 SP
    Adresa de e-mail de la care puteti comanda lichid cu arome la 30ml / 50 ron este
    [email protected]
    Eu am luat cu cafea si ciocolata si sunt multumit de ele. Cel cu cafea are gust de cafea prajita iar cel cu ciocolata se aseamana cu ciocolata amaruie. Tabacco (din care i-am luat tatalui meu) are un gust puternic de tutun (dupa vreo 10 inhalari nu te mai atingi de tigara vreo 30 min- pe putin)

P.S. Nu eu sunt vanzatorul - dar i-am cerut permisiunea sa-i postez adresa pe forum! Sper sa nu iau avertisment de la bunul nostru moderator!

9. #649 SP
    ..a inceput lupta vanzatorilor de e liquid....cred ca produsele ar trebui recomandate de cei care au beneficiat de ele..bafta celor care beneficiaza de ele..

10. #650 SP
    Am scris acolo - nu vand eu. Vanzatorul e din Bucuresti iar eu din Focsani. Am luat de la el 5 sticlute in doua zile (doua eu, una taica-meu si doua pentru colegele de la serviciu pe care le-am corupt la Janty DURA-C).

11. #651 SP
    k..scz ..eu stiu al cui e email...nu trebuiai sa te simti jignit..nu ti-am spus cu rautate..bafta si scz din nou

12. #652 SP
    Scuze si eu pentru neintelegere. Nu m-am simti jignit. Am dat doar putin inapoi pentru ca nu ma simteam vinovat. Spor la fumat - mai ales maine cand se va ingramadi tara la vot

13. #653 SP
    pai, totusi care-i faza, deci cce comanzi de pe okazii, adresa postata de tine mai sus, nu e 30RON/30ml, e defapt 50 RON ?, Trece prin 2 maini, care-i faza.
    pai daca comand 3 sticlute a cate 30RON Bucata + transportul 15 lei, e 105 lei
    apoi daca trec de pe un email pe altul cu 50lei sticluta, pt 3buc voi plati 150RON
    E o mica diferenta, adica mai iau 1portie in banii astia, chiar de plateste respectivul transportul
    Scuze, da sunt comfuz. mie mi-ar surade la 30RON, Asa cum e descrisa oferta de pe okazii :-|

14. #654 SP
    Nu trec prin doua maini, ci trebuie sa fie un bug al site-ului! Comandai de la unul si pe fapt primea altul mesajul comenzii. Gasisem si cu 30 Ron dar nu livrau in provincie si nu aveau ce arome imi doream. In plus omul s-a miscat foarte repede ... iar eu eram foarte grabit. Taica-meu isi terminase lichidul si nu vroiam sa-l vad iar strivind chistoace in scrumiera.

15. #655 SP
    Revin,
    Cu o intrebare intrebatoare
    A comandat cineva de la origine Heaven-gifts.com Ruyandirect.com Best E-smoking Shop
    Daca da,
    Care sunt procedurile, mod plata, taxa transport si durata transportului
    Thx

16. #656 SP
    Junior Member cicosdinel's Avatar
    De aici am luat un RUYAN E-Cigar http://ecigarettes.cn/wholesale-lots-c-12.html.Am Platit cu cardul VISA de la BRD ,dar dureaza aproape o luna pana soseste in tara si se ridica de la vama din posta,o data pe saptamana intre orele 09-11.M-a costat atunci 201lei.Atat a fost oprit de pe card.

17. #657 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    woflydaniel, ca alternativa poti incerca lichid cu aroma cigar. eu nu am incercat dar din ce am citit are o aroma mai puternica de tabac. poate cineva care a incercat deja ar putea sa ne descrie mai bine.

18. #658 SP
    Aham,
    Bun, deci n-are rost sa ma complic, ce iau pe mere dau pe pere, o fi pret bun la eliquid, dar mai bine iau de la customerii nostrii pt ca iesi bine luand din China, dar numai la cantitate
    E f bun J C -ul, chiar super, mai ales asta Xhight tabac, dar ... ies cam scump, asa ca trebuie sa ma reorientez de la surse mai ieftine
    Thx tabac sau france cigar am fost sfatuit si eu, ca mie nu-mi trebuie migdale, cocos sau mai stiu eu ce... tutun pisat sa fie

19. #659 SP
    Junior Member vincenzo's Avatar
    Salutare,
    Mi-am cumparat aceasta tigara electronica la sfatul unui prieten din canada. El a incercat 3 tipuri de tigari in 6 luni si fiecare l-a lasat balta in cam o luna jumate. Apoi si-a luat asta, facuta in Anglia. Am avut probleme bineinteles, fiind vorba de reseller roman. E un baiat plictisit care are cateva cartuse pe stoc si m-a tinut 2 luni cu comanda. Dupa ce am trimis mailuri la compania mama din UK mi s-a raspuns ca e un reseller, mi s-a spus ce stoc are si am renuntat sa mai sper ca primesc tigara. Apoi, surpriza, saptamana trecuta m-a contactat tipul si sambata dimineata mi-am cumparat-o. Puteam sa-mi comand din Ca si sa o primesc in 2 saptamani, dar nu eram prea convins ca vreau tigara electronica. Daca nu ma mai suna tipul, nici nu ma sinchiseam prea curand. Imi place sa fumez.
    M-am uitat pe foarte multe forumuri din canada, SUA si UK, iar tigarile astea evolution sunt printre cele mai apreciate pt ca au componente made in UK, asamblate in UK. M-a costat 2 mil, am primit 2 baterii de 300 ma, un incarcator usb (care incarca in 3 ore pe USB 2.0) si are un atomizor serios, solid construit din ce am vazut. Marea dezamagire a fost la patroane. Am primit 5 si le-am consumat in 2 zile. Mi-au satisfacut din plin nevoia de tigara si pot spune ca trageam cam de 20-30 de ori la vreo 5 ore distanta. Dar, am citit in intregime si forumul asta si din alte forumuri trag concluzia ca m-au tinut prea putin. Ma bucur ca m-am lasat de "analoage" cum le ziceti voi pe aici, pentru prima data in 7 ani de fumat.
    Azi am comandat de pe okazii de la un user pe nume romancoins o sticluta cu 50ml de elichid. E urgent si ma oftic la culme ca a trebuit sa-mi iau tigari analoage dupa 2 zile de fumat electronic. Am vazut ca Romancoins e membru pe forumul asta. La 75 RON nu mi se pare mult pentru 50ml de elichid. Totul e sa-mi si raspunda cineva la comanda.
    Sunt f multumit de tigara, de efecte dar, ce nu am vazut mentionat pe aces forum este pericolul pe care il prezinta nicotina pura. 1miligram de nicotina pura omoara un CAL.(vezi wikipedia) Am vazut ca cineva de aici spunea ca i-a amortit buza dupa ce i-a curs elichid din patron in gura. Nicotina pura, chiar in concentratii mici, diluata cu glicerina, este extrem de toxica.
    M-ar interesa un vanzator de eliquid in cantitati mari. Ceva de genul 100 ml la un pret de 100 ron mi s-ar parea rezonabil, tinand cont de preturile practicate in Toronto pe Kijii sau Craiglist.

20. #660 SP
    Quote Originally Posted by vincenzo View Post
    Salutare,
    Mi-am cumparat aceasta tigara electronica la sfatul unui prieten din canada. El a incercat 3 tipuri de tigari in 6 luni si fiecare l-a lasat balta in cam o luna jumate. Apoi si-a luat asta, facuta in Anglia.
    Este exact ce mi-am luat eu direct din UK, (situl e postat pe intreg forumul in zeci de discutii) adik super ecig V1, este si V2, la care diferenta e ca are 2 leduri rosu pt jar si verde pt avertizari si nichelina atomizorul care este externa, nu in corpul atomizorului ca la V1, Super ecig, impreuna cu mini ecig, sunt cele mai fiabile et-uri, si care bineinteles sunt Made in China nicidecum UK , Cat despre nicotina, citeste mai bine pe aici: http://www.e-cigarette-forum.com/forum/nicotine/ sau http://tobaccoharmreduction.org/faq/nicotine.htm
    Griji imi fac si eu pt toxina asta (nicotina), dar .... mai multe griji ar trebui sa-ti faci daca continui sa fumezi tigari normale.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 224 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks