Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 224 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... LastLast
Results 841 to 860 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #841 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Am mai gasit niste modele de baterii cu switch manual.
    Cred ca se potrivesc pe DSE-801
    Content of battery: 280 mah

Manual pen style e-cigarette KT-102-Large Photo & Picture
    Sau aici:
    http://szkendat.en.alibaba.com/produ..._Hottest_.html

2. #842 SP
    Junior Member daniella4's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    As dori si eu lagatura cu "omul din Cringasi" ca e aproape de mine... Are lichid !? Eventual sa-mi dea dinsul un PM "de cunostinta" pls !

P.S.: poti reumple de cite ori vrei cartusul, cumperi cu 2 lei apa oxigenata de la farmacie, desfaci, arunci atomizorul si cartusul cu vata (si vata) in ea (desfacute) vreo 1-2 ore, le speli bine cu apa plata, le mai lasi un sfert de ora sa le treaca mirosul (in apa plata) si le sufli bine dupa care le lasi pe o sugativa la uscat. Vata o poti inlocui cu filtru de cafea, vata de acvarii sau ce mai gasesti scris in forum. La prima "ardere" vei simti gustul de apa oxigenata dar trece... Si vechea vata o poti refolosi dupa spalare.

Apropo, ce parere aveti de situl HELP ? Pentru o via?? f?r? tutun !? Cel cu campania lor antifumat. Am uploadat la ei filmuletze personale de prezentare e-tigari si nu prea le baga nimeni in seama... Poate nu au interes sa promoveze "fumatul sanatos".
    Disperare mare: un atomizor a murit ieri dupa vreo 9 zile de la cumparare, iar celalalt - cu aceeasi vechime -abia daca mai scoate un strop de fum/

Pe cel care numai scotea nimic l-am lasat in apa distilata peste noapte, acu-i la uscat...Am incercat inainte de asta sa trag din el fara cartus (metoda gasita tot aici, dar n-am reusit sa-l fac sa se desfunde..s-o fi ars pur si simplu).

Il bag la "baie" si pe celalalt? Daca-l stric de tot?!

..pana mai fac rost de alte atomizoare imi fac sepuku..sau trec pe analoage ceea ce ar fi tot aia!

---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------

..uitasem: e vorba de RN 4081..cred ca-s cele mai proaste eT.
    Zau c-ar trebui sa facem un clasament cu subiectivismul de rigoare, dar experimentand fiecare dam in faliment!

3. #843 SP
    Member wolfydaniel's Avatar
    sa sti ca nu-s cele mai proaste RN4081, sunt chinezarii si depinde cum le nimeresti
    pe mine ma tinut 3saptamani un atomizor si nu l-am menajat deloc, l-am folosit la maxim si mi sa ars pt ca am facut experimente pe el, i-am dat sa fiarba apa oxigenata, l-am folosit cu incarcator de 6V, si in cele din urma s-a ars pt ca l-am fiert prea mult , trebuie sa-ti iei alt atomizor.
    Am citit mai in spate, ca pe cineva l-a tinut 4luni RN4081, nu stiu daca tinechiar atat, e vorba si de intensitatea cu care tragemdin el. O intrebare am. Ai e-liquid? daca nu, ar fi bine sa-ti iei, pt ca folosind doar cartuse, fara sa le dam lichid, fumam f mult mai pe uscat ca sa zic asa, adica stoarcem cartusele care sunt slab umplute si nu-i bine pt nichelina ca asa se duce repede, trebuie sa aiba lichid tot timpul cat fumam. Eu asa am patit cu primul atomizor care nu mi-a functionat nici 3zile Neavand e-liquid, trageam din cartuse pana la ultima picatura si apoi pe uscat. A murit imediat.

4. #844 SP
    Junior Member LucianCM's Avatar
    Quote Originally Posted by daniella4 View Post
    Disperare mare: un atomizor a murit ieri dupa vreo 9 zile de la cumparare, iar celalalt - cu aceeasi vechime -abia daca mai scoate un strop de fum/

Pe cel care numai scotea nimic l-am lasat in apa distilata peste noapte, acu-i la uscat...Am incercat inainte de asta sa trag din el fara cartus (metoda gasita tot aici, dar n-am reusit sa-l fac sa se desfunde..s-o fi ars pur si simplu).

Il bag la "baie" si pe celalalt? Daca-l stric de tot?!

..pana mai fac rost de alte atomizoare imi fac sepuku..sau trec pe analoage ceea ce ar fi tot aia!

---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------

..uitasem: e vorba de RN 4081..cred ca-s cele mai proaste eT.
    Zau c-ar trebui sa facem un clasament cu subiectivismul de rigoare, dar experimentand fiecare dam in faliment!
    Nu am avut RN4081 dar am avut echivalentul DSE101. Nu stiu cat de fiabil este dar am renuntat la el imediat cand am vazut ce greu este sa reincarci cartusul si bateria mica (si... cantitatea mica de fum si am renuntat definitiv la toata clasa de super-mini). Avand cartusul asa de mic, probabilitatea ca atomizorul sa fie utilizat de multe ori "pe uscat" este mare si poate de aici si arderea rapida a atomizorului...

Si spalarile atomizoarelor sunt bune, dar nu asa de des... O data la doua saptamani mi se pare suficient.
    Daca nu ai gasit atomizoare de RN cauta si testeaza DSE10-103 din cate stiu eu sunt echivalente si poate se potrivesc. Atentie, trebuie testat daca se insurubeaza bateria si daca cartusele sunt identice. Am vazut multe modele de super-mini la care s-a potrivit bateria dat cartusele difera (diametre diferite, pozitia si forma rezervorului de lichid diferita, etc.)
    Cele mai fiabile de pana acum s-au dovedit: DSE801, janty KissBox, DSE901
    In rest pipa, trabucul, rn-uri, kr-uri si j-uri si alte specii de super-mini ori au cazut foarte repede ori nu mai scou fum cat ar trebui iar atomizorul este echivalentul unui set nou (pipa si trabucul).
    Cand trecem total pe eT trebuie sa luam in calcul si ce ma fac daca... si ce ma fac daca mi se intampla in weekend, dar daca sunt pe munte... Nu sunt pesimist ci doar realist. Cand facem calculul costurilor trebuie sa luam in calcul si piesele de rezerva (care trebuie sa existe, chiar daca nu la inceput dar usor usor ar trebui sa fie achizitionate). Daca facem calculul doar ca daca fumam 1 pachet/zi => 6-7*30=180-210 lei, acum la eT consum 1-1.5ml/zi => 30-45ml/luna deci cam 50-100lei/luna => deci mama ce economii vom face. Ar trebui sa luam in considerare niste rezerve la inceput (cel putin un atomizor de rezerva) si dupa asta si un atomizor la 1-2 luni si la 5-6 luni trebuie schimbata si bateria.

5. #845 SP
    cand iti moare primul atomizor, mai ales daca se intampla in timp f scurt, ai tendinta de-a renunta la ET-uri si sa revii la analoage. mai ales ca esti nevoit(a) sa-ti iei tigari normale.
    e bine sa cantarim situatiille si sa alegem solutia corecta si invatand din experientele altora, chiar daca mai bagam mana in buzunar, tot economie se numeste, pe viitor fiind, dar e vorba de sanatate iar asta e cea mai inteleapta decizie. BINEINTELES, Cea mai inteleapta e renuntarea definitiva la nicotina, dar... nu suntem aici pt asta

6. #846 SP
    ..sa nu mai vorbim de cand iti mor 2 atomizori la distanta de o zi!!!!
    sau sa nu fiu pesimista? Pe al doilea l-am scos adineauri din apa disltilata, l-am clatit si e la scurs/uscat. In cat timp pot sa-l incerc?

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

...si, da, am e-lichid. Mult.
    ..si mai astept maine sa-mi vina o comanda noua cu arome de mere si cirese

Atomizor inca n-am gasit si marti plec la mare...Fan Curier-ul livreaza si la hotel, ce stiti?

7. #847 SP
    Junior Member cicosdinel's Avatar

8. #848 SP
    Junior Member stavros77's Avatar

contactul cu bateria

Atentie la contactul cu bateria (acumulatorul) sa fie bine uscat, sters. in prealabil tii o vreme in pozitie verticala cu cartusul in jos sa nu se scurga spre baterie apa.
    Depinde ce adresa le dai celor de la FanCurier, oricum te anunta, au nr tau de tel. si vb in prealabil unde sa vina.

9. #849 SP
    Vad ca are si v-a spus asta.

10. #850 SP
    Quote Originally Posted by cicosdinel View Post
    Stiu.
    Acolo si incerc, mi-a raspuns omul ca are si vreu sa-mi fac provizii. De alfel e sg oferta pe care-am gasit-o.

11. #851 SP
    De la el am luat prima eT- RN4081 prin decembrie si merge si acum.Atomizorul chiar alimentat prin USB de la PC.Mai folosesc insa si pipa si trabucul si DSE901.

12. #852 SP
    Quote Originally Posted by cicosdinel View Post
    De la el am luat prima eT- RN4081 prin decembrie si merge si acum.Atomizorul chiar alimentat prin USB de la PC.Mai folosesc insa si pipa si trabucul si DSE901.

Doamne ajuta!

...cu toate ca nu cred ca de el depinde, cu de bafta fiecaruia!

13. #853 SP
    depinde de unde le achizitioneaza

14. #854 SP
    ..scuze ca v-am monipolizat forumul cu pb mele!

cred ca dupa ce ma intorc de la mare iau si eu DSE901 sau 801. Care-i mai fiabil?

15. #855 SP
    Daca e vorba de adi dinu de pe okazii,il recomand, e de treaba si are produse bune
    De la el am luat atomizor RN4081 si l-am primit in cutiuta, nou nout scria pe chinezeste pe el (avea si ceva lichid *propylen glycol cred, practic era scadat interiorul atomizorului in acel lichid, a trebuit sa-l spal mai intai ca avea gust metalic, ciudat), chestia e ca functioneaza surprinzator. Cand l-am pus in functiune a scos f multi vapori, nici un atomizor nu s-a comportat ca si asta. Nu stiu de unde e sursa lui, dar nu se compara cu cel ce l-am luat de pe un site din Romania sau cu am luat de pe e-cigs.co.uk, diferenta este enorma, nu numai ca nu mai inghit lichid, dar si cantitatea si gustul vaporilor e mult mai buna.
    I-ati vreo 3 atomizoare sa ai, vezi sa specifici sa-ti faca reducere. Fan Curierul iti trimite unde vrei tu, Doar e serviciu door to door

16. #856 SP
    Quote Originally Posted by wolfydaniel View Post
    Daca e vorba de adi dinu de pe okazii,il recomand, e de treaba si are produse bune
    De la el am luat atomizor RN4081 si l-am primit in cutiuta, nou nout scria pe chinezeste pe el (avea si ceva lichid *propylen glycol cred, practic era scadat interiorul atomizorului in acel lichid, a trebuit sa-l spal mai intai ca avea gust metalic, ciudat), chestia e ca functioneaza surprinzator. Cand l-am pus in functiune a scos f multi vapori, nici un atomizor nu s-a comportat ca si asta. Nu stiu de unde e sursa lui, dar nu se compara cu cel ce l-am luat de pe un site din Romania sau cu am luat de pe e-cigs.co.uk, diferenta este enorma, nu numai ca nu mai inghit lichid, dar si cantitatea si gustul vaporilor e mult mai buna.
    I-ati vreo 3 atomizoare sa ai, vezi sa specifici sa-ti faca reducere. Fan Curierul iti trimite unde vrei tu, Doar e serviciu door to door

Multam de incurajari. Mi-e cam jena sa negociez...eu ma gandisem la vreo 4 atomizoare si inca o baterie (sa fie)...ca nesatula.

...mai ales ca ieri am fumat analoage oribil!
    Pana acum insa n-am mai primit niciun semnal de la Adi (n-a mai intrat pe okazii), daca pana diseara nu-mi da ok-ul poti sa-mi dai nr lui de tel sau un id sa pot sa vorbesc cu el?

17. #857 SP
    Pai aplica pt tigara elecronica RN4081 (adica faci o comanda), apoi iti vine e email datele lui de contact
    Degeaba stai asa, trebuie sa-l suni, sa vorbiti, apoi dupa ce s-a incheiat tranzactia, sa-i acorzi un calificativ, asa functioneaza sistemul pe okazii. Hai k nu vreau sa fac reclama
    Nu comanda 4 atomizoare si nici baterie, doar 2, cat sa ai pt vacanta ta. Apoi orienteaza-te spre un DSE901 sau 801, au asa voi face, ma dispera refil-ul de la modelele super tot trebuie sa scoti afara cartusul si bateria slaba. Apoi pe oriunde ma uit, toate video-urile se prezinta cu modelele mini, (cu mustuc), clar ca-s mai bune

18. #858 SP
    Quote Originally Posted by wolfydaniel View Post
    Pai aplica pt tigara elecronica RN4081 (adica faci o comanda), apoi iti vine e email datele lui de contact
    Degeaba stai asa, trebuie sa-l suni, sa vorbiti, apoi dupa ce s-a incheiat tranzactia, sa-i acorzi un calificativ, asa functioneaza sistemul pe okazii. Hai k nu vreau sa fac reclama
    Nu comanda 4 atomizoare si nici baterie, doar 2, cat sa ai pt vacanta ta. Apoi orienteaza-te spre un DSE901 sau 801, au asa voi face, ma dispera refil-ul de la modelele super tot trebuie sa scoti afara cartusul si bateria slaba. Apoi pe oriunde ma uit, toate video-urile se prezinta cu modelele mini, (cu mustuc), clar ca-s mai bune
    ok.
    Din cate ai citit care-i mai fiabil dintre cele doua?
    Preturile sunt cam la fel, design-ul nu-mi pare prea important, m-ar interesa partea cu fiabilitatea.

PS...am izbutit sa curat atomizorul celalalt si azi am fumat eT. Multumesc celor care au postat sfaturi
    Eu am folosit apa oxigenata; am citit in alta parte ca ar fi bun si spray-ul cu aer comprimat folosit la curatrea tastaturii..dar cum nu era prin baie...lol

19. #859 SP
    Nush care-i mai fiabila, pt ca n-am avut ocazia sa testez, DSE801 ar avea acumulatorul mai puternic, dar eu am sa-mi iau DSE901, pt ca e mai (universala) sa zic asa, consumabile se gasesc la greu pt mini si e f. laudata la cantitatea de vapori, bateria e de 1800mA, oricum e mai mare ca la RN4081 ce avem noi.
    Mai poti curati atomizorul si natural, eu nu mai folosesc apa oxigenata sau alte chimicale, decat cola sau mai bun. suc de lamaie
    las peste noapte atomizorul in zeama de lamaie si e OK, dar trebuie uscat apoi si amorsata nichelina cu e-liquid

Vezi ca figuri de nefunctionare iti mai poate face ET-ul si din cauza ca ai corpi straini pe contactii bateriei sau atomizorului, am patit asta si am curatat cu vata si spirt contactii si a mers OK , se prea poate ca nu apa oxigenata sa fi "reanimat" atomizorul, ci doar ca s-au curatit contactii atomizorului Cand se arde nichelina nu ai ai ce fac cu el, pt ca nu mai are ce incalzi lichidul

20. #860 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Ai vrut sa zici 180 mAh la bateria dse901. Mi-am luat si eu un set azi. Negru.

Atentie ! Cartusele rotunde de dura sau joye sint prea puternice, fac prea mult curent in interiorul atomizorului si duc la decesul lui prematur !!! Chiar daca nu vor scoate aburi mai multi cu alte cartuse compatibile recomand mustiucele de dse901 ! Inca ceva: Scoateti cartusul si suflati deasupra unui servetel de hirtie prin gaura de inhalare (a cartusului) ! Veti observa ca prin fantele de aerisire va iesi lichid acumulat ce impiedica doar buna aerisire a cartusului si produce la inhalare acel sunet "de parca ar fierbe ceva). Cum se zice corect ? Atomizoare sau atomizatoare !? Componentele dse801 sint compatibile cu dse901 ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 224 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks