Si setul 2 de poze
Am pus si comparativ Mini langa Super, precum si cartusele aferente. Hope it helps...
Si setul 2 de poze
Am pus si comparativ Mini langa Super, precum si cartusele aferente. Hope it helps...
doar e-tigara, astazi am facut un test cu o tigara normala (eram pe drum) si vreau sa spun ca imi doream sa ajung mai repede undeva, nu conteaza unde, numai sa am acces la o chiuveta si o bucata de sapun ... mina mirosea urit desi a fost doar o KENT 8. Ca feeling nici o diferenta, ori ca trag din eT ori din una normala este identic si la fel.
MonkY chiar aseara la aratat la o televiziune pe Miron Mitrea care fuma in parlament o tigara electica sau dus la el sa ai spuna ca nare voie sa fumeze si cand au ajuns la el si le-a explicat despre ce este vorba au plecat cu coada intre picioare.
Dada, stiu cum e. Eu ma folosesc deja de cartonasele cu "smoke anywhere", ca m-am plictisit sa explic
Oricum, am aflat o minune. Si anume, ca la o anumita farmacie din Bucuresti (nici nu stiu exact care, dar pot afla), deja se comercializeaza etigarea. 260 RON etigarea si 20 sau 30 RON pachetul de 5 cartuse. Nu e rau zic eu. Sa vedem acum, ca va creste iar pretul la tigari (de fapt cred ca va creste pana la 8-9 Euro / pachetul), cine draq o sa mai fumeze tigari normale![]()
Mda, l-au intrebat pe un parlamentar sau ceva legat de faza cu Mitrea, daca el nu trece pe "tigara ELECTRICA" si ala a zis ca nu se intoarce de la trabuc la tigara...
sa speram ca o sa ajunga si la noi in tara .... cred ca si eu o sami iau ca nu ma pot lasa de tigari .... nu am vointa![]()
260 ron pentru set eT insa daca pachetul de 5 cartuse costa 20/30 ron atunci aleluia si sa le tina acolo pina la Sf.Asteapta ! ca nu merita 5 cartuse x7 tigari = 35 tigari (maxim 10 ron)
Q: da, cartusele sunt cam scumpe. Kiturile la 260 ron nu sunt exagerate zic eu. Dar e un inceput sa vezi asa ceva in farmacii.
alalalt: eu am luat deja. Daca vrei, la urmatoarea comanda da-mi un semn cu ce mai doresti. Avantajul ar fi ca nu mai platim transportul (9 Lire) si poate la cantitate mai mare iese si de un discount![]()
Hehe daca e asa buna Et io cumpar lu taicamiu , sa nu mai fumeze 4 pachete pe zi , ci doar un cartus de Et , care nu mai miroase si nu mai ii provoaca tuse![]()
Oficial n-am mai fumat tigari normale de 5 zile. Asta pentru ca inainte de noaptea de revelion (cand am primit tigara) m-am crezut destept si n-am citit cum sa infiletez tigara bine ca sa se incarce. Dupa 2 zile, prima tigara a fost un chin dar am fumat vreo 5-6 pana la sfarsitul serii.
Dar azi se fac 5 zile de cand n-am mai fumat deloc.
Sa nu va asteptati tigara sa faca minuni... curiozitatea sau pofta de tigara normala mai apare din cand in cand si e nevoie si de vointa ca sa fumezi doar electronic (ha! ce trendy suna).
Mi se pare mie poate dar eu nu simt nici o diferenta intre cartusele HIGH si MID. Low l-am avut doar pe cel care a venit cu tigara dar n-am fumat mai mult cat sa simt o diferenta.
Pana acum, Cherry High este preferatul meu dar odata ce-mi termin stocul pe care mi l-a facut DeeDee de high, cred ca trec pe MID
Alta chestie misto e ca m-a izbit o raceala groaznica dar nu mai am aceeasi senzatie de rau dupa ce fumez ca atunci cand esti racit si tanjesti dupa o tigara.
Bookmarks