Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 224 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 124 174 ... LastLast
Results 1,461 to 1,480 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1461 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Quote Originally Posted by shortafella View Post
    i fckin did it! si functioneaza.
    ieri am mai fumat si normale seara (la o vodka), dar azi pana acu n-am simtit nevoia doar de vapori. trag la modul pufaiala de vreo 3 ori consecutiv apoi bag totu n piept. repet asta de vreo 3 4 ori si m-am saturAt vreo 30 min. asta cu low in cartridge.

p.s.: daca in loc de substanta aia pun ceai, functioneaza? sau trebuie combinat neaparat cu substanta speciala?

nu pune decat e liquid..alfel iti poti strica atomizoru

2. #1462 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    nu exista ceva cu aroma de tigara reala?
    Am primit aseara cu ocazia zilei onomastice al unui amic o cigara Montecristo originala. I-am pus gind rau si-am avertizat gazda de intentia mea. O voi taia rondele sau in lung ca pe vanilie si o voi pune la macerat in propilen glicol (inca imi lipseste acest ingredient). Cineva mi-a recomandat ca o pot totusi fuma printr-un tub cu vata, nicotina fiind retinuta de ea apoi sa arunc vata in PG. Ceeace s-ar bate cap in cap, din articolele anterioare am retinut ca vata fiind in prealabil procesata cu inalbitori si alte chestii care nu ar avea ce cauta in PG-ul meu . Deci mai bine o voi taia in bucati mari, ulterior sa le pot scoate cu usurinta fara sa lase impuritati sa-mi cada in atomizor...

3. #1463 SP
    Junior Member daniella4's Avatar
    Intrebare pentru expertii in confectionat filtre:
    Cat de dens trebuie facut filtrul?
    Am senzatia ca daca e prea dens nu se asigura bine umezirea atomizorului...asa e sau mi se pare mie?
    Imi e greu sa apreciez densitatea ideala

4. #1464 SP
    daca in loc de substanta aia pun ceai, functioneaza?
    E-lichidul se evapora la 60 de grade aproximativ. Apa la 100. Ar trebui sa folosesti un aspirator bun sa poti incalzi filamentul (nichelina) . Iar in loc de apa de la robinet (contine clor care poate arde filamentul) pui mai bine cola. Sau nici cola ca se arde zaharul din ea si se caramelizeaza. Ma refeream la puritatea apei...

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

Quote Originally Posted by daniella4 View Post
    Intrebare pentru expertii in confectionat filtre:
    Cat de dens trebuie facut filtrul?
    Am senzatia ca daca e prea dens nu se asigura bine umezirea atomizorului...asa e sau mi se pare mie?
    Imi e greu sa apreciez densitatea ideala
    Mai bine cumperi cartuse noi, indiferent daca se potrivesc sau nu la tigara ta si "transferi" vata in vechiul tau mustiuc.
    O sa incerc si eu cu vata din cartuse dse801 ca-s mai mari. Sa vad cit costa. Tai cit nu-ti trebuie si salvezi resturile sau umpli spatiul din mai multe bucati.

5. #1465 SP
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    E-lichidul se evapora la 60 de grade aproximativ. Apa la 100. Ar trebui sa folosesti un aspirator bun sa poti incalzi filamentul (nichelina) . Iar in loc de apa de la robinet (contine clor care poate arde filamentul) pui mai bine cola. Sau nici cola ca se arde zaharul din ea si se caramelizeaza. Ma refeream la puritatea apei...

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

Mai bine cumperi cartuse noi, indiferent daca se potrivesc sau nu la tigara ta si "transferi" vata in vechiul tau mustiuc.
    O sa incerc si eu cu vata din cartuse dse801 ca-s mai mari. Sa vad cit costa. Tai cit nu-ti trebuie si salvezi resturile sau umpli spatiul din mai multe bucati.

Pai dupa ce am citit despre filtrele de acvarii si am cumparat asa ceva...ati aflat ceva nou si rau despre ele?

6. #1466 SP
    Quote Originally Posted by daniella4 View Post
    Pai dupa ce am citit despre filtrele de acvarii si am cumparat asa ceva...ati aflat ceva nou si rau despre ele?
    Nu, din contra, e chiar buna. Doar ca la inceput, pina "se da pe brazda" are un gust ciudat amarui. Cred ca ar merge mai repede, sa-si piarda acest gust deranjant daca ai opari "VATA" de acvarii (poate chiar fiarta 1-2 minute) apoi sa o lasi la uscat sau o presezi bine intr-un servetel de sters nasu'. N-am stiut daca ai citit sau nu, printre paginile forumului, am scris ca-si pierde si din volum prin incalzire. Apoi bagi cit incape in cartus, neindesind prea mult. Credeam ca nu agreezi vata de acvarii asa ca am scris si alternativa (cea cu cumparatul cartuselor, chiar daca sint diferite ca model si te-ai murdari umpic pe miini de la juice).

7. #1467 SP
    Junior Member traznet1984's Avatar
    @wolfy - merge brici faza cu fibra din plasa pentru tencuieli Eu am 510 si am trecut-o ca la original pe deasupra rezistentei in suportul de tabla. La 901 nu pot sa o folosesc pentru ca ar trebuie sa rebobinez rezistenta si deja saraca e prea fragila

By the way am si eu 1 luna completa fara intreruperi, cum am patit din mai pana acum 1 luna, de cand am abandonat "analoagele" puturoase Doar vapori voie buna si cateva kg in plus pt. ca desi ma simt mai bine nu am reusit sa ies din tabieturi

Deci China rules!!! Sa faca in continuare lichide cat mai "limpezi"

Happy vapin' !

8. #1468 SP
    Junior Member shortafella's Avatar
    voi ati observat ca pe cutia cu substanta scrie "highly toxic" si ca e f bad pentru environment?
    nu va ingrijoreaza deloc chestia aia?

nu exista alternativa la lichidul ala?

9. #1469 SP
    Member MadDoc's Avatar
    E "highly toxic" pentru ca contine nicotina.

Alternativa e sa-ti faci singur lichid din arome alimentare (naturale), propilen glicol si glicerina - fara nicotina, evident, curate ca lacrima.

10. #1470 SP
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    E "highly toxic" pentru ca contine nicotina.

Alternativa e sa-ti faci singur lichid din arome alimentare (naturale), propilen glicol si glicerina - fara nicotina, evident, curate ca lacrima.
    Sustin. Reteta mai sus: glicerina si esenta de cozonaci. (bre nu luati boraxata de la farmacie ca nu-i buna!!!). Chiar nu-i trebuie nicotina.

11. #1471 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Revin cu clipul mentionat: nicostick cu senzor de atingere + reincarcare pe USB.
    Scula functioneaza perfect si a trecut testele cu brio.

12. #1472 SP
    Nu, din contra, e chiar buna. Doar ca la inceput, pina "se da pe brazda" are un gust ciudat amarui. Cred ca ar merge mai repede, sa-si piarda acest gust deranjant daca ai opari "VATA" de acvarii (poate chiar fiarta 1-2 minute) apoi sa o lasi la uscat sau o presezi bine intr-un servetel de sters nasu'. N-am stiut daca ai citit sau nu, printre paginile forumului, am scris ca-si pierde si din volum prin incalzire. Apoi bagi cit incape in cartus, neindesind prea mult. Credeam ca nu agreezi vata de acvarii asa ca am scris si alternativa (cea cu cumparatul cartuselor, chiar daca sint diferite ca model si te-ai murdari umpic pe miini de la juice).
    Of. O agreez, doar ca nu am descoperit "densitatea" ideala a vatei.
    In ceea ce priveste gustul deranjant de la inceput am constatat ca la inceput trebuie sa picur ceva mai des elichid pana se imbiba ca lumea filtrul/vata.

13. #1473 SP
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    Revin cu clipul mentionat: nicostick cu senzor de atingere + reincarcare pe USB.
    Scula functioneaza perfect si a trecut testele cu brio.
    Reminder:
    Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci este situat �n Bucureşti, Str. Ion Ghica, Nr. 5, Sect. 3, Cod 030044
    State Office for Inventions and Trademarks

14. #1474 SP
    Junior Member traznet1984's Avatar
    @ MadDoc Chiar ti-a iesit mai bine "jucaria", parca e si mai usor de controlat fata de modelul initial cu buton
    Ai folosit e-liquid sau cv homemade fara nicotina?

@ vladtheodor chiar ai satisfactie cu amestec de glicerina si arome de la magazin? Orice as fi combinat fara nicotina, m-a dezamagit profund, nu aveam nici o satisfactie. Am avut acum vreo 3 saptamani glicerina combinata cu esenta de rom,vanilie( Dr. Oetker) si lamaie ( no name, pe continut scria ca nu are urme de ulei ). Gustul la primele "evaporari" era ok, placere 0 ... apoi cum am scris intr-un post anterior, ramanea un gust de ulei ars. Amestecurile le-am combinat in "n" modalitati...

15. #1475 SP
    Quote Originally Posted by traznet1984 View Post
    Am avut acum vreo 3 saptamani glicerina combinata cu esenta de rom,vanilie (Dr. Oetker) si lamaie (no name, pe continut scria ca nu are urme de ulei).
    Fugi pina la Pennymarket (eu am unul linga mine in Bucurestii Noi) ! Ia-ti sticlute de 25ml (60bani sticluta) cum am scris mai sus, cele mici sint prea mici Astea sint diluate mai mult, exact cu ce ne trebuie noua, propilen glicol si apa dedurizata. Cele de la Oetker ar putea fi intradevar doar uleiuri eterice... Chiar nu simt nevoia de nicotina cind savurez o e-tigara cu acest amestec. In 20ml de glicerina am pus cam 10ml din "esenta" magica. Depinde si de gust. Pune cum crezi tu, intii mai putin apoi cresti aroma pina zici ca-i bine. Poti pune cu degetul pe limba o picatura sa-i simti gustul inainte de a face refillul in cartus. Sa amesteci bine inainte. Si cel mai bine cind sta citeva ore inainte de consumatie. Cred ca ma apuc sa feliez si cigara Montecristo, o voi distribui in jumatatile de sticlute ramase din esente, oricum am acum cel putin 25ml din fiecare - lichid gatafacut ce trebuie aburit deci are timp sa se macereze.

16. #1476 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Reminder:
    Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci este situat �n Bucureşti, Str. Ion Ghica, Nr. 5, Sect. 3, Cod 030044
    State Office for Inventions and Trademarks
    Multumesc!
    Nu am eu bani cat cer ei acolo ca taxe. Am mai multe ghidusii facute si m-am interesat mai demult. Scorurile sunt prohibitive.

17. #1477 SP
    Te "lipesti" de un sponsor apoi patentezi doar senzorul. Ca "boxul" e demult patentat cred (ex:Janty). Dar era o idee...

18. #1478 SP
    Junior Member shortafella's Avatar
    se gasesc printre e-fumatori si fumatori de h sau mj?
    daca maruntesc foarte fin (cu un grinder) si pun putina iarba in cartus oare stric atomizatoru or something? a incercat cineva?

19. #1479 SP
    M-am reapucat de fumat. Plugarul. Weekend placut !!!

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

20. #1480 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Va mai ganditi la tigari?
    Va intrebati cum sunt facute?

Suuces!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 224 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 124 174 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks