Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 94 of 224 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 144 194 ... LastLast
Results 1,861 to 1,880 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1861 SP
    Junior Member eugen75's Avatar
    merci Vlad, poate trebuia sa fii putin mai discret, imi pare rau pt tine. La asa ceva chiar n-am cunostinte......

2. #1862 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Nu-i chiar mare problema, intimplator am dat de tine si de altii pe acolo.
    Greseala mea, intr-adevar. Incepusem chiar bine cu anunturile. Las' ca-mi da drumul inainte de sarbatori
    Mai reactualizeaza si tu pe acolo. Asta daca tot am adus vorba...
    Se poarta "up"-urile pe la ei...

3. #1863 SP
    Member yoshy262's Avatar
    vladtheodor - Sa ghicesc.. computergames.ro?

O sa vb cu un moderator de acolo sa vad ce pot face dar nu promit nimica.

4. #1864 SP
    Gracias ! Nu mai bag linkuri. Oricum e sters ce au considerat ca nu trebuie...

5. #1865 SP
    Member yoshy262's Avatar
    vladtheodor - din pacate nu am cum sa te ajut.
    Cunosc 2 moderatori pe acolo, care, din pacate, nu pot sa se bage peste cel care ti-a dat ban-ul temporar.

Asta e.

6. #1866 SP
    Da, ok. Multumesc inca o data celor care au incercat !
    Si ca sa nu stressez prea mult propun ca acest subiect sa fie inchis.

7. #1867 SP
    Junior Member ovy76's Avatar
    Salutare tuturor. Vad ca nu prea e lume noua pe acest forum, din pacate. Vroiam sa va intreb daca e normal ca o baterie de DSE902, sa tina doar 10 zile... Una din cele doua pe care le am... din kit, a inceput sa se descarce extrem de repede... in 10 min.

De asemenea eram curios daca a incercat cineva produsele janty? Observ ca sunt premium. Ce stiti despre ele?

8. #1868 SP
    Junior Member jeblond's Avatar
    Despre janty pot sa iti spun ca sunt super.

Am de la janty un stick si DURA-C ( vreo 4 atomizoare si baterii )

Toate merg fara probleme de 3 luni, un singur atomizor de 510 a crapat, dar din cauza mea ( dry burn la 5v ).

9. #1869 SP
    Member yoshy262's Avatar
    ovy76 - nu e normal sa te tina o baterie "doar" 10 zile.
    E defecta sigur...

Am baterii care merg de 3-4 luni.. daca ar fi si atomizoarele asa..as fi cel mai fericit.

10. #1870 SP
    Junior Member gaivan's Avatar
    Salut e-fumatori!
    M-am hotarat de curand sa achizitionez o tigara electronica si vazandu-va asa documentati mi-am zis ca poate ma ajutati cu ceva sfaturi. Din cate am citit pe aici pretul de 150 - 200 ron este corect. Mai ramane decizia asupra modelului. Va multumesc!

11. #1871 SP
    Member yoshy262's Avatar
    gaivan - Cat fumezi intr-o zi normala si ce marca de tigari?

12. #1872 SP
    Quote Originally Posted by yoshy262 View Post
    gaivan - Cat fumezi intr-o zi normala si ce marca de tigari?
    Marlboro rosu scurt 2 pac. / zi in ultimii 20-21 de ani

13. #1873 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Pai.. poti alege DSE 901 (ABURI MEDII, BATERIA TINE 3-4 ORE) sau poti alege TITAN 510 (sau JOYE 510, ABURI MULTI, BATERIE 2 ORE)

Lichide sa-ti iei HIGH (16,18) + ceva cartuse de schimb...

Per total te duce pe undeva pe la 300 lei (prima luna)

PS - sa-ti iei neaparat si al 2-lea atomizor de schimb, sa fie in casa in caz ca crapa primul...

Mai departe daca ai nevoie de Passthru pt. pc sau alte chestii care poti fi folosite si in masina.. vezi si tu.

Daca mai ai si alte intrebari sa postezi aici si sigur iti va raspunde cineva.

14. #1874 SP
    doar 3-4 ore??? am vazut la cineva o etigareta cigstar si se lauda ca tine mult mai mult bateria. si fum scotea indestulator.

15. #1875 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Si acel cineva fuma ca tine 2 pachete pe zi?

Asa iti pot da si eu exemplu pe un amic de-al meu care incarca bateria o data la 2-3 zile..de asta ce zici?

Stii cat fumeaza acel amic al meu? - 5-6 tigari pe zi..asa ca...

Cigtsar-ul ala seamana a dse 103..WOW..super scula..vreau si eu 2-3 kit-uri...

16. #1876 SP
    2 pac. nu fuma el da' totusi sunt 2 baterii in cutie... 4ore X 2 baterii = 8 ore... nu ramane cam mult din zi neacoperit?

17. #1877 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Sa stii ca nu esti obligat sa stai cu 2 baterii si atit.

Eu am 4 baterii + passthru + 2 nicobox + 3 atomizoare.. toate functionale.

Cind stau acasa folosesc passthru si/sau nicobox..cind plec pe afara trec
    pe baterii normale si totdeauna am atomizor de rezerva la mine.

18. #1878 SP
    adica vrei sa imi spui ca nici un model existent nu-ti acopera nevoile nici macar pentru o zi cu ceea ce se gaseste in pachet? sau voi sunteti doar fani ai 901 cu toate +/- sale si restul modelelor le excludeti din discutie?

19. #1879 SP
    Junior Member cicosdinel's Avatar
    Pipa te tine toata ziua ,dar se defecteaza repede si costa mult in jur de 50 de lire luata din Anglia si vreo 400 de lei la noi.Are accumulator de 900 mAh.

20. #1880 SP
    Junior Member iorgo's Avatar
    wow ce au mai scazut preturile la multe din magazinele on line din romania de tigari electronice, ma intreb oare se vand bine si s-au gandit sa mai lase din pret sa isi faca si mai multi clienti sau nu se vand si s-au gandit sa mai lase din pret poate sse arunca romanii la ele iar despre baterii .......... eu zic ca nu e corecta masuratoare in ore , daca zici asa, bateria de dimineata la munca ma tine 6 ore iar cea de seara la o bere cu baietii ma tine 2 ore cel mult

---------- Post added 02-11-2009 at 12:18 AM ----------

ce neplacut este sa fii nefumator si sa stai in fumul altora....si ce gretos este sa iti vorbeasca un fumator in fata ,
    ,mai ales dupa ce a baut cafeau de dimineata pe stomacu gol si a fumat o tigara , miroase a caca de crocodil
    oare asa am fost si noi ca ei !?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 94 of 224 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 144 194 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks