Lol iry, ce diferenta intre cartoful cu care ai facut prima poza si noul obiectiv![]()
Iphone
Problema este ca nu ma pot conecta la ceas cu iphone-ul. Am citit cum ca trebuie sa-i fac update la ceas intai, dar cu un dispozitiv Android, lol...
Am gasit un Lagview prin casa, am intrat in store sau cum ii zice, si nu gasesc aplicatia. Help?
Edit: am gasit aplicatia, zice insa ca dispozitivul meu nu e compatibil cu ea, incredibil.
Ah iry - eu vroiam sa imi iau Samsung Gear S2, dar din cauza incompatibilitatilor (exceptie facand cea Samsung) am renuntat, insa imi tot sta gandul, sper ca vor "deschide" tizenu si pentru iOs .. va fi al 2lea smart watch![]()
Pur si simplu e nebunie cu eco-sistemele, atata vreme cat o facea numai Apple, puteam sa traiesc cu ideea insa acum, cand mai multi au inceput sa faca "closed" system .. devine enervant.
Dap, indeed. Eu acum trebuie sa vad cum fac, sa gasesc un telefon cu android, care sa suporte aplicatia Android Wear, sa-i fac peering cu ceasul, si apoi sa-i fac update la firmware.
Abia dupa toate nebuniile astea, cu ultimul firmware pus, si cu un mic reset, il pot folosi cu iphone-ul. Noaptea mintii![]()
Finally. Maine se facea o saptamana. Mai am un colet de care inca nu stie nimeni, nimic. Sper sa vina maine.
Intotdeauna am fost pasionat de fotografie si am simtit ca e momentul sa trec de la un point-and-shoot la ceva mai avansat, asa ca am profitat de reduceri si de Black Friday si am spart banca:
- Nikon D5500 kit cu 18-55 mm bun la toate
- obiectiv Nikkor 70-300mm pentru wildlife si pozat ursii de sub Tampa
- obiectiv Nikkor 50mm 1.8G pentru portrete
- card de 32 gb
- trepied Hama Star 62
- filtru polarizare pt 18-55mm care e mai mult de protectie
- gentuta pt transport (am cumparat-o inainte sa cumpar prime-ul si teleobiectivul... si acum incape mumu in ea, stupid head is stupid..)
- cafteala de la nevasta-meama rog, cumparat cu pretext de cadou pentru ea, dar ca sa il folosesc eu
Urmatoarea achizitie o sa fie un 24mm 1.8G si daca o sa castig la Lotto si un Nikon D750 dar pana atunci mai am mult de mancat D5500 pe paine...
in ultimile doua poze (ambele facute la 50mm) se vede diferenta de bokeh intre 18-55mm si prime-ul de 50mm; pozele nu sunt atat de sharp pentru ca 1. inca invat, 2. becul in camera e de doi bani si 3. a trebuit sa reduc calitatea ca sa le pot uploada.
si cateva sample-uri... e pur si simplu minunat, un vis devenit realitate:
pozele sunt in modul auto... e bun si pentru selfie-uri cu muica![]()
Incredibil RonanN1, tie ti-a si ajuns de la Altex ? Mie nici acum nu mi-a ajuns, comandat vinerea trecuta la ora 8 dimineata...![]()
Bookmarks