Mi-a venit si mie jucaria - Altex, 400 ron. In weekend incepe distractia, cand il voi monta in Mac, ca si drive principal![]()
^ Timex FTW, frumos ceas man. O marca foarte draga mie, classic, finut. Am cateva modele fara nicio problema de ani de zile![]()
Sunt foarte seriosi si printre putinii cu un inventar atat de bun din Romania. De la ei mi-am luat si eu A5+ acum cateva luni![]()
mi-a venit si mie tv-ul , foarte misto comenzile vocale si telecomanda cu touch , se poate folosi chiar si controllerul de la ps4 pe post de telecomanda![]()
Eu nu am vazut nimic UltraHD pe netflix. Ma refer ca nu m-a dat pe UltraPeSpate nimic pe al meu 4K. Doar niste demo-uri de la Samsung. Restul, upscale si 50 bani. Investitie buna 4K asta. Am aruncat cu bani in UltaVant. Macar acum e si poiuyt. Nu a murit doar capra mea (sau portofelul meu).
PS: aaa stai ca am uitat. Vad drumurile cu motorul, in 4k, bine ca am gopro. Poiuyt, daca vrei iti dau si tie cateva filmulete sa ai si tu niste continut UltraSuperCalifragilistic![]()
Îți recomand House of Cards, găsești lista cu tot conținutul Ultra undeva pe net. Dar așa e, prea puțin conținut pe la noi.
il are altex
Televizor Smart LED Ultra HD 3D, Android, 139 cm, Sony BRAVIA KD-55X8509C | ALTEX
si emag la
Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 139 cm, 55X8509C, 4K Ultra HD
si l-am gasit la comanda in 3-4 zile la evomag la pretul
Sony Televizor LED Sony BRAVIA 139 cm (55") KD-55X8509C, Ultra HD 4K, 3D, Smart TV, Motionflow XR 1000 Hz, 4K X-Reality PRO, Android TV, CI+ LED TV Sony Bravia Televizor *139 cm Ultra HD 4K cu Android TV
lol , s-a scumpit !
eu cand l-am comandat era 5675 , acum s-a facut si la ei 6000)
Bookmarks