Eu unul sigur nu imi permiteam sa iau iphone 7. Si la asta am stat si m-am gandit o gramada. Ca normal am vrut iphone 6. Pentru mine e un salt imens de la lumia 640.
Eu unul sigur nu imi permiteam sa iau iphone 7. Si la asta am stat si m-am gandit o gramada. Ca normal am vrut iphone 6. Pentru mine e un salt imens de la lumia 640.
Era timpul pentru un ceas mai calumea ( no pun intended ) + Cutie pentru depozitare
Breitling Montbrillant Datora din 2012.
Cumparat de la MD Watches din Bucuresti , foarte de treaba domnul de acolo.
De pe olx, numai bunatati
- Tastatura cu fir, layout US, in stare impecabila (a mea a cazut de pe birou, fix in colt, s-a facut praf ). 120 lei.
- iPod Mini, batranelul. Cutie accesorii, tot. Stare foarte buna, 120 lei.
-iPod Classic, 4 GB, fara probleme la hdd, mai mult pe degeaba...
Altex 399lei
Aveam nevoie urgent de un monitor: ieftin dar si cu hdmi.
Acuma ma oftic ca monitorul are o imagine mult mai clara si mai intensa decat tv-ul, ce-i drept si tv-ul are vrio 4 ani vechime.
Femeia a reusit sa strice 5 perechi de casti in 8-9 luni(audiobook fanatic), asa ca am cumparat ceva mai ieftin
90lei ambele.
Recomand Sony MDR EX50 (daca mai exista). Sunt cele mai rezistente casti pe care le-am avut, le am din 2012 si inca functioneaza perfect. Acuma detin MDR EX110.
Panasonic G7
RODE Filmmaker Kit
Metabones XL to Canon EF
Trepied Benro
Kit Teleprompter pt tableta
Tableta Lenovo
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Eu si o prietena ne-am cumparat niste ochelari pizdosi. #Hawkers <3 | https://www.hawkersco.com/
Bookmarks