- Cum si MonkY a zis, prefer sa urmaresc filmele blu-ray de pe player, decat sa uzez blocul optic de PS3, mai ales ca mi`am dorit acest model de blu-ray player foarte mult.
- In alta ordine de idei, noul meu telefon (cadou la implinirea de 10 ani de relatie ).
Imi cer scuze pt calitatea pozelor, sunt facute cu un telefon nokia.
Cheers.
Off-topic: Poate sa-si inlocuiasca blocul optic si la BluRay player... Also, poate omul nu mai are garantie la PS3, pe cand la BluRay are 2 ani... poate chiar 3. Asa ca-l doare la basca...
On-topic: de astazi sunt fericitul posesor al unui Tassimo. Am zis ca daca tot nu exista Starbucks in Romania (la pret decent), atunci sa fie la mine acasa. Pai, ori bem cafea, ori nu mai bem?
Pe langa Starbucks, mai sunt capsule de la Suchard, Milka, Jacobs, Kenco, Carte Noire, Cote D'Or, HAG, etc... Deci jucaria stie sa faca ceai, capuccino, espresso, lapte, ciocolata calda, ice tea... totul bazat pe un sistem de cod de bare. Nu trebuie sa-ti bati tu capul cu temperatura, cu timpul de "executie", cu cantitatea... Totul e automat. I love it for now... my little bot Tassimo!
Well, ce pot sa spun... o sa incerc sa fac un mic review. Gata, am facut aici: http://www.consolegames.ro/forum/f67...ppuccino-ceai/
Enjoy!
1 2 3 4 5
[1] surubelnite mici care baga toate in corpul de aluminiu
[2] set clicket + surubelnita telescopica si diverse capete (Cr-V),
[3] prelungitor pt capetele alea
[4] cutter "mini" tip breloc (+10 minilame de rezerva)
[5] arzator gaz cu cap ceramic si aprindere automata-piezo (butelia a fost separat )
Un mouse Rapier V1 de la Verbratin ...nu am avut bani de Razer. Si am gasit la oferta cu 50 Ron in real + am castigat 50 lei la "cecul magic"
Free stuff is awesome
Astea puteai sa le pui la jocuri.
Full Spectrum Warriors e genial. Imi aduc aminte ca l-am terminat de 3 sau 4 ori cand a aparut si l-am luat si pe 2 si nu am reusit nici macar odata. Ori ii "trecuse vremea" genului, ori crescusem eu, ori era prea prost.
....ghidon nou!
http://www.consolegames.ro/forum/575899-post202.html (poză)
- NS DISTRICT 2011 (BLACK)
NS Bikes 2011 - Stay True (info.)
DISTRICT 2011 - Biciclete de vanzare - Bikexpert (info. 2)
Bookmarks