Blue bird joins the team
Energy Drinks RESIDENT EVIL & GEARS OF WAR
sper sa fie la fel de bune pe cat au costat... desi la 25kr(bucata)/14ron ar trebui sa fie ale dracu de bune. Nici nu ma aştept la altceva
TASTe Test
cel cu titlu Resident Evil a fost acceptabil... are o aroma slăbuţă la simt nu ştiu cum sa-i spun. Se simte putin aroma de tutti frutty si culoare albastra
iar cel Gears of War...are miros de portocale/motorina/ceva ulei de motor şi gust ciuci... sau nu-l mai simt eu... dar are gust ciudat...
si dupa aceste doua energizante o sa dorm ca un prunc... ca oricum pana m�ine nu am şcoală
Noul meu PC !
- Intel Core i3 2100
- AMD Radeon HD6450
- 4gb RAM
- HDD 500gb
Thanks eMag !
Fara suparare acuma nu vreau sa fiu rau dar scump rau... la bani aceea luai ceva mai bun cu componente de o calitate mult mai buna... ii lenovo dar tot OEM este...
"Pui de racheta" - wishlist de sergiu
Fiecare face ce vrea cu banii lui.
N-ai inteles exact ce am vrut sa zic prin asta dar deh nu cu toti suntem in stare sa ne facem singuri PC-ul cum ni-l dorim si nu cum vor anumiti producatori care fac aceste configuratii uneori overpriced.
Da, stiu ca probabil as fi iesit mai ieftin daca l-as fi facut pe componente. Dar nu am experienta si ca sa iasa ceva bun pe componente trebuie sa sti sa alegi bine piesele. Plus ca il vroiam repede si nu aveam timp sa ma interesez despre toate componentele care le-as fi cumparat. Si oricum, cu mult mai ieftin cu cred ca as fi iesit.
Plus ca placerea de a ti-l asambla de unul singur este priceless si dobandesti niste cunostinte care pe viitor te scutesc de vizita la "desteptii" de la diversele service-uri de PC-uri.
Bookmarks