...mai cumpara cineva pc-uri gata asamblate? That's soooooooooo 1990 and gay.
Cel putin in privinta mea nu a fost o critica ci mai mult un heads up, nu doar pentru el dar si pentru alti care au de gand sa achizitioneze PC-uri, deoarece de majoritatea datilor ajungi sa platesti mai mult brand-ul decat PC-ul cu cele preasamablate, cat despre ultimul comentariu cel cu gay, personal mi se pare mai "gay" sa nu oferi niste explicatii si sfaturi pentru ca o persoana sa poata alege mai bine in viitor, decat sa o lasi acolo in ignoranta ei.
M-am enervat si m-am dus direct la un LED Samsung UE32D5000, nu regret nici o secunda alegere, imaginea este pur si simplu WOW, abia acum vad cum arata un PS3, trecerea consolei de la un lcd monitor de 24 inch la LED Samsung este pur si simplu WOW, sa nu mai vorbesc de design, conexiuni, pur si simplu Perfect .So happy...
1895 din Carrefour, vroiam de la emag dar ei cand baga TVA cadou maresc si preturile, era 2099, voucher de 400 lei( care abia luna viitoare il puteam folosi si parca vedeam ca aveau in ,,stoc,, produsele care nu prea sa-u vandut, mai scumpe...etc) dar sincer nu-mi doream nimic, in fine, sunt bucuros asa cum l-am luat
O sa revin in coltul consolistului cu poze dupa ce fac curat.
Apropo, care e interesat de un TV cu tub Orion, diagonala 66 cm ?
Rack intern Cooler Master (cu ventilator si loc de 4x HDD de 3.5")
Tuner TV Avermedia Hybrid Express + Hama USB3.0 (toate pt Express Card 34, la laptop)
Sony PS3 Soundbar (telecomanda, intrare optica, decodare DTS/AC3)
Cu un adaptor SPDIF "not included", laptopul stie si optic pe jack...
Ecran de proiectie Vega MOVIELUX 160cm (~75" diagonala 4:3)
Mi-a placut ca se strange "in jos" in baza, nu-i trebuie trepied sau montat permanent in perete.
Cutit Ceramic - pentru bucatarie, taiat fructe etc
* Lama este ceramica (zirconium dioxide ZrO2), manerul este plastic. Non-Magnetica si rezistenta la coroziune.
* Negru are un proces diferit de fabricatie si teoretic are o duritate mai mare decat o lama alba de ex.
* Luat de la CORA (Cj-N). Erau si pe alte culori (lama alba, maner verde, rosu etc). Toate culorile aveau acelasi pret, in functie de dimensiune, erau si unul mai mic de 20cm. Pretul undeva sub 20 RON pt 20cm si ~40 RON pt cel de 25cm. Mai lungi nu erau.
"may present a security problem as ceramics are not seen by conventional metal detectors"...
sper ca nu te apuci de deturnat avioane .. am de zburat maine
Ceramic knives may present a security problem as ceramics are not seen by
conventional metal detectors.
Magicka Collection
Includes 9 items: Magicka, Magicka: Final Frontier, Magicka: Frozen Lake, Magicka: Marshlands, Magicka: Nippon, Magicka: Party Robes, Magicka: The Watchtower, Magicka: Vietnam, Magicka: Wizard's Survival Kit
-Laptop ASUS K53SV
-HDD Extern ASUS AN200 , 500GB, primit cadou la laptop.
(De la eMAG)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Steam:
Magicka Collection
GTA Complete Collection
Dead Island
Lead and Gold - Gangs of the Wild West
Origin:
Bulletstorm Limited Edition
Red Alert 3 Uprising
Games for Windows Marketplace:
F1 2010