Samsung Galaxy Tab2 10.1 White (16GB, 3G) + cadourile primite de la eMag (Samsung Ch@t 222, cartela Vodafone 500MB)
Cellularline Vision Visiongtab2P5100
Samsung Galaxy Tab2 10.1 White (16GB, 3G) + cadourile primite de la eMag (Samsung Ch@t 222, cartela Vodafone 500MB)
Cellularline Vision Visiongtab2P5100
Mai bine asteptai sa prinzi toata colectia GTA pe Steam (care include si portarile pentru Mac) la 7.5 euro cum a fost anul trecut cand GTA 3 a facut 10 ani de la lansare.
...niste RAAAAAAAAAAAAAAAMI! Si cu asta basta.
*kudos black friday/emag EVIDENT via bannerul de pe CG![]()
Ce ziceti de noua mea achizitie de Black Friday?
3 in 1, mouse+controller+remote(pentru muzica si filme)
lucrezi in CAD sau Autodesk suite ?
LE: i7 ptr asta e facut in principal...un i5 obtine performante asemanatoare in jocuri(poate cu un +5% ptr i7)..dar diferenta de bani dintre ele nu justifica in niciun caz acel mic procent..just sayin
cand am vazut ce-ai luat am crezut ca lucrezi in autodesk sau editare video de inalta calitate..de aia am intrebat
lucrez in casa
serios vorbind, nu... nu scot bani de pe urma pc-ului, doar ca am vrut sa-i fac un upgrade la "maxim".
urmeaza memoriile si o racire pe apa, cu circuit inchis, nu una super performanta... si o placa video cand o aparea noua generatie de placi video la inceputul anului viitor.
GENUINE SONY PS3 DUALSHOCK 3 WIRELESS CONTROLLER BLUE | eBay
Doar un pic mai ieftin decat la Altex.
De ce ai cumparat 2 SSD-uri?
Also welcome to the 3770K club! Make sure you give it hell, OC wise!![]()
initial l-am luat pe cel de 128 adata de black friday, dupa ceva documentare insa mi-am dat seama ca nu e cine stie ce scula si ca nu se preteaza la ce vreau eu sa fac, drept pentru care a luat destinatia laptopului
dupa aceea am luat samsungul 830, o alegere mult mai buna.
Bookmarks