Vinyls
Holy sh... nu am crezut ca este atat de minuscul
Aveam nevoie de un stick USB mai mare (ca spatiu).
Primul meu device/tableta cu Android. Dupa 30 min holy **** I'm impressed by Android (vin de la iOS).
Android is happy now ^_^-b
Pai e prima mea tableta (de orice fel) si primul meu Android device (de orice fel). E ceva nou pentru mine. E exact ce avea nevoie acum, mai ales ca e super portabila.
Erai mai impresionat de un iPad (chiar si mini). De la ce ai trecut de esti impresionat de Nexus 7 ? de la 3Gs ?
Eu numai cand le-am pus unu langa altu in magazin (iPad Mini vs Nexus 7) m-am oripilat de calitatea materialelor si a ecranului. Sa nu mai spun de cum se misca.
Bine asa poti compara orice cu un produs care costa dublu si o sa vezi diferente. Sa nu uitam totusi ca iPad Mini costa de doua ori mai mult decat Nexus 7. La pretul pe care-l are Nexus 7 e best buy. Defapt e best buy fata de tablete si mult mai scumpe.
Pai ce, numai rodarkone sa isi ia?
//Eu ti-am spus pe threadul tau ca daca aveam bani il cumparam pe ala sigiliat si il vindeam pe asta... daca stiam ca am client. Mi se pare ca il am de la cineva din Bucuresti si nici nu am dat prea mult pe el (fara cont, of course).
Bookmarks