nu era..chiar a stricat topicul! sa fie banat!
PS: nu se poate...e macheta!![]()
![]()
Pff, de cand sunt si eu cu ochii pe 911. Eu caut doar modelul din 72 insa sunt putine, majoritatea fara interioare si ruginite iar multe sunt Targa, cea ce mie nu imi place. Super ce ai gasit, poate pui pe topicul cu masini niste poze cu interiorul, sunt curios in ce stare e. Bafta cu ea si grija la ce service-uri mergi, sunt foarte putini la noi care sa se ocupe de asa masini, dar ii gasesti pe forumul Porsche.
Sceen-urile postate sunt de pe windows 8.1 (update 1), suportul pentru windows 8.1 a fost adaugat de la versiunea 1.06 (desi atunci inca mai erau probleme, insa acuma cu versiunea 1.08 totul merge excelent).
Tot ce vedeti in prima poza, luat de pe OLX la doar 220ron, uluitoare calitatea filmarilor, am filmat mai jos un demo, de selectat neaparat fullhd. Am ajuns la a patra camera video si tot nu am gasit una buna la toate...
- cutie pentre ceasuri
- Joop! Homme Wild (apa de toaleta si gel de dus)
- Dictionar ilustrat de termeni fotografici
- The Walkind Dead (nr. 3)
Din Lidl, aveau 2 modele - cel pe care l-am luat eu si unul mai patrat cu 2 randuri in care intrau 3 ceasuri pe fiecare rand.
O tableta( destul de ok tinand cont ca nu am dat bani pe ea..) si o pereche de adidasi Nike la reducere( de la 295 Ron la 200 Ron )
Bookmarks