Made by me:
- 2 x Canvas A3 Titanfall
- 2 x Tricouri imprimate, Destiny custom![]()
Asta!
Merci Mario_pt. tranzactie si OEE pt. ca mi-a zis de el
![]()
Pentru CS GO.
Steelseries Sensei
Steelseries Apex RAW
Cumparat cadou macbook pentru cineva de la eMag si am ramas cu castile gratis de la promo , chiar eram curios cat de "proaste" sunt dar chiar mi se par decente dar un pret bun pentru ele ar fi 300-400 lei si nu 800 lei.
On the go o sa raman probabil tot la Pionner NC31C dar nici astea nu sunt de aruncat.
Beats Solo 2
Bluză Nike cu naționala Angliei si tricou Chelsea 2014-2015 cu Hazard , 80 £ Sportsdirect. Și primul meu iPhone , un 4S de 16 gb luat cu 750ron nou nouț de la o cunoștiință.
Cel mai mic si ieftin ceas pe care l-am cumparat pana acum. Dar aveam nevoie de unul ceva mai "sport". Si nu e vreo firma de haine sau papuci. Deci imi place![]()
Shhh , mie imi plac ceasurile de la firmele care fac si chiloti , au "rafinament"
ON : Tre sa pun ceva aici so na , peste nou hype![]()
Monitor LED Asus 27" - 880 lei
Monitor LED Asus 27", Wide, Full HD, VGA, HDMI, Boxe, Negru, VS278H - eMAG.ro
Aveam mare nevoie de un monitor full hd in casa, doar ca nu l-am pus la PC ci mi l-am dus in camera unde pot sa-l conectez in laptop si pentru console (in curand imi mut si PS4 aici, trebuie doar sa mai trag cablu de la router).
New Rig , mustard race here i comeDa , o sa mai bag in curand inca 8 Gb de ram dar numai aveau in stoc.
Bookmarks