luat ieri de la altex.... la pretul de 100lei de la 400.... reducerea a fost in magazin si am gasit ultima bucata
luat ieri de la altex.... la pretul de 100lei de la 400.... reducerea a fost in magazin si am gasit ultima bucata
Peste ce dai pe marele internet, lol...
Macbook White Mid 2010, in stare impecabila, full box, total ca nou, folosit ocazional de o tipa
This bad boy suporta pana la 16 gb ram ddr 3 (unii spun ca ar duce si module de 16x2), daca nu ma insel e singurul model, e ultima varianta de White Unibody, 7.1, damn
În sfârșit, după ce am cerut păreri si m-am documentat am găsit ceva foarte bun. I-am găsit din greșeală pe la noi, bine ca nu am dat comanda pe amazon
PS: 5 ani garanție
Monitor Nou! 22" - I2269VW - Monitors - AOC - North America: U.S.
Mersi lui Ronan ca ma impins de la spate sa imi schimb display-ul nu ma asteptam la o diferenta atat de mare, este superb .
Si mersi lui Monky pentru toate informatiile date in thread-urile mele unde am cerut sfaturi legate de monitoare, acestea m-au indemnat sa il aleg pe acesta si nu sunt deloc dezamagit XD.
500 RON de la emag: Monitor LED AOC 21.5" IPS, Wide, Full HD, DVI, Argintiu, i2269VW - eMAG.ro
O sa te sictiresti de el dupa o luna doua ( eu l-am dat inapoi intro saptamana ) , incearca ceva high end dar pe fir.
Eu ala care nu suport firele , nu pot sa stau cu mouse wireless ( am renunat si la magic mouse ) . E un feeling fishy la ele , nu stiu de ce.
ON :
Casti cu microfon SteelSeries Siberia V2 Heat Orange, Negru - eMAG.ro
Memorie Kingston HyperX BEAST 8GB (2x4GB), DDR3, 1600MHz, CL9, 1.65V, XMP - eMAG.ro
Sa vii si tu cu niste pareri pe topicul dedicat, mai ales cu poze facute cu el, pe mine m-a impresionat mai mult decat orice alt telefon la capitolul asta.
Primite cadou de la iubita mea Calitatea este absolut geniala si marimea lor este 2 x 61x91.5cm si 1 x 53x158cm.
Intrebare. Unde gasesc si eu (sa fac pe bucati) o rama in genu celei din poza 4 ? Sa iau o bucata mare si sa tai eu cat am nevoie. O sa iau niste folii de plastic pentru pus pe fata si niste placaj de app .5cm pentru spate.
Din ce m-am interesat, o rama pentru fiecare ar ajunde undeva la peste 100 ron si sigur ies mai ieftin asa si mai e si placerea de a le face eu
Cele doua 61x91 sunt la marimea obisnuita pentru un poster si gasesti peste tot rame, pana in 50RON. Incearca Kika, Ikea si Jysk. Luand tu materiale se poate sa te coste mai mult. Luasem acum cativa ani de la Jysk la 25ron bucata pentru dimensiunea respectiva. Daca vrei poti folosi si suporti care se prind in partea superioara si inferioara a posterului, dand sezatia ca sunt lipite direct pe perete. In functie de ce ai in camera unde le vei agata, poate sa arate foarte bine. La posterele mari am preferat mereu acei suporti, care sunt la 15ROn per set, doar la posterele mici cum am acum (30x40) am optat pentru rame.
Uite o poza mai veche de a mea si se vede cum sunt prinse posterele cu suportii respectivi:
Bookmarks